|
Nu esti logat.
Orgasm la 6 ani?????-4#58 2008-07-13 14:32:50
Re: orgasm la 6 ani?????
nu le intreaba nimeni nimic pt ca nu se lasa vazute de parinti. isi pun tonele de machiaj in gentuta si se machiza la scoala. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #59 2008-07-14 06:54:39
Re: orgasm la 6 ani?????e bine ca vrei sa il inveti singura dar aici nu e asa usor cum sa il inveti sa utilizeze tacimul la masa si daca gresetse cu asta se repara mai usor. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-07-14 06:55:38) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #60 2008-07-14 12:42:21
din pacate nu e asa usor...la noi in tara nici nu stiu daca exista asa ceva...sa nu mai vb de greutatea introducerii educatiei sexuale in scoli... happy with him...inlove with him... Offline #61 2008-07-14 13:00:35
Re: orgasm la 6 ani?????Din seria "Ce-a fost bine si nu mai e.." : cand eram mica am gasit prin cartile/manualele tatalui meu unul de igiena. Cu multi ani in urma in scolile romanesti exista un astfel de curs care ii ajuta pe copii foarte mult. Eu nu am apucat asa ceva. Offline #62 2008-07-14 13:04:39
Re: orgasm la 6 ani?????si eu am cartea aia. prost desenata dar super educativa Offline Publicitateloading...
#63 2008-07-14 14:40:06
Re: orgasm la 6 ani?????pai la liceu e prea tarziu, scuza-ma Offline #64 2008-07-14 14:48:16
Re: orgasm la 6 ani?????Katalyna, am impresia ca tu nu faci diferenta intre educatie si ...actiune. Offline #65 2008-07-14 14:59:00
Re: orgasm la 6 ani?????adica tu crezi ca daca ei nu stiu denumirea stiintifica a organelor nu pot sa faca nimic ? ca eu asta inteleg. atunci pe vremea bunicii cum o faceau in fan la 15 ani, fara educatie sexuala ? Offline #66 2008-07-14 16:04:52
bafta...desi iti va fi greu...mai ales ca in clasa a 6 a se face deja sex... happy with him...inlove with him... Offline #67 2008-07-14 16:33:15
Re: orgasm la 6 ani?????nu zice nimeni ca e normal...dar e crunta realitate...asa ca din punctul meu de vedere mai bine sa fie informati si sa faca sexu "cu cap" decat ignoranti ca marea majoritate a poporului roman... happy with him...inlove with him... Offline #68 2008-07-14 16:50:51
Re: orgasm la 6 ani?????katalyna...nu iti poti tine copilul inchis intr un balon de sticla...mai ales in zilele noastre...cand are acces la cam orice...crezi ca cineva isi doreste sa se intample acest lucru?...pur si simplu nu putem controla totul si lucrurile se intampla ca vrem sau nu...datoria noastra e sa ii invatam sa fie responsabili de la varste mici...eu dc nu mi am inceput viata sexuala la 15 ani ca prietena mea cea mai buna? pt ca parinti mei au stiut cum sa ma educe...si nu inchizandu ma in casa...ci insuflandu mi anumite valori si lasandu ma sa invat tot ce era nevoie sa invat...dar din pacate nu multi parinti stiu sa faca asta...sau vor sa o faca...si atunci la ce crezi ca se ajunge? iti zic eu...la sarcini la 11 ani... happy with him...inlove with him... Offline #69 2008-07-14 17:00:23
Re: orgasm la 6 ani?????din pacate nu poti compara vremurile in care noi am crescut cu cele din ziua de astazi... happy with him...inlove with him... Offline #70 2008-07-15 00:31:10
asa e, le dai informatia sa inteleaga ce si cum si sa ii ajute sa faca decizii intlelepte. To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #71 2008-07-15 01:54:53
Re: orgasm la 6 ani?????deci mie nu-mi vine sa cred tot ce citesc pe aici...orgasm la 6 ani, sarcina la 5, erectie la 3 Ultima oara a fost editat de deyacrs (2008-07-15 01:56:52) Offline #72 2008-07-15 14:56:53
aici nu conteaza daca e normal sau nu, ideea e k topaie hormonii in ele, si atunci cand li se propune, ele accepta. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #73 2008-07-15 16:40:17
Re: orgasm la 6 ani?????mie mis e pare absurd...tocmai de aia isi incep fetele viata sexuala devreme..daca mamele lor le`ar spune "uite aia si cu aia face aia..nu ceda cand te preseaza, fa`o cand esti pregatita ca nu`i cine stie ce, ai timp" sunt sigura ca ar intelege...dar cand nimeni nu le sfatuieste...si daca sunt informate asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa faca sex.decat s`o faca neinformate mai bine informate..eu cand o sa am un copil o sa ii spun toate astea de la 10-11 ani.decat sa ma trazesc cu surprize.mai bine ii explic copiluli si il indemn sa ma vada ca pe cea mai buna prietena si sa isi deschida sufletul in fata mea. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #74 2008-07-15 17:32:52
Re: orgasm la 6 ani?????pai da nu trebuie sa le spuna cum sa faca sex, oricum le e foarte la indemana sa afle si la o adica daca chiar sunt pregatiti si isi doresc, vine de la sine tehnica. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #75 2008-07-15 18:14:25
Re: orgasm la 6 ani?????am citi intr o zi intr un ziar k ar vrea nu stiu c ministru s le intrduca lectii d ed sexuala din cls primare......mi se pare prea devreme poate prin cls a 7-8 sau liceu ar fi perfect dar in nici un caz s le vb unor copii d cls intai cae abia incp s inv s scrie despre ed sexula! Offline #76 2008-07-15 22:22:43
Re: orgasm la 6 ani?????in clasele primare e intradevar prea devreme...dar cum se intra in gimnaziu ar trebui inceput...nu de alta...dar daca nu din clasa a 5 a atunci din a 6 a multi isi incep viata sexuala... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|