|
Nu esti logat.
Durerile de cap si anticonceptionalele#1 2008-06-12 18:48:12
durerile de cap si anticonceptionaleleCe treaba au unele cu altele?Am citit intr`o carte ceva despre migrene si scrie sa consulti meiducl in cazul inc are iei anticonceptionale..de ce? eu am f des dureri de cap(doar dureri, fara varsaturi sau ce mai implica o migrena). "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2008-06-12 18:49:15
Re: durerile de cap si anticonceptionalelept.ca migrenele pot fi declansate de ac. si in cazul asta trebuie sa schimbi.ac.daca si inainte de ac.aveai dureri de cap nu trebuie sa iti faci griji VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-06-12 22:42:56
Re: durerile de cap si anticonceptionaleleaveam si inainte "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #4 2008-06-13 06:46:26#5 2008-06-13 07:07:24
Re: durerile de cap si anticonceptionaleledaca nu au extract de sunatoare si de gref este ok. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-13 09:36:55
Re: durerile de cap si anticonceptionaleleam vazut ca a luat frate`miu niste remedii (nu pentru cap) si scria pe o foaie parca ca nu se iau daca iei anticonceptionale... "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #7 2008-06-13 09:43:49
Re: durerile de cap si anticonceptionaleleremediile homeopate nu afecteaza efectul anticonceptionalelor, dar exista o mare posibilitate ca remediile sa nu aiba nici un efect in conditiile astea... eu asa stiu Offline #8 2008-06-13 12:46:19
Re: durerile de cap si anticonceptionalelesa nu aibe efect daca iei ac.daca ac.iti determina durerile de cap da se poate dar daca nu ele sunt vinovate nu vad de ce sa nu merga VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|