homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

La doctor online...

#1 2008-06-12 05:03:17

alexdan
New member
Inregistrat: 2008-06-12

la doctor online...

Din cauza ca traiesc in Romania si de fiecare data cand am fost la vreun spital sa fac ceva consultatii am dat numai peste "patroni" care te vad pe tine ca pe un sclav al lor tratandu-te groaznic + ca trebuie sa scot la greu bani din buzunar,m-am gandit sa incerc pe internet sa vad daca pot rezolva ceva probleme.
Deoarece cand am cautat despre problema pe care as avea-o si eu pe google ,am dat peste acest forum,m-am gandit sa postez aici.
De vreo 2 ani sa zic am ceva probleme : adica: ma doare cateodata in partea stanga chiar intre prima si a doua coasta de jos....oke din cate am citit e vb de splina..pancreas..colon...etc.Am auzit ca poate fi si pe stres si din cauza sucurilor acidulate...pt ca e singura cale pe unde ies...sau nush ceva de genu.E adev ca beau cola de cand aveam 4 ani....si a fost un timp cand beam o sticla de 2 l pe zi in fiecare zi..acum sa zicem beau 2-3 la saptamana...iar cu stresu la fel am mega stres normal..din cauza ca sunt f slab + alte probleme.Boon...DAR de vreo 4-5 ori mi s-a intamplat sa ma surprinda un "boss",sa ii zic asa,al durerii acesteia.Adica m-a intepat tot in acel loc dar fantastic de rau va jur...s-au speriat si prietenii cand au vazut ca m-am ghemuit si nu mai puteam sa ma ridic....durerea dureaza vreo 10-15 secunde sa zicem...poate 30 dar nu mai mult..E o intepatura si in acel moment corpul mi se incordeaza...simt muschii din acea regiune cum se incordeaza.Trebuie sa stau ghemuit si sa ma incordez.Va spun m-a speriat groaznic de fiecare data cand s-a intamplat....are vreo legatura cu splina?...iosh ce sa zic.
Alta chestie e ca eu am 50 de kg la 1' 80''....si nu ma ingras deloc.Ma gandesc ca e splina....dar am auzit ca splina nu doare decat in 2 cazuri grave , si anume ruptura de splina..ceva de genu sau LEUCEMIE.
Sper sa ma ajutati voi pt ca la spital cu greu ma urnesc din motive romanesti.
...daca doriti putem discuta si prin mail...oricum , numai sa primesc macar niste raspunsuri orientative..adresa ema de mail este : volumeonof@yahoo.com.

..a imi cer scuze am uitat...la sport aveam o imensa problema din cauza splinei din cate am citit(ma durea in acelasi loc ca acum)...pt ca ma durea cam de la inceputul orei...ingrozitor... probelor de rezistenta le-am facut fata mereu cu mare mare efort...si inca ceva : durerea nu e deloc permanenta...ma inteapa din cand in cand./..nu asta m,-a speriat ci cele 5 intepaturi majore.

Ultima oara a fost editat de alexdan (2008-06-12 05:07:12)

#2 2008-06-12 09:30:53

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: la doctor online...

sfatul lui et e corect
coca cola ti-o fi dizolvat organele......, stii povestea cu coca cola, spala wc-urile, in fine, curata tot
la hemoleucograma vezi nr. de leucocite, asta vizavi de leucemie
tu trebuie sa fi vazut de un medic care sa iti dea sa faci toate analizele, plus ecografia abdominala
prin forum nu poti primi un diagnostic si un tratament, doar un sfat ce ai putea face

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#3 2008-06-12 10:40:17

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

echo abdominala plus enzime pancreatice

mami de minuni hjarta

#4 2008-06-12 14:57:53

alexdan
New member

aham ms mult....probabil o sa ma duc la spital sa vad....stiu ca am mai fost pt ca pana prin clasa a 8 aa aveam 1' 50'' si vreo 23 de kg...si m-au dus ai mei si peste tot au zis...aaa nu are nimic asa e felul lui..va creste,se va dezvolta...
Acum o sa ma duc dar as mai avea o intrebare.Stiti cumva cat costa o hemoleucograma  amilaza, glicemie, TGP, TGO si o echo abdominala?asa cam la cat m-ar duce...sa aduc apoi cu ce treb sa daui la medic.Nu sunt chiar intr-o situatie financiara pre bui=na mai ales ca am ramas fara servici de o saptamana.

#5 2008-06-12 17:02:42

o'hara
Platinum member

si ar fi mers si o vizita la endocrinolog...

preturi in iasi:

hemoleucograma - 10 ron
amilaza - nu o gasesc da' tot pana in 10 ron
tgp, tgo - 4.13 ron
glicemie - 4.13 ron

echo - 50 ron

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-06-12 17:06:58

mady_zuzu
New member
Inregistrat: 2008-02-01

acelasi lucru il patesc si eu, dar in cazul meu e pe sistem nervos...cand ma enervez foarte tare, cand sunt suparata foc, cand am emotii la un examen..odata eram extrem de nervoasa k-mi stricasem bluza preferata cu fierul de calcat si la vreo 5 minute a inceput sa ma doara de nu puteam sa ma ridic ... rotfl

Ultima oara a fost editat de mady_zuzu (2008-06-12 17:07:48)

#7 2008-06-12 17:09:21

alexdan
New member

ms mult...ar fi foarte ieftin daca ar fi asa.Dar bineinteles si asa trebe sa dau bani la doctor.
"endocrinolog" pentru?
....da si eu cred ca e si pe sistem nervos pt ca ma doare in special cand sunt stresat sau nervos...am vazut niste documentare am si citit si m-am crucit cate te pot durea pe fond nervos si  cat de rau.

Ultima oara a fost editat de alexdan (2008-06-12 17:12:51)

#8 2008-06-12 17:13:19

o'hara
Platinum member

ca sa iti faci si niste analize hormonale sa vezi cum functionezi din punctul asta de vedere. macar sa te sfatuiesti cu el in privinta faptului ca esti slab.

stiu ca preturile sunt mici dar chiar e un laborator mai ieftin smile

uite si preturile de la synevo http://www.synevo.ro/ro/lista.asp

cu trimitere de la medicul de familie tare cred ca mai tai din pret

mami de minuni hjarta

#9 2008-06-12 17:53:10

alexdan
New member

ms.app chestia cu facutul analizelor obligatorie..venita de la guvern...mai e valabila?ca doar ieri ce a fost ziua mea..si daca tot vin alea...

#10 2008-06-12 18:05:05

o'hara
Platinum member

si asa e ok, da. hemoleucograma intra in alea, tgp, tgo si glicemia la fel...vb cu medicul tau si vezi daca poti baga si amilaza si lipaza

la multi ani! birthday smile

mami de minuni hjarta

#11 2008-06-12 18:21:52

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

La multi ani!
Alex, de unde esti? Poate cineva de pe forum te indruma catre un medic bun.

#12 2008-06-12 19:10:18

alexdan
New member

ms pt la multi ani!smile.Sunt dintr-un orasel mai mic de langa Valcea...deci acolo e medicul meu de familie.Acum stau in Bucuresti sunt aici la facultate...
Bun de ci pot face analizele chiar cu chestia aia de imi vine...chestia nasoala ar fi ca eu sunt dintr-un orasel f mic si acolo imi e ca le fac degeaba.Stiu prieteni care si-au facut de curand...si mai mult de ati lua sange....si a face niste mici analize nu fac mai nimic..chestia e ca nu prea am incredere in ei.Oricum trebuie sa ma duc mai ales ca plec in Spania peste 2 saptamani si stau vreo 3 luni si cred ca acolo nu ma voi putea duce la spital in caz de doamne fereste ceva...

#13 2008-06-12 19:15:18

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Hmm, atunci te poti duce la Synevo, nu au preturi ft. mari si din cate a spus eu_vreau sunt de incredere.
Tot de la eu_vreau stiu de doctorita Chitescu, insa pretul unei echo este destul de mare.

Alte pareri?

#14 2008-06-12 22:51:09

o'hara
Platinum member

pt analize da, mergi la synevo. la medlife te programeaza cred ca greu la echo..daca iti faci analizele la synevo poti face echo si la medicover

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.