|
Nu esti logat.
Sunt derutata!#1 2008-06-09 23:08:42
Sunt derutata!Am crezut ca am uitat sa iau intr-o zi pastila si de aceea in ziua de luni am luat 2 pastile.Dar cand am numarat pe folie pastilele ieseau bine.M am incurcat deoarece in loc sa incep cu ziua de luni folia,am luat pastila din ziua de duminica si de aceea s-au decalat si m-am speriat crezand ca am uitat sa iau o pastila.Exista un efect secundar daca am luat 2 pastile deodata?Si acum pt ultima zi am ramas fara pastila.Sa cumpar o noua folie pt pastila aceea sau sa ma protej in ultima zi daca o sa am contact sexual?Cum e mai bine? Offline #2 2008-06-09 23:13:25
Re: Sunt derutata!eu zic ca nu are nimic ca ai luat 2 intr-o zi dar sa nu se mai repete,iar faptul ca ai ramas cu una in minus nu e problema sa te protejezi suplimentar iti cumperi o folie de rezerva si o iei,oricum iti trebuie neaparat o folie de rezerva pt cazuri ca acesta sau daca o pierzi,nu te panica ca nu e nimic grav daca leai luat corect Offline #3 2008-06-09 23:25:27
Re: Sunt derutata!Multumesc pt raspuns.Mi-a trecut spaima in momentul in care mi am dat seama ca am luat pastilele corect,inafara de azi ca am luat 2 pastile.Ma voi duce sa imi cumpar o folie de rezerva si sper sa fiu mai atenta data viitoare. Offline #4 2008-06-09 23:27:19
Re: Sunt derutata!stai linistita ca nu ai comis ceva grav numai ca nu e bine sa se mai intample,nu e bine sa se intample foarte des ca bagi in tine o cantitate dubla de hormoni si nu e tocmai ok,cu putina atentie totul va fii bine Offline #5 2008-06-10 08:47:23
Re: Sunt derutata!O sa fiu mult mai atenta data viitoare:D. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-10 10:16:52
Re: Sunt derutata!iti iei o folie de rezerva si inlocuiesti pastila. fara protectie suplimentara Offline #7 2008-06-10 20:00:26
Re: Sunt derutata!Asta o sa fac.Bine ca mi am dat seama ca am luat toate pastilele si a fost o simpla greseala pt ca ma speriasem aseara foarte rau.Vroiam sa ma duc sa imi cumpar un test de sarcina.Dar acum o sa cumpar alta folie de pastile.Multumesc pt ajutor. Offline #8 2008-06-10 21:11:31#9 2008-06-10 23:07:55
Re: Sunt derutata!sa fie....ms la fel.... Offline #10 2008-06-12 09:00:53
Re: Sunt derutata!neata. intrebarea mea nu-i foarte legata de topicul asta, dar... eu am o curiozitate: am facut acum o luna si ceva o cauterizare, am fost la control si medicul mi-a zis ca e ok, ca-mi pot relua viata sexuala. dar, asa bine am reluat-o , ca zici ca-s virgina. cand prietenul meu ma penetreaza ma doare nu nu mai pot. plus , ca lubrifierea e foarte tarzie. ma excit eu, dar nu se manifesta si "fizic", sa zic asa. si, in interior parca ma taie ceva. oare trebuia sa mai astept totusi? sau oare poate fi din cauza lipsei de lubrifiere? Offline #11 2008-06-12 09:03:15
Re: Sunt derutata!Cred ca mai repede este din cauza lipsei de lubrifiere. Incearca un lubrifiant o perioada. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #12 2008-06-12 09:10:56
Re: Sunt derutata!apropo de lubrifiant. acum folosim durex ,de-ala rosu cu efect electrizant:) iti da o senzatie de zici ca iei foc:) prima data cand l-am folosit ,nu-mi dadeam seama ce se intampla cu mine:)) e ok cu lubrifiant ,desi raman cu o jena in interior ,parca. merci de raspuns:) Offline #13 2008-06-12 11:38:24
Re: Sunt derutata!imi raspundetzi plss la o intrebare daca am fost acum o luna la ginecolog pt o candida si mi-a spus ca daca ii ceva neinregula sa ma intorc la control (acuma se pare ca mi-a reaparut).... controlul trebuie platatit din nou ? sau e dejuns ca am platit atunci consultatzia ...? Offline #14 2008-06-12 11:39:46
Re: Sunt derutata!depinde de la cabinet la cabinet cred insa ca trebuie sa platesti din nou.poate nu aceiasi suma dar ceva cred ca trebuie sa platesti VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|