|
Nu esti logat.
Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale-123#2319 2009-05-28 20:06:26
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale
Nu trebuie nicio pauza daca nu iti doresti un bebe, nu le mai face. #2320 2009-05-28 20:06:35
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleam avut un contact in timpul ciclului dar stiu ca atunci nu ai cum sa ramai insarcinata...deci nu se poate numi contact cu risc..cred eu ... Offline #2321 2009-05-28 20:08:32
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalerox,nu te baza pe asta.orice contact prezinta risc. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2322 2009-05-28 20:15:31
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalehuh...oka..va multumesc pentru informatii. Offline #2323 2009-05-28 20:22:06
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalebuna, m-am inregistrat pentru ca am cateva nelamuriri. Offline Publicitateloading...
#2324 2009-05-28 20:36:21
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalecel mai indicat este sa mergi la un cabinet de planning si ti se va prescrie ac acolo.nu trebuie sa te gandesti k te ingrasi.si prietena ta ,esti convinsa k de la ac s-a ingrasat?si nu cumva pentru k ar fi mancat mai mult decat de obicei dupa ce a inceput sa ia pastilutele? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2325 2009-05-28 20:51:13
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalein plus, am auzit tot felul de vorbe ca de la Ac cresc sanii si soldurile si nu imi pot da seama daca sunt mituri sau posibile efecte secundare. Offline #2326 2009-05-28 20:54:24
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalebine zis,ai auzit fiecare organism reactioneaza diferit.uite,de exemplu eu,kiar am slabit si mi-au facut mult bine.asa k nu te lua dupa tot ce auzi.mergi,vorbesti cu medicul de la planning,si te hotarasti Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2327 2009-05-28 22:39:34
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale...buna seara fetelor!!...astazi am fost la medicul de planning...mi-a zis ca daca am spotting vreodata, in ziua respectiva sa folosesc protectie suplimentara...mie mi-a venit menstruatia luna aceasta cu doua zile inainte sa termin pastilele cu substanta activa...si toata saptamana aceea am avut spotting...acum inca sunt pe pastilele albe...sambata ar fi ultima pastila...ce nu stiu sigur e...daca sambata seara as avea contact e nevoie de protectie suplimentara?...nu stiu daca e important de mentionat dar de duminica o sa incep o noua folie dar din altfel de ac...medicul mi-a schimbat loette cu karissa...astept un raspuns din partea cuiva care stie sigur va rog!!...multumesc!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #2328 2009-05-28 23:51:17
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleam citit ca 'Pilulele produc menstruatii mai scurte, regulate si mai putin abundente' si asa este, cel putin la mine. daca voi inceta sa mai iau se va schimba situatia? Offline #2329 2009-05-29 01:22:39
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalela mine asa s-a intamplat.. Offline #2330 2009-05-29 08:48:02
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale
Daca ai luat corect patilele si apare spottingul, nu e nevoie de protectie suplimentara. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #2331 2009-05-29 10:45:34
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale...nu stiu ce sa zic andreea...atat medicul de la planning cat si doamna ginecolog mi-au zis ca trebuie sa ma protejez suplimentar incepand cu prima zi cand iau noile ac timp de 7 zile...ce nu stiam eu...si am uitat sa intreb...e ca daca am avut menstruatie din timpul pastilelor cu substanta activa...daca e necesara protectia suplimentara si pana sa incep cu noile ac?...doctorita mi-a motivat ca prin sangerare se elimina si o parte din pastila si de aceea e nevoie de protectie suplimentara... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #2332 2009-05-29 10:51:19
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleelena2009 daca renunti la anticonceptionale menstruatia va fi la fel ca inainte sa le iei. Offline #2333 2009-05-29 11:48:02
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale...am inteles...multumesc mult fetelor!!...inca ceva...eu nu am avut spotting in ultimele doua zile de pastile cu substanta activa...ci menstruatie in toata regula...sa inteleg ca nu are importanta nu?...si pe prospectul de la karissa scrie asa"trecerea de la un alt contraceptiv oral combinat:primul drajeu karissa trebuie luat in prima zi a ciclului menstrual dupa terminarea seriei anterioare de contraceptive"...dar eu nu am terminat folia de loette in prima zi a ciclului...iau imediat dupa ce termin folia de loette si sunt si protejata din prima?...sau astept pana la menstruatia de luna viitoare?...sau poate trebuia sa nu mai iau pilulele albe?...nu prea inteleg aici...tu cum ai facut camysh?...si mai vreau sa te intreb daca ai avut dereglari cand le-ai schimbat?...eu am avut doar in prima luna cand am folosit loette si ma intrebam daca asa o sa patesc si cu karissa...multumesc mult...scuze daca va bat la cap...dar vreau sa fiu sigura si sa nu stau cu stres ca am deja alte motive... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-05-29 11:49:14) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #2334 2009-05-30 00:57:06
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleam gasit un articol interesant pe: Fetita mea, Sasha - 37 saptamani Offline #2335 2009-05-30 15:45:05
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalebuna.am si eu o intrebare e prima data cand iau anticonceptinale am fost la un control si doctora mi-a recomandat melleva 35 le-am luat din prima zi de menstruatia... problema mea este k menstruatia mi-a venit MARTI si eu am inceput cu PRIMA PASTILA DE PE FOLIE ADICA CEA DE LUNI ..... credeti k e vreo problema ??voi ce parere aveti? Multumesc Offline #2336 2009-05-30 16:13:08
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaledin cate stiu eu sunt monofazice...adik au aceeasi concentratie de hormoni si nu conteaza ordinea in care le ei... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2337 2009-05-30 17:15:45
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleBuna! cu scuzele de rigoare ca poate nu trebuia sa postez aici,va rog sa ma sfatuiti. Voi incerca sa descriu prin ce trec,scurt si la obiect. Acum aproape 2 ani mi a aparut pe umeri si spate o forma usoara de acnee. in prima faza pielea ma manca foarte tare. am mers la dermatolog si mi s a dat retin A. am folosit cam 3 luni dar rezultatele nu au fost foarte evidente,dupa care m am hotarat sa iau roaccutane timp de 2 luni d zile. am fost multumita dar n am avut nici un fel de activitate...am stat mai mult in casa. din pacate in luna noiembrie au reaparut,asta probabil si datorita modului de viata dezorganizat (nopti pierdute,tutun,alcool) si pana in prezent am fost la diversi dermatologi,la alergologi,ginecologi. intr un final de la foarte multe tratamente prescrise si luate m am ales cu o reactie post medicamentoasa...in acel moment am renuntat la orice medicament. Am o forma usoara de ovare polichistice. absolut restul analizelor sunt perfecte!!! ma gandeam sa iau Diane 35 sau sa revin la Roaccutane... Va multumesc pt timpul acordat ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|