|
Nu esti logat.
Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale-81#1521 2009-01-26 20:28:59
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalesa nu le intrerup cand?...adica sa iau in continuare mercilon pana ajung la 21 de pastilute cu tot cu cele 5 de marvelon deja luate?apoi pauza de 7 zile?...eu nu mai inteleg..va rog frumis sa ma lamuriti ca nu vreau sa fac vreo greseala...pastilele de la mercilon sunt toate la fel indiferent de ziua scrisa pe ele? sau trebie luate dupa zile?...daca incep din seara asta isi vor face efectul? sau va trebui s ama protejez suplimentar? Ultima oara a fost editat de draiana (2009-01-26 20:38:46) Offline #1522 2009-01-26 21:38:55
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale
ia-le cum iti e comod ca sa nu te incurci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #1523 2009-01-26 21:52:37
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalemultumesc pt raspuns....deci e ok sa iau mercilon de astazi...pai o sa iau prima pastila pe care scrie luni ca sa nu ma incurc in zile si cele ce vor ramane la sfarsit le tin rezerva poate voi avea nevoie...imi faceam griji... Offline #1524 2009-01-26 22:16:55
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalenu ai de ce sa iti faci griji Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #1525 2009-01-27 10:01:47
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale...am si eu nevoie de niste informatii...este prima luna cand iau loette, prescrise de medic...am sangerari cam mari(nu foarte mari dar nu pot spune ca sunt niste pete doar) si cateva zile(2 mai exact am avut crampe la stomac)...oare ar trebui sa le intrerup sau sa astept sa vad in decurs de 3 luni cum se acomodeaza organismul?...si inca o intrebare...am o infectie la o masea si trebuie sa iau antibiotice macar 3 zile...am inteles ca nu trebuie sa intrerup anticoncepionalele in aceasta perioada dar voi fi complet protejata abia dupa 7 zile dupa ce am luat ultima pastila de antibiotic...este corecta informatia?...multumesc anticipat si o zi buna!!!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#1526 2009-01-27 10:06:41
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleIa pastilele timp de trei luni. Doar asa iti vei da seama daca ti se potrivesc. Insa ... daca starile de rau devin foarte accentuate, mergi la medic si discuta cu el. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #1527 2009-01-27 19:39:37
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleBuna! Sunt fericita ca am gasit un forum despre AC!Am inceput sa iau Karissa de 3 zile si am observat ca imi este mai greu sa raspir si simt o durere(jungi) in dreptul inimi.In fine,poate sunt putin cam exagerata dar as dori sa aflu daca este un lucru normal.Trebuie sa specific ca am fost la cardiolog,mi-am facut o electrocardigrama si o radiografie la plamani acum 2 luni si mi-au spus sa stau linistita ca nu am afectiuni...Acum nu stiu ce sa fac,si doctorul endocrinolog mi-a spus sa nu bag in seama chiar totul si sa continui.As dori sa stiu si eu parerea ta doctoressa,sau a orcareia dintre voi.Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul vostru. Imi place sa iubesc... Offline #1528 2009-01-27 22:14:28
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalehi, e posibil sa ai dureri groaznice de ovar in timp c iei anticonceptionale? eu iau Yasmin de vreo 3 ani si pana acum nu mi s-a mai intamplat sa am dureri de nu ma pot ridica din pat...ms anticipat Offline #1529 2009-01-27 22:39:26
eu zic ca te stresezi prea mult si de aici simptomele Offline #1530 2009-01-28 07:07:43
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaledoctoressa ma puteti ajuta?iau ac trifazice iar aseara am uitat sa iau pastila si am luat azi dim la 7....eu le luam ba la 20,ba la 21,22, iar luni am luat-o in jur de ora 21...trebuie sa ma protejez 7zile nu/?contactul neprotejat de duminica imi este afectata?ma protejez doar 7 zile sau pana incep folie noua?eu mai am de luat 8 pastile folie si vreau sa imi aman cu cateva zile menstr si la sfatul dumneavoastra voi mai lua cateva zile pastile galbene dintr-o folie noua ca de culoarea galbena sunt ultimele din folie....la planing knd mi s-au dat pastilele mi s-a spus ca daca uit o pastila din cele galbene sa ma protejez pana termin folia...va rog ajutati-ma....multumesc anticipat.. Offline #1531 2009-01-28 10:05:54
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleeu zic ca nu e nevoie de protectie suplimentara..pt ca ai luat pastilutza in mai putin de 12 ore... Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #1532 2009-01-28 10:55:47
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleMultumesc pentru raspuns!!Esti o draguta lady in black. Imi place sa iubesc... Offline #1533 2009-01-28 13:24:04
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaleasi uitat deci sa o iei aseara la 9 si ai luat-o azi dimineata la 7...sunt mai putin de 12 ore...nu e nici o problema cu protectia, nu ai nevoie de protectie suplimentara Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #1534 2009-01-28 13:27:11
deci? Offline #1535 2009-01-28 13:28:52
da, tot 7 zile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #1536 2009-01-28 13:30:28
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalemultumesc frumos Offline #1537 2009-01-31 13:10:32
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionaledak iau nurofen forte sau advil pt o durere de masea imi tb si protectie suplimentara?? Offline #1538 2009-01-31 13:11:50
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalenu, sunt antiinflamatoare si nu interactioneaza Offline #1539 2009-02-01 20:15:56
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionalebuna..am si eu o intrebare...folosesc anticonceptionale milligest de cateva luni...saptamana asta am fost in saptamana de pauza si azi la 22:00 trebuie sa incep sa iau pastilele....dar am uitat sa le cumpar.. e vreo problema daca le iau maine la 8:00 dim pastila care trebuia sa o iau azi la 22:00 si apoi tot maine sa incep normal sa iau in continuare la 22:00 cum luam de obicei?? ast un raspuns multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|