homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgasm la 6 ani?????-4

#58 2008-07-13 14:32:50

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: orgasm la 6 ani?????

Katalyna2311 a scris:

... ma intreb daca au parinti sa le intrebe dimineata daca se duc la scoala sau in alta parte.

nu le intreaba nimeni nimic pt ca nu se lasa vazute de parinti. isi pun tonele de machiaj in gentuta si se machiza la scoala.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#59 2008-07-14 06:54:39

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

e bine ca vrei sa il inveti singura dar aici nu e asa usor cum sa il inveti sa utilizeze tacimul la masa si daca gresetse cu asta se repara mai usor.
exolicindu-i despre sex ajungi la limita de comfort in care anumite lucruri nu i le vei spune ca esti afectata emotional/inhibata/etc
educatorul de sanatate este o persoana neutra si calficata sa faca fata la astfel de situatii.
parintii trebuie sa le asigure accesul la astfel de ecudatie/educatori.

Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-07-14 06:55:38)

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#60 2008-07-14 12:42:21

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

still_dreaming a scris:

educatorul de sanatate este o persoana neutra si calficata sa faca fata la astfel de situatii.
parintii trebuie sa le asigure accesul la astfel de ecudatie/educatori.

din pacate nu e asa usor...la noi in tara nici nu stiu daca exista asa ceva...sa nu mai vb de greutatea introducerii educatiei sexuale in scoli...

happy with him...inlove with him...puss

#61 2008-07-14 13:00:35

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Din seria "Ce-a fost bine si nu mai e.." smile: cand eram mica am gasit prin cartile/manualele tatalui meu unul de igiena. Cu multi ani in urma in scolile romanesti exista un astfel de curs care ii ajuta pe copii foarte mult. Eu nu am apucat asa ceva.

#62 2008-07-14 13:04:39

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si eu am cartea aia. prost desenata dar super educativa

Publicitate

loading...

#63 2008-07-14 14:40:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai la liceu e prea tarziu, scuza-ma
cand in ziua de azi o fata are prima menstruatie la 10-11 ani, ea ce sa faca, sa mai creada in barza inca 5 ani cu hormonii urland si nestiind ce se intampla cu ea ?
educatie sexuala nu inseamna : haideti, copii, faceti sex; ci daca se apuca sa faca sex, sa stie sa se protejeze si la ce sa se astepte...

#64 2008-07-14 14:48:16

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Katalyna, am impresia ca tu nu faci diferenta intre educatie si ...actiune. tongue

A sti nu inseamna neaparat a face. lol

Referitor la ce spunea heimdall, am citit ca din ce in ce mai multe fete au menstruatie la varste  fragede. Cred ca e de bun-simt sa stie ce transformari au loc in organismele lor.

Uite ca sunt fete care isi incep viata sexuala la 13-14 ani, eu zic ca daca tot au trecut la fapte macar sa stie la ce se expun.

#65 2008-07-14 14:59:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

adica tu crezi ca daca ei nu stiu denumirea stiintifica a organelor nu pot sa faca nimic ? ca eu asta inteleg. atunci pe vremea bunicii cum o faceau in fan la 15 ani, fara educatie sexuala ?
ignoranta nu mi se pare o solutie in nici un domeniu... si poate avea urmari mult mai rele decat informarea

#66 2008-07-14 16:04:52

crys_ty_na
Platinum member

Katalyna2311 a scris:

vreau ca un copil de clasa a6a sa isi vada de ale lui si sa nu stie toate despre sex.

bafta...desi iti va fi greu...mai ales ca in clasa a 6 a se face deja sex...

#67 2008-07-14 16:33:15

crys_ty_na
Platinum member

nu zice nimeni ca e normal...dar e crunta realitate...asa ca din punctul meu de vedere mai bine sa fie informati si sa faca sexu "cu cap" decat ignoranti ca marea majoritate a poporului roman...

#68 2008-07-14 16:50:51

crys_ty_na
Platinum member

katalyna...nu iti poti tine copilul inchis intr un balon de sticla...mai ales in zilele noastre...cand are acces la cam orice...crezi ca cineva isi doreste sa se intample acest lucru?...pur si simplu nu putem controla totul si lucrurile se intampla ca vrem sau nu...datoria noastra e sa ii invatam sa fie responsabili de la varste mici...eu dc nu mi am inceput viata sexuala la 15 ani ca prietena mea cea mai buna? pt ca parinti mei au stiut cum sa ma educe...si nu inchizandu ma in casa...ci insuflandu mi anumite valori si lasandu ma sa invat tot ce era nevoie sa invat...dar din pacate nu multi parinti stiu sa faca asta...sau vor sa o faca...si atunci la ce crezi ca se ajunge? iti zic eu...la sarcini la 11 ani...

#69 2008-07-14 17:00:23

crys_ty_na
Platinum member

din pacate nu poti compara vremurile in care noi am crescut cu cele din ziua de astazi...

#70 2008-07-15 00:31:10

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

ET a scris:

diferenta intre educatie si ...actiune. tongue

asa e, le dai informatia sa inteleaga ce si cum si sa ii ajute sa faca decizii intlelepte.

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#71 2008-07-15 01:54:53

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

deci mie nu-mi vine sa cred tot ce citesc pe aici...orgasm la 6 ani, sarcina la 5, erectie la 3
nu judec pe nimeni... poate doar pe ai mei ca nu mi-au vorbit cine stie ce despre sex si despre lucruri legat de relatii sexuale. dar sunt convinsa ca la 6 ani nu stiam mare lucru si poate nici mai tarziu. mai aud pe la colegii mei ca la gradinitza se tineau dupa nush ce fata/ baiat (in cazul fetelor)... oi fi eu anormala chiar habar nu am dar tin minte ca primul baiat de care mi-a placut era un coleg de clasa si eram in clasa a2a. tot ce am invatat legat de sex am invatat din reviste gen bravo si de pe net. mama rareori mi-a explicat cate ceva. poate din rusine nu a facuto chair habar nu am, dar totusi mi se pare mult prea devreme la varste asa mici.
pana si relatiile intime desi le-am inceput de cativa ani nu prea ma interesau cine stie ce, probabil nu eram eu destul de matura pt asa ceva si s-a intampalt totul rpea repede. de abia de cateva luni am inceput sa ma gandesc serios la sex si la placere si la modalitati de a obtine placerea. de vina poate este si prietenul meu de acum, nush si modul cum percep altfel lucrurile
cel mai probabil copiilor mei o sa le explic eu ce si cum se intampla. mi se pare mai logic parintii sa se ocupe de educatia sexuala a copiilor.

Ultima oara a fost editat de deyacrs (2008-07-15 01:56:52)

#72 2008-07-15 14:56:53

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Katalyna2311 a scris:

daca voua vi se pare normal ca o fata sa isi inceapa viata sexuala la 13-14 ani e ok, dar eu nu concep asta.

aici nu conteaza daca e normal sau nu, ideea e k topaie hormonii in ele, si atunci cand li se propune, ele accepta.

si oricum in clasa a 7a se face anatomia umana, care contine si functia reproductiva, unde se aflata toate cele necesare. un copil dat de 7 ani la scoala, in clasa a 7a va avea 13 ani.

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#73 2008-07-15 16:40:17

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

mie mis e pare absurd...tocmai de aia isi incep fetele viata sexuala devreme..daca mamele lor le`ar spune "uite aia si cu aia face aia..nu ceda cand te preseaza, fa`o cand esti pregatita ca nu`i cine stie ce, ai timp" sunt sigura ca ar intelege...dar cand nimeni nu le sfatuieste...si daca sunt informate asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa faca sex.decat s`o faca neinformate mai bine informate..eu cand o sa am un copil o sa ii spun toate astea de la 10-11 ani.decat sa ma trazesc cu surprize.mai bine ii explic copiluli si il indemn sa ma vada ca pe cea mai buna prietena si sa isi deschida sufletul in fata mea.

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#74 2008-07-15 17:32:52

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pai da nu trebuie sa le spuna cum sa faca sex, oricum le e foarte la indemana sa afle si la o adica daca chiar sunt pregatiti si isi doresc, vine de la sine tehnica.
trebuie sa li se spuna despre metodele contraceptive, despre regulile de igiena, si despre bolile care se pot lua pe cale sexuala. ei asta chiar trebuie sa stie si nu cred ca parintii sunt cei mai avizati (nu zic k nu sunt capabili) in a le exemplifica boli cu transmitere sexuala si metode contraceptive.

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#75 2008-07-15 18:14:25

danutza_17
Full member
Inregistrat: 2008-06-03

am citi intr o zi intr un ziar k ar vrea nu stiu c ministru s le intrduca lectii d ed sexuala din cls primare......mi se pare prea devreme poate prin cls a 7-8 sau liceu ar fi perfect dar in nici un caz s le vb unor copii d cls intai cae abia incp s inv s scrie despre ed sexula!

#76 2008-07-15 22:22:43

crys_ty_na
Platinum member

in clasele primare e intradevar prea devreme...dar cum se intra in gimnaziu ar trebui inceput...nu de alta...dar daca nu din clasa a 5 a atunci din a 6 a multi isi incep viata sexuala...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.