homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 14-174

#3288 2008-06-14 14:34:21

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 14

ha..gata stiu unde a mai fost. a facut piata. ce sa spun ...a intrat in camera si mi-a adus cirese si zmeura intr-un castronoi. si-a amintit ca vroiam....dar se pare ca trebuie sa ma supar pe el ca sa faca ceva..:f?rbannad:

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#3289 2008-06-14 14:35:17

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

imi pare rau gugulik pentru situatia asta.mi se pare aiurea.orice barbat knd isi vede fata dezbracata,sare pe ea,nu neaparat pentru sex.si apoi de ce la telefon zice ceva si acasa face altceva.adik tu incerci tot k sa fie ok,si el este delasator de numai.eu nu cred k rezistam,sincer.si eu fac asa,dar dak apoi nu sta cu mine,nu mai vorbesc cu el.de multe ori statea la calculator pana ma lua somnul,si apoi venea la 1 noaptea sa ma mangaie.iti dai seama k numai kef de el nu aveam.la mine in skimb s-a rezolvat cu vorba buna,la tine se pare k e greu.si eu nu as suporta sa vad k tace,asta ma enerveaza cel mai mult.sa inteleaga si el k esti femeie si ai nevoie de atentie,mai ales k vreti sa va casatoriti.dak nici cu vorba buna nu intelege,atunci nu mai stiu

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3290 2008-06-14 14:35:25

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

poate incearca o impacare...hjarta

Sa nu te astepti sa te salut!

#3291 2008-06-14 14:38:00

rrammonna
Diamond member

mika a scris:

rrammonna a scris:

mika a scris:

poate sa aiba si ciuperci...adica mama o face cu ciuperci

pai asa e.se caleste ceapa,ciuperci si si ingroasa cu faina.

mie nu imi place acklad

mie nu imi plac in general ciupercile.dak iau pizza si din greseala are ciuperci,aleg la ea pana nu ramane nimic.am mancat o data fara sa stiu un pateu cu ciuperci,mi se parea skrbos dar am zis k e d la branza.knd am aflat c ce este,am vomitat tot  rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3292 2008-06-14 14:39:35

control_freak
Hero member

el a incercat de ieri mama masii de impacare.dar eu am iesit  val vartej pe usa. m-a sunat dupa ce s-a terminat meciul sa ma intrebe daca sunt tot la mama ca sa vina sa ma aduca cu masina acasa...si i-am zis ca nu trebuie sa imi poarte de grija...ma intreba daca mai vin acasa. incerca sa imi explice ca a durat mai mult ca il rugase seful lui ceva si ca trebuia neaparat sa termine...dar nu ma mai intereseaza. nu e prima oara cand face asa si da repede vina pe munca, oboseala, stres sau dracu mai stie ce ...uooooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffff

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

Publicitate

loading...

#3293 2008-06-14 14:41:09

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

rrammonna a scris:

mykutza a scris:

scz da rotfl ciulama e o chestie cu ulei si faina si nu mai stiu ce...da nu are ciuperci big_smile

ce naiba mah,k prosta nu sunt.la mine asa se face,ma credeti bine,dak nu treaba voastra.eu nu vorbesc prostii

nu am facut niciodata cu ciuperci smile

stiu de ce zici tu, dar eu la aia ii zic "ciuperci cu smantana"

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3294 2008-06-14 14:41:41

mykutza
Moderator

eu zic sa incerci sa il intelegi...eu asa as face cu al meu..acu depinde si de relatia voastra..da eu crd k intr-o casnicie e nevoie de compromisuri..n-avem cum sa fim perfecti

#3295 2008-06-14 14:42:20

rrammonna
Diamond member

Chocolate22 a scris:

rrammonna a scris:

mykutza a scris:

scz da rotfl ciulama e o chestie cu ulei si faina si nu mai stiu ce...da nu are ciuperci big_smile

ce naiba mah,k prosta nu sunt.la mine asa se face,ma credeti bine,dak nu treaba voastra.eu nu vorbesc prostii

eeeeeeeeeeeeeeeeee,la mine la vale se zice ciulama rotfl

#3296 2008-06-14 14:42:53

mykutza
Moderator

Chocolate22 a scris:

rrammonna a scris:

mykutza a scris:

eu stiu ca se numeste ciulama cu ciuperci..ciulamaua simpla e asa :
ciulama

Ingrediente necesare

3 linguri faina,
3?4 linguri unt,
zeama de carne.

Mod de preparare reteta
Se prepara un sos alb cu faina in cantitate mai mare.

Se stinge cu zeama de carne sau de legume, amestecind fara incetare pina fierbe bine.

Se adauga bucatile de carne si se pastreaza pe baie de apa.

#3297 2008-06-14 14:43:07

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Gugulik puss puss kram

#3298 2008-06-14 14:46:46

rrammonna
Diamond member

depinde si de zona fetelor.la mine se zice asa,in moldova cine stie cum.si tot asa

#3299 2008-06-14 14:47:09

control_freak
Hero member

mika...saru'mana...

#3300 2008-06-14 14:47:24

skumpi
Vizitator

d azi intr`o saptamana il duc pe tzupy grater

#3301 2008-06-14 14:48:17

mykutza
Moderator

rrammonna a scris:

depinde si de zona fetelor.la mine se zice asa,in moldova cine stie cum.si tot asa

ai dreptate..la mine in bucuresti asa se zice..da am vazut k erai ferm convinsa k e ca u...n-am zis  ca nu stii ce zici..asta am incercat sa iti explic si eu...k se poate numi altfel in fct de zona

#3302 2008-06-14 14:48:27

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

am venit de la meditatie. vai sunt terminata, e moarte de cald in oras. si crek o sa plec si cu maicamea sa ne ducem la expozitia de haine

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3303 2008-06-14 14:50:27

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

skumpi a scris:

sad sad

#3304 2008-06-14 14:50:31

rrammonna
Diamond member

mykutza a scris:

rrammonna a scris:

ai dreptate..la mine in bucuresti asa se zice..da am vazut k erai ferm convinsa k e ca u...n-am zis  ca nu stii ce zici..asta am incercat sa iti explic si eu...k se poate numi altfel in fct de zona

scuze k am fost mai nesuferita puss dar prea ma contraziceati

#3305 2008-06-14 14:51:07

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

rrammonna a scris:

mykutza a scris:

rrammonna a scris:

scuze k am fost mai nesuferita puss dar prea ma contraziceati

puss nu ai fost nesuferita rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3306 2008-06-14 14:51:29

skumpi
Vizitator

mika a scris:

skumpi a scris:

sad sad

ma gandesc k dupa ce o sa venim si o sa merg la el oare o sa mai mai cunoasca ? roll uoffff bebicu meu bebic hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.