|
Nu esti logat.
Logest#1 2008-06-09 16:38:10
logestdin octombrie anul trecut iau Logest; acum doua luni am avut timp de o saptamana ceva gen scurgere..mai mult maronie, dar care o observam mai mult cand ma stergeam, foarte putin pe tampon; apoi fara probleme; luna aceasta iarasi, mi-a trecut menstruatia de o saptamana, iar de aseara mi-a aparut aceeasi problema; nu mai stiu daca balonarea pe care o am coincide cu scurgerea sau cu alte probleme, m-am palpat singura pe abdomen...si ma doare deasupra buricului....nu pot sa imi dau seama daca trebuie sa ma stresez sau nu? sa fie de la stres?...in ultimele doua luni numai suparari si stres am avut. Offline #2 2008-06-09 16:41:44
Re: logeste spotting, semn ca trebuie sa mergi la medicul care ti le-a prescris ca sa ti le schimbe... Offline #3 2008-06-11 22:19:15
Re: logestBuna seara.Am nevoie de sfatul dvs pt ca am vazut ca sunteti persoane avizate.Am luat microgynon timp de 6 luni,dupa care am renuntat la pilule pentru o luna din cauza unor probleme cu ficatul.Am mers la medicul ginecolog pt ca am vazut ca nu mi-a venit ciclul in a 2a luna(intarziase vreo 10 zile).Mi-a spus ca e normal ce s-a intamplat,ca e o reactie a faptului ca am intrerupt administrarea pilulelor.Mi-a prescris Duphaston.Am luat timp de 7 zile (14 pastile).Mi-a venit menstruatia dupa aceste 7 zile.Am fost din nou la medic,mi-a prescris logest si asteptam prima zi de menstra pt a incepe administrarea.Problema e ca trebuia sa-mi vina de sambata si deja a intarziat 5 zile.Nu stiu ce ar trebui sa fac.Pot sa iau Duphaston si sa astept pana imi vine?Pot sa incep sa iau logest timp de 21 de zile?Oare o sa-mi vina dupa astea 3 saptamani?Trebie neaparat sa merg la medic?Mentionez ca sansele sa fiu insarcinata sunt nule.Astept un raspuns din partea dvs. Imi cer scuze daca mesajul meu nu se incadreaza in aria in care ar trebui.Multumesc.Respect! Offline #4 2008-06-11 22:42:37
Re: logestal3xandra_braila ai warn pt posturi multiple...citeste te rog regulile happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-06-19 11:07:32
Re: logestam si eu o problema ....iau de 3 luni logest, iar acum 2 seri am avut un contact sexual...am folosit si prezervativul, insa problema este ca pastilele nu le-am luat toate exact la ore fixe, insa niciodata cu o intarziere de mai mult de 12 ore, asa cum scrie pe prospect...ziua in care am avut contacul sexual era prima zi in care trebuia sa fac pauza la anticonceptionale, pt o saptamana, insa nu erau trecute 12 ore de cand trebuia sa iau pastila normal (chiar dak nu mai trebuia in seara aia)...ciclul trebuie sa imi vina saptamana asta, pana luni,insa inca nu a venit:(....ce credeti, exista vreun risc sa fiu insarcinata ?...help pls Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-19 11:08:51
Re: logestdaca nu ai intarziat nici o pastila mai mult de 12 ore nu este risc de sarcina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-06-19 11:09:08
Re: logestin pauza de 7 zile esti protejata,de ce mai folositi prezervativ?nu poate fi vorba de sarcina,daca le-ai luat corect mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #8 2008-06-19 11:16:29
Re: logestva multumesc mult pentru raspunsuri !....sper sa ma linistesc repede, sa imi vina odata ....nu eram sigura k in pauza sunt protejata...si ma tot gandesc de ce nu am menstruatia inca... Offline #9 2008-06-19 11:18:23
Re: logestmai e destul pana luni,in prospect sigur scrie de protectie si in pauza mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #10 2008-06-19 11:19:10
Re: logestam citit si nu am vazut nicaieri asa cv...la logest Offline #11 2008-06-19 11:20:17
Re: logestadevarat in prospectul de la logest nu este mentionat acest lucru.oricum daca iei cele 21 de pastile corect esti protejata si in pauza de 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-06-19 11:22:41
Re: logestimi cer scuze pentru informatia eronata,la novynette scria,credeam ca e precizat la toate mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #14 2008-06-19 11:26:40
Re: logestdar linistita,pentru ca esti bine sigur mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #15 2008-06-19 11:57:47
Re: logestnu ai de ce sa iti ceri scuze bobita .emma esti ok nu ai de ce sa te ingrijorezi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2008-06-19 11:59:02
Re: logestmandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #17 2008-06-20 11:55:28
Re: logestSi eu iau Logest de 2 luni si acum sunt in pauza de 7 zile.Joi mi a venit menstruatia dar este foarte abundenta.Oare din cauza ac?Niciodata nu mi-a curs atat de mult.Si cand spun ca e mult,e foarte mult. Offline #18 2008-06-20 11:57:49#19 2008-06-20 11:58:02
Re: logestnu e nimic,stai linistita,in timp va scadea considerabil cantitatea mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|