homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Obsesia mea-3

#39 2008-06-16 11:35:59

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Obsesia mea

GreenBubbles a scris:

fosta mea amica are o mama maniaca cu chestiile legate de curatenie. cand vine fata acasa ii pune cearceaf in fata usii,sa se dezbrace acolo,sa nu pice fire de par p covor. paru prins in casa mereu! pune scoci/scoch p covor sa ia toate firele de par,adik lipeste scoci-ul p covor si targe,sa adune scamele. cand spala manerele de la dulapuri trebuie sa ai grija cum deschizi sa atingi cat mai putin manerul sa nu lasi amprente. a,si dupa ce a spalat wc-ul sa dea naiba sa faci ceva in el...
ca sa nu spun k aspira si sterge praful zilnic... toata ziua face curat. e asa curat acolo...cred k ai putea manca si de pe jos lol

rotfl deci tocmai m-ai convins ca nu-s obsedata de curatenie... ca voiam sa ma inscriu pe lista rotfl

in rest... cred ca de slabit... si de iubi big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#40 2008-06-16 12:32:08

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

eu am o obsesie pt blugi am peste 20 de perechi de blugi cumparati in maxim 1 an,apoi bijuterii,am toate culorile si modele din lume tongue cercei,bratari,inele,lantisoare,coliere,ceasuri...in rest imi place sa arat bine,sa fie totul perfect,par,unghii,imbracamintea,incaltamintea,machiajul...dar nu stiu daca sunt obsedata...

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#41 2008-06-16 18:20:38

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

eu sunt cu cerceii....mai ales cei din argint si din gablonturi  cativa hjarta
am aproape 50 de perechi...ultima luata vineri

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

#42 2008-06-16 18:25:32

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

katami a scris:

GreenBubbles a scris:

fosta mea amica are o mama maniaca cu chestiile legate de curatenie. cand vine fata acasa ii pune cearceaf in fata usii,sa se dezbrace acolo,sa nu pice fire de par p covor. paru prins in casa mereu! pune scoci/scoch p covor sa ia toate firele de par,adik lipeste scoci-ul p covor si targe,sa adune scamele. cand spala manerele de la dulapuri trebuie sa ai grija cum deschizi sa atingi cat mai putin manerul sa nu lasi amprente. a,si dupa ce a spalat wc-ul sa dea naiba sa faci ceva in el...
ca sa nu spun k aspira si sterge praful zilnic... toata ziua face curat. e asa curat acolo...cred k ai putea manca si de pe jos lol

rotfl deci tocmai m-ai convins ca nu-s obsedata de curatenie... ca voiam sa ma inscriu pe lista rotfl

in rest... cred ca de slabit... si de iubi big_smile

lol  si eu care credeam ca sunt obsedata... ia sa-i povestesc eu baiatului meu ce fac altii, sa vad ce mai zice lol

#43 2008-06-16 18:50:37

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

greeneyes a scris:

eu sunt cu cerceii....mai ales cei din argint si din gablonturi  cativa hjarta
am aproape 50 de perechi...ultima luata vineri

sh eu am o obsesie pt cercei...n-am chiar 50 pt k ma plictisesc repede de ei...
cateodata ma fixez pe cate o pereche si o port zile in sir..

seara, am niste ticuri....trebuie sa am o cana de apa langa mine, sa am pernele mele, sa mi  spun rugaciunea( asta e ceva bun ) si sa i zic cuiva "noapte buna" de cateva or lol...pe sor-mea am terorizato ca ii zic de vreo 4 ori pana adorm eu...
si cand nu doarme ea acasa tot zic"noapte buna"
a...si sunt obsedata si de perfectiune, nu suport sa mi se intinda machiajul(deci si de oglinda) sau sa fac un lucru prost

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.