|
Nu esti logat.
Chist (para)ovarian#1 2008-06-12 14:03:18
chist (para)ovarianimi poate spune cineva ce inseamna un chist ovarian si cat de periculos e? Ultima oara a fost editat de notme (2008-06-12 14:06:09) ,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...'' Radu Stanca Offline #2 2008-06-12 14:05:57
Re: chist (para)ovarianeu am avut chisturi nenumarate Offline #3 2008-06-12 14:07:55
Re: chist (para)ovariane mai greu sa nu ma panichez, nu am avut dureri deloc. nici nu banuiam ca exista. initial am mers pt altceva la medic. si am descoperit asta. ,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...'' Radu Stanca Offline #4 2008-06-12 14:08:37
Re: chist (para)ovarianmai am o intrebare: ce este un endometru liniar? ,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...'' Radu Stanca Offline #5 2008-06-12 14:12:30
Re: chist (para)ovariannotme ai warn...citeste te rog regulile forumului Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-12 14:17:40
Re: chist (para)ovarian
din cate stiu eu,la un chist nu e neaparat sa ai dureri.stai linistita si fa tratamentul prescris de medic dupa kre mai du-te la un control! parerea mea...asteapta si alte pareri,fetele sunt mai documentate dekt mine. take care and don`t worry,be happy! iak nah ralu,tocmai eu am ziso,kre mi`e rau de abia stau Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #7 2008-06-12 14:18:36
Re: chist (para)ovarianspui ca iei ac. de cat timp? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-06-12 14:22:21
Re: chist (para)ovariande 5 luni ,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...'' Radu Stanca Offline #9 2008-06-12 14:23:35
Re: chist (para)ovarianhmmm ori aveai chistul ala acolo deja si nu sa micsorat sub contraceptive dar nu prea cred asta ori medicul tau a fazut la ecografie un folicul ovarian.nimic periculos VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-06-12 14:23:55
Re: chist (para)ovarian
pls, nu vreau warn, nu ma certati. ,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...'' Radu Stanca Offline #11 2008-06-12 14:35:06
Re: chist (para)ovariandaca citesti regulile si le respecti nu vei mai lua si nu te va mai certa nimeni. nu e asa o tragedie mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|