|
Nu esti logat.
Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale-8#134 2008-08-03 13:28:06
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalecu placere si e ok daca o iei asa happy with him...inlove with him... Offline #135 2008-08-04 23:24:42
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalebuna seara, am o intrebare referitor la yasmine, trebuia sa incep o noua folie de pastilute azi, dar nu am gasit la farmacii nu aveau in stoc, poate fi vreo problema daca iau maine prima pastila? Offline #136 2008-08-04 23:28:09
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalenu e nicio problema...incepi de maine si te protejezi suplimentar primele 7 zile... happy with him...inlove with him... Offline #137 2008-08-05 17:22:12
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleeste prima data cand folosesc anticonceptionale si as vrea sa stiu dupa cat timp ciclul meu va fi regulat;medicul mi-a spus ca sa folosesc inca o metoda de contraceptie pe langa ac.este neaparat nevoie sau riscul apare doar in momentul cand nu sunt luate corect? si as mai dori sa stiu ce tip de ac sunt Desorelle- ca am auzit ca sunt mai multe tipuri, normal dozate micro dozate ultra-micro dozate si cat de eficiente sunt.multumesc Offline #138 2008-08-05 17:28:09
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalepf...esti in siguranta de la 1 pastila n 1 zi de sangerare..daca nu o iei in prima zi de sangerare abia peste 7 pastile inghitite...altfel nu e problema. enjoy! Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline Publicitateloading...
#139 2008-08-05 17:38:33
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleDesorelle sunt microdozate si sunt la fel de eficiente ca celelalte...atata timp cat le iei corect esti protejata... happy with him...inlove with him... Offline #140 2008-08-05 21:45:18
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleBuna seara, Offline #141 2008-08-05 21:46:36
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleda , pt o protectie maxima trebuia sa le iei din prima zi de menstra, daca le-ai luat din alta zi, trebuie sa te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastilute Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #142 2008-08-05 23:02:09
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalenu mai stiu dak m-a intrebat la planing de asta, dar azi am aflat k bunik mea a avut diabet. are vreo legatura cu alegerea anticonceptionalelor? adik park se intrebe si dak am ce boli au fost in familie Offline #143 2008-08-06 00:13:05
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalenu are nimic...stai linistita daca nu ai si tu diabet...doar e doar indicat sa ti verifici din cand in cand glicemia (cand faci analize) happy with him...inlove with him... Offline #144 2008-08-06 15:23:49
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleBuna ziua, Ultima oara a fost editat de Szankacs (2008-08-06 15:24:36) Offline #145 2008-08-06 15:27:55
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleEu zic ca mai bine mergi la medic pentru o consultatie, nu se intampla nimic rau. Merci la un medic de planning, nu e nevoie de control ginecologic. Daca esti din Bucuresti poti merge la doctoressa, e un banner in partea de sus a paginii. Offline #146 2008-08-06 16:10:09
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleSi pot afecta foarte tare? Am citit si multe lucruri pro despre Diane 35. Offline #147 2008-08-06 16:12:47
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleAi putea sa ai efecte secundare, si mai ales ca esti plecata... nu stiu ce sa zic Offline #148 2008-08-06 16:18:17
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalenu nu implica si un control ginecologic,dar eu zic mai bine sa dai o fuga pana acolo deat sa iei si sa=ti provoace alte reactii cum are fi spottingul Offline #149 2008-08-07 11:13:49
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleSalutare! Intrebarea mea e urmatoarea: e posibil ca intarzierea menstruatiei sa fie cauzata si de antibiotice, in speta ampicilina..? Mi-a intrarziat o saptamana, mentionez -in caz ca are relevanta- ca la ultima menstruatie am luat yasmine dar pt ca ma agasa spottingul am incetat sa il mai iau...Timp de o sapt dupa intreruperea administrarii acestui contraceptiv am tot suferit de spotting..intre timp ma apucasem (la recomandarea prietenului, nu a medicului)si de antibiotice pt amigdalita pe care le-am luat vreo 7 zile.."Ciclonul'' trebuia sa apara cam in ult zi de antibiotic, si deja s-a scurs o saptamana iar eu nu am nici un simptom ca ar avea de gand sa vina...Am viata sexuala activa, sa-mi fac griji pt o posibila sarcina?? Ar fi posibil deci ca acesti factori (intreruperea administrarii de contraceptive, antibioticele) sa fie cauza intarzierii menstruatiei? Va multumesc! Offline #150 2008-08-07 11:16:43
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleTe-ai protejat dupa intreruperea anticonceptionalelor ? Daca da, intarzierea poate fi mai degraba din cauza intreruperii lor, pana se regleaza ciclul... Offline #151 2008-08-07 11:17:01
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalecat timp ai luat yasmine? antibioticele pot intarzia menstra,din cate am citit mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #152 2008-08-07 13:20:44
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleBuna..am si eu o intrebare.sunt la prima folie de ac yasmin si astazi am vrut sa inghit pastilutza fara apa si nu am putut asa k pur si simplu am supt-o k p strepsils sa zic asa... ) e vreo problema? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|