homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 14-4

#58 2008-06-09 23:19:22

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 14

JanisJoplin a scris:

puss poop mykutza
nush..una peste alta, stresul asta cu licenta m'a cam terminat de fapt...

tot e bine...macar stii de ce..eu am mai multe pe cap..si majoritatea nu depind de mine sad

Sa nu te astepti sa te salut!

#59 2008-06-09 23:19:28

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

ola muheres , ce faceti, m-am apucat de puzzle, cu puiu, bineinteles.... acu pauza ca ne doare spatele..... am ajuns la gandire capitolul 14 ? ce fete ganditoare suntem.... applause

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#60 2008-06-09 23:19:48

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Pe mine romana aia ma omoara big_smile nu o suport... deci stau mereu si ma intreb: hmm... integrale... sau romana... hm big_smile integrale, desi sunt barna la ele
deadrose, ada, la ce fac dati?

Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-06-09 23:21:17)

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#61 2008-06-09 23:20:29

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Alexa27 a scris:

Pe mine romana aia ma omoara big_smile nu o suport... deci stau mereu si ma intreb: hmm... integrale... sau romana... hm big_smile integrale, desi sunt barna la ele

deci nu suport comentariile alea la romana. mi-e scarba

gata imi mut cuibu tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#62 2008-06-09 23:20:48

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

salutare (again) kram ....cam tacute si triste....
janis orice ar fi se rezolva...asa ma simt si eu si credk juma din fetele de aici...eu cred k se datoreaza licentei si stresului.Eu una ma gandesc cu groaza la momentul cand voi termina facultatea si va trebui sa sa aleg un drum, o cariera. Plus k urmeaza un pas mare in relatia cu iuby tongue

Publicitate

loading...

#63 2008-06-09 23:21:57

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

Alexa27 a scris:

hai mai ca trebuie sa ne descurcam noi intr-un fel.ti-am mai zis invata eseurile doar cele care se dau la variante.o sa vezi ca multe se repeta.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#64 2008-06-09 23:21:57

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

oo alexa scumpa cat faceam si eu integrale, si limite de imi iesau pe urechi, si sincer? nu m-au ajutat si nici nu m-au incurca, asa ca linistita nu te mai lovesti de ele, numa daca vrei sa fii matematician, sau mai stiu eu ce tongue

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#65 2008-06-09 23:22:52

AdA_Ad9
Hero member

alinuutza_81_23_11 a scris:

oo alexa scumpa cat faceam si eu integrale, si limite de imi iesau pe urechi, si sincer? nu m-au ajutat si nici nu m-au incurca, asa ca linistita nu te mai lovesti de ele, numa daca vrei sa fii matematician, sau mai stiu eu ce tongue

da,dar trebuie stiute pt ca sunt foarte multe in variante si destul de dificile

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#66 2008-06-09 23:23:57

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

daca mergeti la o facultate cu profil tehnic sigur veti mai da de integrale si calcule care tin de SF cel putin in primul an....

#67 2008-06-09 23:24:08

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

pff ce varza e italy si mie imi era frica de ei ..gata batem italy si egal cu olanda ..ce meci azi cu franta ..astia faceau misto de mine si au adus tensiometru sa imi masoare tensiunea ..aveam 16.9 lol in timpul meciului si 10.9 dupa ... lol hai romania ..hai Lobontzel rodnarsignof10popa

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#68 2008-06-09 23:24:41

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

ioi smile nu vreau sa fiu matematician, dar imi placea matematica pe vremea ei... cand era un pic mai simpluta asa... adica mi se pare ca cele 6 ore de mate pe sapt si-au pus amprenta in modul meu de gandire, acum gandesc mai analitic asa, si nu stiu cat ii de bine smile Cele doua fete, am editat mesajul anterior, dar cred ca nu ati apucat sa mai vedeti, la ce facultate dati?

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#69 2008-06-09 23:26:14

jessica_chelsea
Banat
De la: undeva departe
Inregistrat: 2008-06-05

italienii sunt la pamanat;macar 1-0 sa facem cu ei big_smile

IUBESTE!

#70 2008-06-09 23:26:19

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

uffff a scris:

daca mergeti la o facultate cu profil tehnic sigur veti mai da de integrale si calcule care tin de SF cel putin in primul an....

si la mine la fcultate dai de integrale la greuuuuuuuuu...

Sa nu te astepti sa te salut!

#71 2008-06-09 23:26:20

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

skumpi a scris:

bravo big_smile

Chocolate22 a scris:

ti'am zis eu camysh sa nu'ti fac griji
bravoooo

merci fetelor http://www.pic4ever.com/images/bb8.gif

#72 2008-06-09 23:26:37

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Alexa27 a scris:

ioi smile nu vreau sa fiu matematician, dar imi placea matematica pe vremea ei... cand era un pic mai simpluta asa... adica mi se pare ca cele 6 ore de mate pe sapt si-au pus amprenta in modul meu de gandire, acum gandesc mai analitic asa, si nu stiu cat ii de bine smile Cele doua fete, am editat mesajul anterior, dar cred ca nu ati apucat sa mai vedeti, la ce facultate dati?

io dau la automatica si drept lol si o sa ma hotaras in toamna la ce raman tongue

va zic n buna de acu, k duc la tv si o sa inchid calcu tongue n buna puss

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#73 2008-06-09 23:27:17

AdA_Ad9
Hero member

Alexa27 a scris:

eu dau la ase big_smile
imi amintesc ca tu dai la medicina.asa-i?

#74 2008-06-09 23:27:18

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

uffff a scris:

salutare (again) kram ....cam tacute si triste....
janis orice ar fi se rezolva...asa ma simt si eu si credk juma din fetele de aici...eu cred k se datoreaza licentei si stresului.Eu una ma gandesc cu groaza la momentul cand voi termina facultatea si va trebui sa sa aleg un drum, o cariera. Plus k urmeaza un pas mare in relatia cu iuby tongue

pai exact asta e si la mine...azi am facut festivitatea..saptamana trecuta a fost oribila in ceea ce priveste examenele..si urmeaza licenta si m'a luat frica...plus ca dupa licenta ma voi muta cu el
in toamna ne logodim
plm..prea multe una dupa alta....si imi doresc din tot sufletul asta,de abia astept sa plec..dar m'a luat disperarea..nu shtiu de ce

6 ani de dragoste  hjarta

#75 2008-06-09 23:27:39

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

jessica_chelsea a scris:

italienii sunt la pamanat;macar 1-0 sa facem cu ei big_smile

sper cu toate ca pana acum aveau apararea cea mai buna trombon

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#76 2008-06-09 23:28:53

jessica_chelsea
Banat
De la: undeva departe
Inregistrat: 2008-06-05

macar sa trecem de grupe  signof10

IUBESTE!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.