|
Nu esti logat.
Nu stiu daca pot:(#1 2008-06-08 15:13:57
nu stiu daca pot:(M-am despartit de prietenul meu de ceva zile si ma simt super confuza:(.Am fost cu el 1an si 3 luni si simt ca mi-e dor de tot dar simt ca nu as putea sa revin din nou in aceasta relatie.Noi nu ne-am certat niciodata din motive sau din cauze serioase.Mereu ne-am certat din cauza unor vorbe sau din cauza ca el uneori era mai distant si eu nu intelegeam de ce sau chestii de genul.In fine...ne-am despartit din cauza ca el nu mai stia ce simte sau ce vrea si atunci cand l-am intrebat daca vrea asta mi-a spus ca nu stie...si atunci mi-am luat inima in dinti si iam zis ca poate e mai bine asa.Noi am vorbit sa ramanem prieteni in continuare...si ne-am intalnit chiar a2a zi dupa ce ne-am desp si ne-am uitat la un film si la sfarsit ma durea pentru ca el parea destul de indiferent...parca totul ar fi fost perfect.Dupa asta i-am zis ca nu pot face asta...adica sa ramanem prieteni pentru ca atunci cand il vad si tot ma doare si nu pot face asta...si mi-a zis sa nu ne vedem o perioada de timp pana trec toate astea...si am cazut de acord...sa nu ne vedem o anumita perioada de timp si eu mi-am zis ca atunci cand voi fi gata il voi cauta...atunci cand ma voi simti pregatita.Am spus sa ramanem prieteni apropiati...sa ne mai vedem sa mai vorbim sa discutam despre lucrurile despre care discutam si inainte si sa fie totul ok.Dar mi-e dor de relatie...ma intreb daca pe el il afecteaza lucrurile astea...si ma intreb cum voi putea trece peste si dupa ce voi trece peste,daca ma voi intalni din nou cu el sa nu imi revina sentimentele...voi ce ziceti? Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #2 2008-06-08 15:18:13
Re: nu stiu daca pot:(e clar k o perioada buna d timp nu o sa`l poti privi ca pe un prieten asa ca ar fi ideal sa nu mai vorbiti o vreme...pana se vindeca rana...daca u l`ai iubit f mult poate nu o sa reusesti niciodata sa`l vezi ca pe un amic...se pare k lui ii e mai ushor... din moment ce a acceptat despartirea inseamna k asta`si dorea dar probabil nu vroia sa te raneasca de asta nu ti`a spus direct ! #3 2008-06-08 15:19:20
Re: nu stiu daca pot:(lara nu stiu ce sa zic...daca cu adevarat tinea la tine nu iti cerea pauza asta,e nesigur de ce anume?ca nu te mai iubeste?ca nu mai vrea sa fie cu tine?nu stie bine ce vrea?eu una nu cred in pauzele astea daca va iubiti sunteti impreuna si gata,iar daca el e indiferent tu sa iti concentrezi energia pe altceva ,pe lucruri pozitive si constructive nu pe cai verzi pe pereti ca s-ar putea ca tu sa stai sa suferi si sa il astepti si sa ramai cu buza umflata sau poate ca nu...mai astept msj de la tine Offline #4 2008-06-08 15:32:06
Re: nu stiu daca pot:(pai el era nesigur pe ce vrea...ca au fost anumite faze care au facut sa se duca din farmec...sa se mai duca sentimentele.si nu il astept acum sa imi spuna ca ma vrea inapoi sau mai stiu eu ce...pentru ca eu nu cred ca am puterea necesara sa trec peste asta si sa ma intorc la ce a fost.doar ca nu stiu cum sa trec peste ca am uneori perioade de 10-15 minute in care simt ca vreau sa vb cu el si simt ca nu pot sa las in urma si asa mai departe...nu stiu cum sa fac sa uit si sa trec peste:(...e chiar mai greu decat credeam Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #5 2008-06-08 15:41:22
Re: nu stiu daca pot:(sa iesi si sa te distrezi Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-08 19:08:56
Re: nu stiu daca pot:(
parca mi-as citi propria poveste:cry: http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #7 2008-06-08 19:44:33
Re: nu stiu daca pot:(asa sunt si eu cand ma cert cu el, ma simt super goala si orice i-as face si orice mi-ar face noi ne impacam..noi ne omoram in bataie si noi ne iubim apoi..eh:)) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #8 2008-06-08 21:29:38
Re: nu stiu daca pot:(nu te mai intalni cu el pana nu-ti gasesti pe altcineva, un altcineva in care sa investesti sentimente. si poti merge mai departe, nu esti singura care a trecut printr-o despartire care a lasat urme. daca altii au reusit atunci poti si tu. capul sus ca lumea e plina de barbati "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #9 2008-06-08 22:13:25
unde sunt toti? http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #10 2008-06-08 22:16:57
unde nu te astepti` #11 2008-06-08 22:17:41
moaaaaahhhh fetelooor!!! capu` sus!!!!! unde sunt te intrebi iubita? ia mergi u afara si tzipa "Vreau pw*a!!! " sa vezi ce card de fraieri se aduna`n fata ta...acolo sunt toti... capu` sus fetelor, nu se sfarseste lumea la un dobitoc http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #13 2008-06-08 22:22:24
Re: nu stiu daca pot:(dea ... cu dedicatie pt "b?etzii d? b?eti" http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #15 2008-06-09 13:01:11
Re: nu stiu daca pot:(eu,acum 2 ani cand m-am despartit de bogdan pt vreo 3 luni cand ma vedeam cu el simteam ca nu am ce sa ii spun,,nu puteam sa vb despre nimic pt ca totul se lega de ce a fost intre noi si eu nu prea vroiam sa ma arat ca mor de atata suferinta...si am hotarat,eu, sa nu mai vb nimic cu el,sa nu ii mai dau beep,sa nu-l mai sun...si cand ne-om intalni sa imi caut subiect de discutie cu altcineva din gasca. cert e ca daca o sa ma despart vreodata de el, doamne fereste, nu o sa pot sa il vad ca pe un simplu prieten,probabil o sa rupem de tot legatura,cel [putin vreun an de zile pana cred eu ca o sa mai linistesc. Offline #16 2008-06-09 14:46:58
Re: nu stiu daca pot:(eu dintotdeauna am rupt definitiv legatura bine k am avut rel de max 1 luna asta e prima rel mai de durata, dc m'as desparti...nu as suporta cred sa ma vad cu el la o cafea si doar atat, si'acum cand am citit ce'ai scris lara, m'am pus in situatia ta si mi'au si fugit 2 lacrimi pe obraz... e ft greu Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #17 2008-06-09 15:45:06
Re: nu stiu daca pot:(cam asa ii...degeaba zici ca ..ramanem amici...prieteni bla bla bla...atata tp cat exista sentimente sau cel putzin unul mai are sentimente ii imposibil...asta in cazu in care te prefaci k totu`i roz si pe dinauntru mori...nu se merita` #18 2008-06-09 16:57:29
Re: nu stiu daca pot:(exact scumpy...aici functioneaza principiul...''ochii care nu se vad se uita'' Offline #19 2008-06-09 19:41:03
Re: nu stiu daca pot:(ideea e ca eu inca tin la el...o parte din mine vrea sa il vada si sa il iubeasca dar o mare merte din mine vrea sa treaca peste si sa il uite.de trecut hai sa zicem ca trec cumva...dar eu vreau sa ramanem prieteni pentru ca e un baiat foarte de treaba si stiu ca e un om pe care te poti baza dar mi-e teama ca atunci cand il voi revedea sa nu incep sa simt iar ceva pentru el...sa il vreau din nou...credeti ca e posibil? Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|