homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Plictiseala,depresie sau ce?-10

#172 2010-09-08 21:31:55

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Plictiseala,depresie sau ce?

eu tocmai am intrat in practica, de 1 saptamana jumate, am de lucru de sa imi iasa pe nas, nu dorm noaptea de stress, si ma gandesc ca mi-am ratat viata alegand o facultate care duce la o meserie atat de stresanta si plictisitoare. Pe de alta parte ma bucur ca sunt tanara si ca daca dupa ce lucrez cativa ani dupa facultate si nu imi place o dau naibii si mai fac una.

#173 2010-09-08 21:42:15

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Orangina  puss ne luam de manuta noi doua!  puss si eu sunt la fel ca tine, eram urata rau cand eram mica, toti ma jigneau si ma batjocoreau, acum parca am mai inflorit dar.. am ramas cu sechele. sunt mica rau de statura, al meu este foarte inalt si asta iar ma face sa ma simt prost. aoleoo daca se duce la una mai inalta, mai frumoasa, mai nu stiu cum...
dar el intr-o zi m-a repezit si mi-a zis ca nu ii place sa ma auda vorbind asa, ca ma iubeste asa cum sunt, doar nu sta cu mine de florile marului, ca sunt frumoasa asa pitica si sa nu mai stau sa ii critic alegerile, daca el m-a ales inseamna ca ceva a vazut la mine.
acelasi lucru ti-l spun si tie... incearca sa te gandesti ca totusi sta cu tine, tine la tine.. de ce ar face asta cand campiile sunt multe si verzi? pentru ca insemni ceva pentru el. eu cu al meu suntem de 6 ani jumate impreuna, am facut pauza un an si s-a intors tot la mine, desi a avut femei mai inalte si mai frumoase, mi-a dus dorul. deci nu conteaza cum ne vedem noi, suntem femei, avem ochi autocritic foaaarte dezvoltat, cateodata e bine sa privim din punctul de vedere al unui baiat.
Stii era o vorba... femeile prefera sa se dezbrace in fata barbatilor, nu in fata femeilor. femeile le critica, barbatii sunt doar recunoscatori wink
fruntea sus  puss

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#174 2010-09-08 21:49:22

daenarys
Vizitator

eu ma simt mai bine dupa ce am papat clatite americane lol

depresia mea vine din simplul motiv ca nu imi gasesc un job.am invatat in facultate atata doar ca sa vad ca nimeni nu vrea sa ma angajeze neutral.colac peste pupaza nu am foast nici in cea mai buna forma fizica a mea si ma enerveaza si asta.

#175 2010-09-08 21:53:08

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

coraline a scris:

Orangina  puss ne luam de manuta noi doua!  puss si eu sunt la fel ca tine, eram urata rau cand eram mica, toti ma jigneau si ma batjocoreau, acum parca am mai inflorit dar.. am ramas cu sechele. sunt mica rau de statura, al meu este foarte inalt si asta iar ma face sa ma simt prost. aoleoo daca se duce la una mai inalta, mai frumoasa, mai nu stiu cum...
dar el intr-o zi m-a repezit si mi-a zis ca nu ii place sa ma auda vorbind asa, ca ma iubeste asa cum sunt, doar nu sta cu mine de florile marului, ca sunt frumoasa asa pitica si sa nu mai stau sa ii critic alegerile, daca el m-a ales inseamna ca ceva a vazut la mine.
acelasi lucru ti-l spun si tie... incearca sa te gandesti ca totusi sta cu tine, tine la tine.. de ce ar face asta cand campiile sunt multe si verzi? pentru ca insemni ceva pentru el. eu cu al meu suntem de 6 ani jumate impreuna, am facut pauza un an si s-a intors tot la mine, desi a avut femei mai inalte si mai frumoase, mi-a dus dorul. deci nu conteaza cum ne vedem noi, suntem femei, avem ochi autocritic foaaarte dezvoltat, cateodata e bine sa privim din punctul de vedere al unui baiat.
Stii era o vorba... femeile prefera sa se dezbrace in fata barbatilor, nu in fata femeilor. femeile le critica, barbatii sunt doar recunoscatori wink
fruntea sus  puss

VAAAAi. cat de frumos big_smile

am furat'o gata rotfl2

Ultima oara a fost editat de Soulshard (2010-09-08 21:54:35)

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#176 2010-09-08 22:02:00

coraline
Addicted member

orangina123 a scris:

Mie nu imi spune niciodata "te iubesc", daca mi-ar spune poate m-as simti mai bine nustiu
Nici eu n-am preluat initiativa, mi-e teama:))

Mie imi place sa ma dezbrac, adica n-am probleme de genul. Sunt inalta si pe calapodul lui. Dar ma gandesc uneori ca lumea de pe strada, colegii, se uita la noi si se gandesc oare ce vede el la mine

Eh lasa ca si mie imi spune o data la 500 de ani, e miracol atunci. Poftim, mai esti si inalta. Pai atunci care e problema? big_smile picioare lungi, frumoase.. ce isi poate dori o fata mai mult? big_smile stii cate pitice ca mine sunt invidioase pe cele ca tine? asa ca daca se uita cineva dupa voi probabil se gandeste "ce n-as da sa arat ca ea" wink
si ia mai lasa ideile cu "ce zice lumea". conteaza ce zice el si el te place nu?
prietenii lui gagicamiu ii zic mereu "las-o ba pe pitica asta, uite ia pe una inalta ca tine" (eu am 1.60, el 1.95) si nu ma lasa big_smile

Soul gata, imi furi vorbele de duh? lol vrei sa faci cuceriri cu ele? lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#177 2010-09-08 22:04:31

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

hello everybody ... ss puss , fetelor puss ... am o stare atat de proasta sad . ma simt irascibila sad , d`abia astept sa vina data de 17 si sa plec sa scap de stres grater

Written in the stars ...

#178 2010-09-08 22:04:45

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

da. prima victima e mama rotfl si ea cica a avut 2 fete lesbi la pensiune rotfl2

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#179 2010-09-08 22:08:16

coraline
Addicted member

Soulshard a scris:

da. prima victima e mama rotfl si ea cica a avut 2 fete lesbi la pensiune rotfl2

rotfl2 astfel poate aflam raspunsul la o dilema: fetele lesbi sunt critice sau recunoscatoare? rotfl2
Parca Lady Gaga spunea ca desi este bisexuala prefera sa faca sex cu baietii, nu cu fetele, pentru ca ei apreciaza mai mult "dotarile" unei femei tongue

#180 2010-09-09 12:47:42

daenarys
Vizitator

iesit din club.ce face o noapte de somn bun lol

#181 2010-09-09 12:54:16

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Ma bag si eu in clubul vostru lol

Poor is the man whose pleasure depends on another

#182 2010-09-09 12:55:32

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Coraline, ia baga un id de mess pe privat sa vorbim pentru ieseala big_smile

#183 2010-09-09 14:04:07

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

lady, o cearta+niste probleme destul de seriose cu Mr care mi-au stricat ziua de nastere, de altfel.. dar vorbim noi in privat smile

#184 2010-09-09 14:28:00

coraline
Addicted member

LadyPink a scris:

Coraline, ia baga un id de mess pe privat sa vorbim pentru ieseala big_smile

Ti-am trimis mail Lady  puss

#185 2010-09-09 15:49:31

coraline
Addicted member

Lady, deci iesirea ramane pe maine sau pe sambata? ti-am dat acum e-mail, sper ca le-ai primit

#186 2010-09-09 20:20:48

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Coraline, ti-am dat add... te aveam de fapt in lista de la topicul inceput de tine atunci cand te-ai inscris pe forum, cand povesteai de tine si (ex)logodnicul tau, dar nu mai stiu daca am vb atunci sau nu asa ca ti-am mai dat o data add acum. Sper sa fii online diseara cand ajung si eu acasa, sa putem vb si stabili pentru maine cu iesirea

#187 2010-09-09 20:46:38

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

coraline a scris:

perfect de acord cu asta  tummenupp

cretzulici puss

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-09 20:48:46)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.