|
Nu esti logat.
Doctori nerecomandati!-3#39 2008-10-10 15:37:32
Re: Doctori nerecomandati!
si eu si ma gandeam k sunt singura care are ghinionul sa dea numai peste cine nu trebuie Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #40 2008-10-10 15:42:08
Re: Doctori nerecomandati!eu sincer aveam recomandata aceasta dr. Ionescu, inainte mergeam la Buzatu cu care am si nascut la Bucuresti la sp. Militar. Tu cu cine ai avut probl? (ca sa stiu ) Ultima oara a fost editat de daria_25 (2008-10-10 15:43:10) Offline #41 2008-10-10 15:44:18
cu tanasescu,are cabinet p klea bucuresti .am auzit de un doctor bun pe langa john,cik,are cabinet ultra modern si e de treaba Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #42 2008-10-10 15:50:40
Re: Doctori nerecomandati!sora mea a avut mari probleme cu Tanasescu, atat cu tratam cat si cu nasterea...de asta a si venit azi cu mine la dr. Ionescu ca vroia sa schimbe...de dr. de langa John am auzit si eu, dar doar atat...mai e si Ali... Offline #43 2010-11-10 22:39:26
Daria..si eu am patit ca tine. Eram programata la o anumita ora, am sosit cu o juma de ora mai devreme si surpriza...cica nu apar pe lista de programari desi sunasem sa-mi confirm programarea. Asa ca m-am asezat frumusel la coada si cand mi-a venit randul am intrat, chit ca nu figuram ca programata. Prin urmare m-am prins de o faza...nu conteaza sa ai programare, ci intra cele aflate pe hol in ordinea in care au sosit. Data urmatoare cand am vrut sa ma duc la control nu m-am mai programat ci m-am prezentat la usa la o ora matinala si am fost consultata chiar inaintea unor doamne care aveau programare. Offline Publicitateloading...
#44 2010-11-10 23:34:37
Re: Doctori nerecomandati!tanaseasca nu e buna de nimic. dna dragoi a imbatranit si s-a sclerozat... e un medic bun langa john dr. Ionita Dan. il recomand cu caldura. chiar isi da interesul pt pacienti, nu-ti ia banii degeaba. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #45 2010-11-11 00:00:43
Re: Doctori nerecomandati!mama avea sarcina oprita din evolutie de 2 saptamani si tanaseasca i-a spus ca e bine mersi .. Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2010-11-11 00:00:55) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|