homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durerile de cap si anticonceptionalele

#1 2008-06-12 18:48:12

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

durerile de cap si anticonceptionalele

Ce treaba au unele cu altele?Am citit intr`o carte ceva despre migrene si scrie sa consulti meiducl in cazul inc are iei anticonceptionale..de ce? eu am f des dureri de cap(doar dureri, fara varsaturi sau ce mai implica o migrena).

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#2 2008-06-12 18:49:15

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: durerile de cap si anticonceptionalele

pt.ca migrenele pot fi declansate de ac. si in cazul asta trebuie sa schimbi.ac.daca si inainte de ac.aveai dureri de cap nu trebuie sa iti faci griji

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-06-12 22:42:56

dragoste_cu_nabadai
Full member

aveam si inainte sad
dar remediile homeopatice pot afecta cu ceva administrarea anticonceptionalelor?

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#4 2008-06-13 06:46:26

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu pot afecta

#5 2008-06-13 07:07:24

evilpink
Banat

daca nu au extract de sunatoare si de gref este ok.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-06-13 09:36:55

dragoste_cu_nabadai
Full member

am vazut ca a luat frate`miu niste remedii (nu pentru cap) si scria pe o foaie parca ca nu se iau daca iei anticonceptionale...
poate imi poate raspunde doctoressa.

#7 2008-06-13 09:43:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

remediile homeopate nu afecteaza efectul anticonceptionalelor, dar exista o mare posibilitate ca remediile sa nu aiba nici un efect in conditiile astea... eu asa stiu

#8 2008-06-13 12:46:19

evilpink
Banat

sa nu aibe efect daca iei ac.daca ac.iti determina durerile de cap da se poate dar daca nu ele sunt vinovate nu vad de ce sa nu merga hmm

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.