|
Nu esti logat.
Un sfat, va rog!#1 2008-06-08 21:00:35
un sfat, va rog!buna.as avea si eu o intrebare...la sfatul dr. ginecolog am inceput sa administrez anticonceptionale loette.prima luna n am avut pb.dar am facut o criza de fiara, am avut perfuzie si astfel acelasi medic mi a spus sa nu mai iau luna respectiva anticonceptionale.acum a venit vremea sa reincep administrarea lor.menstruatia mi-a tinut 8 zile(de obicei am 6) dupa care au urmat 8 zile de spotting si nici acum nu s a oprit.iar dupa contact sexual am sangerat k la o menstruatie iar ziua urmatoare iar spotting.sapt viitoare merg la medic, dar pana at v as ruga sa ma linistiti k nu i nik grav.mentionez k folosesc doar aceasta metoda contraceptiva. astept raspuns si ms anticipat. Offline #2 2008-06-08 21:02:50
Re: un sfat, va rog!probabil trebuiesc schimbate I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #3 2008-06-08 21:24:47
Re: un sfat, va rog!avand aceste spottinguri si folosind anticonceptionale exista vreo sansa minima sa raman insarcinata? Offline #4 2008-06-08 22:36:06
Re: un sfat, va rog!daca iei corect pastilutele nu exista absolut nicio sansa... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|