|
Nu esti logat.
Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale-116#2186 2009-05-07 12:14:20
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleStiam asta, dar am auzit k e bine ca dupa o anumita perioada sa stagnezi consumul lor o perioada, pentru a nu exista probleme atunci cand vrei sa faci un copil. De asta am intrebat. Unii spun ce bine ca dupa 3 luni, altii dupa 6 luni, o luna pauza.. Eu sunt abia la a doua folie si as vrea sa stiu. Mersi de raspuns heimdall :kiss Together forever and never apart, maybe in distance but never in heart Offline #2187 2009-05-07 12:16:50
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleNu ai de ce sa ai probleme cand o sa faci un copil Offline #2188 2009-05-07 12:26:20
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleOk..Mersi inca o data. Voi vb si eu cu ginecologul meu sa vad ce zice;) Together forever and never apart, maybe in distance but never in heart Offline #2189 2009-05-07 12:28:19
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleCu placere Offline #2190 2009-05-08 14:29:13
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleBuna. As vrea sa intreb si eu ceva.Am avut un scaun apos la 2 ore dupa ce am luat pilula. Exista sansa ca pilula sa fie eliminata? Am citit Offline Publicitateloading...
#2191 2009-05-08 17:11:29
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalein genberal,se ridica probleme dak ai mai multe scaune moi,nu unul singur.eu nu cred sa fie probleme Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2192 2009-05-08 21:10:43
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleCarina, sunt pb de la 4 scaune in sus, deci in cazul tau nu Offline #2193 2009-05-09 12:59:35
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleVa multumesc mult fetelor. O zi frumoasa va doresc! Offline #2194 2009-05-09 14:57:21
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalecu placere Offline #2195 2009-05-10 15:39:10
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleBuna..sunt noua pe aici si imi cer scz daca am postat unde nu trebuie.Vreau sa trec si eu pe anticonceptionale,am 17 ani si 6 luni.De 7-8 luni mi-am inceput viata sexuala si foloseam ovule.Acum,as vrea sa incerc anticonceptionalele..dar nu stiu care,nu stiu ce sa fac..mi putin frik dupa tot ce am citit,unele ingrasa si multe alte lucruri.Imi puteti spune,va rog..ce ar trebui sa fac?as vrea sa incerc cu triregol..nu prea stiu multe lucruri despre anticonceptionale in general,nu vreau sa am probleme.Puteti sa ma sfatuiti cu ceva?am facut anul trecut tratament pentru acnee grava cu niste antibiotice f puternice care mi-au afectat putin ficatul..as putea folosi acum anticonceptionale?am citit ca se ia in prima zi de ciclu..dar nu stiu cand isi fac efectul.Dupa terminarea ciclului as putea avea contact sexual?V-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde.Multumesc anticipat. Toate trec,asa se spune.Dar nimic nu trece fara sa lase urme.. Offline #2196 2009-05-10 15:46:08
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleM@ria, tocmai pentru a evita problemele ( ingrasat, afectat ficat si altele ce mai pot aparea ) cel mai bine este ca aceste ac sa iti fie recomandate de un medic de planning. Te duci, stati de vorba si in functie de profilul pe care medicul ti-l realizeaza iti recomanda ac potrivite pentru tine. Daca esti din Bucuresti poti merge chiar la doctoressa, daca esti din alt oras sigur exista cabinete de planning. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2197 2009-05-10 16:24:54
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleBuna ziua. Offline #2198 2009-05-10 16:28:58
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleai intarziat 2 ore si nu o zi.Puteai sa zici ca ai intarziat 1 zi daca luai pastila la 12 duminica..Deci nu ai nevoie de protectie Mamica de 2 pui scumpi Offline #2199 2009-05-10 17:48:38
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalenu sunt din Bucuresti...asta o sa si fac,o sa caut un medic de planning.O sa-i zic ceea ce vreau si sper sa ma ajute.Multumesc mult Toate trec,asa se spune.Dar nimic nu trece fara sa lase urme.. Offline #2200 2009-05-10 17:58:54
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalebafta M@ria! este cel mai corect si mai sigur pentru tine asa. medicul trebuie sa ti le recomande, iti va explica si cum sa le folosesti si pentru orice sfaturi te asteptam mereu aici. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2201 2009-05-10 22:27:15
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleMultumesc mult..chiar aveam nevoie de niste sfaturi.M-am gandit la asta de mult timp..si azi am facut contul.Dar am doar 17 ani jumatate,nu e prea repede pentru anticonceptionale?ar fi probleme daca as lua de la varsta asta? Toate trec,asa se spune.Dar nimic nu trece fara sa lase urme.. Offline #2202 2009-05-10 23:30:25
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalenu sunt probleme Offline #2203 2009-05-11 11:18:36
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale
nu e deloc prea repede Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #2204 2009-05-11 16:10:46
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleVreau si eu sa stiu...unde e mai bn sa ma duc pt info in legatura cu ac...la ginecolog sau planning?ms Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|