|
Nu esti logat.
Casuta mea-107#2015 2015-01-09 17:59:06
Re: Casuta meaDormeo model aloe vera. Sunt foarte multumita de ea. Offline #2016 2015-01-09 18:06:26
Re: Casuta meaNoi avem saltea pe straturi. Are strat de spuma densa, mai putin densa, de cocos, se alterneaza intre ele pe diferite grosimi, iar deasupra are strat memory de vreo 3 cm(poti alege cat de inalt sa fie acest strat) In total este inalta 30 cm. Prima noapte pe ea, am zis ca o arunc de la etaj, mi se parea tare, dar de cand dorm pe ea, mi s-au ameliorat simtitor problemele cu spatele. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #2017 2015-05-13 10:23:24
Re: Casuta meaPostez aici ca sa nu mai deschid un nou topic : la ikea se gaseste si tapet?am cautat pe site-ul lor si nu m-am lamurit. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore Offline #2018 2015-05-17 14:42:27
Re: Casuta meaNu au tapet. Dar recomand hornbach, eu de acoli mi am luat "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|