|
Nu esti logat.
Sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!#1 2008-06-10 21:23:43
sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Am folosit pentru 3 luni yasmine, iar a3a luna..a3a saptamana..la inceputul ei am avut hemoragie...doc mi-a dat tratament cu antibiotice in speranta ca va trece fara chiuretaj...si mi-a dat sa continui cu diane... dupa 3 luni...in a3a saptamana la inceput iar am inceput sa am sangerari...doc mi-a facut chiuretaj(mi-a curatat vaginul de cheaguri de sange...cik pt a elimina infectia)... acuma mi-a dat marvelon sa iau...am ajuns in a8a zi si am inceput sa sangerez... mai bine zis am o secretie in care se vede si sange... e de la anticonc?(e f rara si putina)..dar ma sperie din cauza celor ce mi s-a intamplat... am 12 zile de cand mi-a facut chiuretajul... si mi-a zis abstinenta 2 saptamani...am fost la o sapt la control si mi-a zis k pot intretine rel sexuale(fara nici o specificatie dak cu prezevativ sau fara)... Offline #2 2008-06-10 21:30:26
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!daca iei marvelon poti sa ai contacte fara prezervativ...e anticonceptional. Offline #3 2008-06-10 21:33:10
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!multumesc mult! pentru k nu vreau copii la 20 de ani:((...vreau sa fiu informata...stiam ca de la sangerari scade...asa mi-a zis prima doc... Offline #4 2008-06-10 21:35:20
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!din experienta...crede-ma ca nu vorbesc prostii! Offline #5 2008-06-10 21:37:36
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!am citit niste articole...mai inainte...kre doctoressa a spus k aparitia unor sangerari anunta diminuarea eficientei anticoncp:(...e adv? Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-10 21:39:31
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!daca ai uitat o pastila sau nu ai luat anticonceptionalele corect DA Offline #7 2008-06-10 21:40:25
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!sarumana!!! si aceste sangerari km kt dureaza?..stii cumva?maxim? Offline #8 2008-06-10 21:41:57
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!depinde de la organism la organism Offline #9 2008-06-10 21:43:16
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!ok...mersi mult... p.s. le iau corect...aceasi ora...in fiec zi...am mare grija la asta...prin cate hemoragii am trecut...m-am saturat tot sa curga din mine:(( Offline #10 2008-06-10 21:46:39
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!sa te ajute dumnezeu sa fii ok. Offline #11 2008-06-11 15:06:50
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!nu mi s-a oprit sangerarea....ieri nu mi-a mai curs...dar azi dimineata mi-a curs cheag...si acuma imi curge sange cu cheag... ce sa fac? e sigur de la anticonceptionale? asa se manifesta.... nu vreau sa am iar hemoragie k morrr...va rog raspundeti-mi Offline #12 2008-06-11 16:31:28
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!asteapta k o sa ti se raspunda knd intra un moderator..k? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #13 2008-06-11 16:34:11
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!ok... is atat de nelinistita...nuj ce sa fac:(( Offline #14 2008-06-11 16:37:35
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!cat de abundenta e ? mergi la medic daca sangerezi prea tare Offline #15 2008-06-11 16:47:22
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!nu sangerez f tare...doar k mi-am pus un abs zilnic si s-a umplut in cateva min...are perioade knd imi curge...dar mi-e frik...k stiu ce s-a mai intamplat...de ce am atatea hemoragii? si medicii nu isi dau seama ce am:(( Offline #16 2008-06-11 16:50:00
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!daca devine mai abundent du-te la medic... la altul, cel mai bine Offline #17 2008-06-11 16:53:45
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!m-am saturat sincer... de atatia medici... si cik la cine am fost e cel mai bun medic:((... dar stii cumva despre aceste hemoragii? ac actioneaza asupra lor? Offline #18 2008-06-11 16:58:11
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!Ai incercat sa faci niste dozaro hormonale? E posibil sa existe vreo dereglare hormonala si din cauza asta sa apara hemoragiile. Am avut si eu o astfel de hemoragie acum un an si ceva. Dar totusi nu inteleg de ce medicul nu te-a internat sa-ti faca un set de analize complet si sa-ti faca si ceva hemostatice. Sincer nu vad cum sa treaca hemoragia doar de la antibiotic. Eu cand am avut hemoragia am stat internata 5 zile numai cu perfuzii in care erau de toate: si antibiotice, si vitamine, si minerale, si hemostatice ... Si abia in a patra zi de perfuzii mi s-a oprit sangerarea. Totusi inclin sa te sfatuiesc sa mai consulti un medic si eventual sa ceri sa-ti dea sa faci dozari hormonale. Poate la tine nu e asta cauza ... la mine asta a fost si se poate intampla. Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-06-11 16:59:25) Fericita mamica de Aida Maria! Offline #19 2008-06-11 16:59:33
Re: sangerarile intermenstruale=>te rog rasp doctoressa!!!si apoi nu ai mai avut nici o problema nu?..folosesti si ac?de care? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|