|
Nu esti logat.
Exrauterina ovariana#1 2008-06-11 23:35:41
exrauterina ovarianaSalutare doctoressa! Offline #2 2008-06-11 23:55:03
Re: exrauterina ovarianama bucur ca ti-ai pastrat optimismul. cu credinta totul se rezolva mami de minuni Offline #3 2008-06-12 00:09:17
Re: exrauterina ovarianadupa operatie am fost la medici tare cunoscuti si tare aglomerati din timisoara...am zis ca nu mai e de gluma acum cind conteaza mult sa am grija de mine....dar am platit o gramada de bani si in 5 min eram afara cu cite o reteta de vitamine sau acid folic...nu stiu daca se mai tin fise ale pacientilor, da eu la cine am fost nu aveau asa ceva...niciodata nu stiau nimic si de unde sa stiu eu ce au vazut ei la eco ...endometru era ingrosat si inainte de ciclu si dupa si in perioada de mijloc....sper sa fie ceva exces de hormoni....e ciudata treaba oricum. Offline #4 2008-06-12 00:14:55
Re: exrauterina ovarianaam inteles ca doare doar daca e infundata - partial sau total - pt ca substanta de contrast poate duce la desfundare. altfel n-ar avea de ce sa doara. iar durerea daca e e ca la o menstra normala. mami de minuni Offline #5 2008-06-12 00:18:47
Re: exrauterina ovariananu ma sperie durerea....mi-as taia si un deget daca asta m-ar ajuta sa am un bebeloi Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-12 00:30:00
Re: exrauterina ovarianagroaznica povestea ta cum sa nu-si dea seama ca e sarcina? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-06-12 07:07:10
Re: exrauterina ovarianaalbinuta_lore iti tin pumnii...eu ma gandeam ca sunt in cea mai nasoala situatie...se apre ca nu Offline #8 2008-06-12 07:36:10
Re: exrauterina ovarianaEu as propune sa scriem si numele medicilor. E un inceput, macar sa denigram intr-o prima etapa. E revoltator ca acesti oameni raman "in anonimat" pentru cei care citesc, practicand in continuare medicina. Ultima oara a fost editat de ET (2008-06-12 07:36:39) Offline #9 2008-06-12 07:36:53
Re: exrauterina ovarianafacem eventual un topic cu Doctori nerecomandati! Offline #10 2008-06-12 07:37:56
Re: exrauterina ovarianaBuna idee! Offline #11 2008-06-12 10:33:14
Re: exrauterina ovarianae f greu de diagnosticat o sarcina extrauterina...mai ales una ovariana...cand omu vine in urgenta cu abdomen acut chirurgical deschizi fara sa te mai gandesti prea mult mami de minuni Offline #12 2008-06-12 14:19:39
Re: exrauterina ovarianastiu ca la urgente asa este...nu acuz ca m-au operat asa fara sa ma vada un ginecolog (nu era nici unul in judetean la ora aia...)...si ca nu au stiut ca uterul e ingrosat si cind esti inainte de ciclu nu numai cind esti gravida....trebuia sa fiu operata,ca nu mai era nimic de facut...ei m-au salvat...stiu asta....dar m-au mintit....au zis ca am avut un chist gigant care nu a existat...de ce oare?ca sa faca pe grozavii?mi-au zis ca sarcina e bine,anestezista nu mi-a facut nimic pina nu i-a luat sotului meu bani direct din portofel urologul mi-a dat antibiotice desi urocultura era buna...,ginecoloaga a vrut sa imi faca chiuretaj fara sa verifice daca e sarcina in uter,iar ginecologul la care am fost inainte de operatie mi-a luat o gramada de bani pt un ridicat din umeri si un nu stiu ce poate fii...trebuia sa ma trimita la altcineva...de ce nu recunosc cind o situatie ii depaseste? Offline #13 2008-06-12 14:20:42© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|