|
Nu esti logat.
Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale-153#2889 2009-08-29 19:35:27
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleBuna seara! Am tot cautat aici pe forum un subiect potrivit pentru intrebarea mea, dar nu am gasit. Sper sa imi puteti raspunde, desi am postat aici. Sotia mea ia anticonceptionale din decembrie. De 4 luni ia, la recomandarea medicului ginecolog, Chloe. In urma cu doua luni a incurcat cumva pastilele asa ca ciclul menstrual a aparut mai devreme. Problema noastra consta in faptul ca de vreo saptamana a simtit doi noduli pe sani (cate unul pe fiecare) si cu durere mai mare la sanul drept. Daca ia anticonceptionale, este normal sa apara nodului? Acestea (anticonceptionalele) nu se folosesc ca tratament in astfel de cazuri? As dori sa mai intreb daca acesti noduli pot aparea sin din cauza unei slabe activitati sexuale.Va multumesc anticipat! Offline #2890 2009-08-29 21:52:53
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleBuna. Sunt noua pe acest forum si am si eu cateva intrebari.Vreau sa incep sa iau anticonceptionale si vreau sa stiu ce imi recomandati, deoarece nu stiu care e diferenta dintre ele. Dak se poate sa imi recomandati ceva foarte bun, adik sigur, pt k nu vreau sa meg la medic. De preferat sa imi raspunda cele care au luat asa ceva tot fara sa mearga la medic. Multumesc mult. Va pupik Offline #2891 2009-08-29 22:04:49
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale@ aaaaaaaa din pacate ar trebui un consult medical macar o palpare...in mod normla nu ar trebui sa favorizeze..la fel de bine pot sa apara din alte cauze...nu e neparat de ingrijorat..ideea e sa o vada un medic...e bine daca merge la ginecolog.... scrie si in prospectul contraceptivelor ca e necesara o vizita la medic in caz de aparitie a unor noduli sau schimbarea aspectului sanilor Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #2892 2009-08-30 13:31:05
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaledea-di multumesc pentru raspuns. Offline #2893 2009-08-30 15:21:05
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleam o intrebare...urgetn!!!! Ultima oara a fost editat de Carmeen (2009-08-30 18:05:41) Offline Publicitateloading...
#2894 2009-08-30 18:57:05
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalecarmen daca vroiai sa-ti amani menstruatia trebuia sa iei in continuare pastile dintr-o alta folie acum este prea tarziu sa incepi alta folie.... Offline #2895 2009-08-30 20:28:16
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale
nu esti la risc pentru sarcina...daca faci pauza mai scurta protectia se mentine, doar ca ti se scurteaza ciclul menstrual...mai lunga sa nu fie pauza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #2896 2009-08-30 20:36:10
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaledeja am luat si pastila de vineri si sambata...si acum la 8 am luat`o pe cea de duminica Offline #2897 2009-08-30 20:41:22
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleun rasp va rog frum Offline #2898 2009-08-30 20:50:26
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleimi puteti raspunde si mie va rog Offline #2899 2009-08-30 21:13:04
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale
e cam tarziu sa faci asta acum... nu exista garantia ca menstruatia nu va veni. oricum, eu zic ca nu are rost sa iei pt ca macar cu spotting tot te vei confrunta
nu are nimic, dar menstruatia tot e posibil sa apara..
nu are nimic daca incepi folia mai devreme Offline #2900 2009-08-30 21:17:15
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalespotting ? sry...imi puteti spune ce inseamna Offline #2901 2009-08-30 21:18:43
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleo scurgere maronie care poate sa apara in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor, la unirea a 2 folii sau atunci cand anticonceptionalele pe care le iei nu ti se mai potrivesc.. Offline #2902 2009-08-30 23:30:46
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaledar protectia nu mi-o pierd nu daca incep folia mai devreme?sau exista dereglari ceva?vreun risc d sarcina?e mai bine sa ma protejez 7 zile daca incep folia mai devreme sa o incep in ziua 7 in loc d 8? Offline #2903 2009-08-30 23:33:50
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalenu exista risc de sarcina daca incepi folia mai devreme, doar daca o incepi mai tarziu. Offline #2904 2009-08-31 16:31:39
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalei s a intamplat vreuneia dintre voi sa ii vina ciclul de doua ori? adica am inceput sa iau ac, sambata trecuta, mi a venit destul de putin, a tinut vreo 2 3 zile dupa aceea pana pe joi asa o chestie maronie, iar astazi mi a venit din nou????? ce se intampla? ma duc la medic? le opresc? e ceva normal? only dead fish go with the flow Offline #2905 2009-08-31 16:32:16
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalecum e acuma, tot maroniu? Offline #2906 2009-08-31 16:48:40
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalehm, e mai mult rosiatic, ca un ciclu normal la culoare, dar m am mai dus acum la toaleta si nu are abundenta unui ciclu normal, adica as rezista o zi intreaga cu absorbant zilnic, nu este nevoie de absorbant special pentru perioada menstruala, am zis asa ca sa ti dai seama de cantitate...nu stiu, deocamdata arata mai mult ca o scurgere care am inteles ca poate fi de la administrarea antinconceptionalelor, dar mi e teama sa nu devina mai abundent, oricum numai nervi mi au dat ac-urile astea, ori am fost eu prea stresata cand le am luat, de teama si pentru ca nu eram obisnuita...ma rog. eu nu m am simti prea rau de la ele, adica doar in primele 2 zile mi a fost un pic greata, ma gandesc ca daca nu sunt bune pentru mine, ar trebuie sa ma simt rau in continuare, deci a doua problema de la ele ar fi o scurgere sangerie, nu foarte abundenta dar nici neglijabila, eu ma panichez cam repede....nu stiu ce sa fac.. only dead fish go with the flow Offline #2907 2009-08-31 16:51:06
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalescurgerea aceea este spotting, si poate sa apara in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor, pana se obisnuieste organismul cu ele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|