|
Nu esti logat.
Casuta mea#1 2008-06-08 19:40:51
Casuta meaAs vrea in acest topic sa vb despre tot ce tine de amenajarea locuintei,tot felul de idei,ce ati auzit sau ati vazut,sfaturi...orice.Cum v-ati amenajat voi,poze,design interior...de toate ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #2 2008-06-08 19:46:40
Re: Casuta meace bine ca ai deschis topic...cum termin decoratiunile interioare la mama va pun poze..ca atat a mai ramas, de aranjat decoratiunile... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #3 2008-06-08 21:30:53
Re: Casuta meaeu nu as opta pt una d peiel...eventual asa d decor mi`ar placea un crem deschis deschis...mi se par si cam old fashion acum...sunt atatea variante in ziua d azi... #4 2008-06-08 21:35:46
Re: Casuta meada da asa e...rece iarna si lipicioasa vara...cea care am luat-o eu pt mama de la mobexpert este super si ieftina si cu 2 fotolii si ai si bonus 8 perne...hai ca pun poze cu ea...doar cu canapeaua caci casa vreau sa vi-o arat cand e gata tot tot N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2008-06-08 21:38:47
Re: Casuta mead asta zic...de decor mi`as lua una d aia...da pt folosit...no way Publicitateloading...
#7 2008-06-08 21:43:58
Re: Casuta meamica...stai sa inteleg....parintii tai nu stiu k le`ati renovat apartamentu ? #8 2008-06-08 21:44:29
Re: Casuta meanu N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #10 2008-06-08 21:46:21
Re: Casuta meadeci nu mai e nimic din mobila veche...a ramas doar biblioteca si barul cu pahare, si restaurat masa de sticla si un lampadar...atat..in rest tot e nou in toata casa..inclusiv termopane daramat camara renuntat la 2 usi...va explic eu cand pun pozele cu totul la gata N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #11 2008-06-08 21:48:09
Re: Casuta meada pe banii nostri...mai mult ai soramii si o mai rugam pe mama sa trimita cate 2-3 sute de euroi din diverse motive...ba ca nu am de rata ba ca am bulit masina...dar a trimis doar de 2-3 ori in rest sormea sponsorul si eu cate un maruntis pe ici pe colo...ai nostri nu stiu decat ca am varuit camerele pt nunta soramii N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #12 2008-06-08 21:49:20
Re: Casuta measuper tare...ce o sa se mai bucure ar vrea si ai mei o surpriza de asta #13 2008-06-08 21:50:03
Re: Casuta meabtw ...covorul seamana cu al meu...asa rotund...aceleasi nuante #14 2008-06-08 21:51:26
Re: Casuta meaacumpe 1 iulie are mama avionul si am pregatit aparat de filmat ca e unica reactia...si pe 9 iulie vine tata si i-o coacem si lui...vreau sa zic ca va trebui sa ne sune la 5 minute ca nu gaseste haine, furculite, sare, ibric ..nimic nu mai e cum au lasat ei N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #15 2008-06-08 21:52:46
Re: Casuta meacanapeaua si fotoliile sunt super si pernele nu mai zic, mai ales cea in forma de steluta Offline #16 2008-06-08 21:55:33
Re: Casuta mealasa lasa sa vedeti totul..am asa poze dar nu cu totul terminat...adica aranjat paharele in bar si montata masuta si lampadarul ...si aaa nu avem lenjerie in dormitor ca patul e mult mai mare decat cel vechi..si am uitat sa cumparam...aaa si capac la toa;eta mai trebe N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #17 2008-06-08 22:04:59
Re: Casuta meaaaaa andra pe net nu au asolut nimic...trebuie sa mergi in magazin...la noi au un magazin imens si gaseti o gramada acolo..pe net nu au nimic interesant N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #19 2008-06-08 22:05:51
Re: Casuta meamica,asa da surpriza ! inseamna ca aveti niste parinti super de au meritat asa o surpiza !!! bravo voua ! dar ei und e sunt acum? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|