|
Nu esti logat.
Dereglari de ciclu..SOLUTIA ANTICONCEPTIONALE..#1 2008-06-13 15:44:05
dereglari de ciclu..SOLUTIA ANTICONCEPTIONALE..Am 38 ani si in ultimele 2 luni am avut dereglari menstruale..defapt mi-a intirziat si mi-a venit foarte putin...Gravida nu sunt..am facut testul de sarcina.Doctorul ginecoloc mi-a recomandat Marvelon 21_anticonceptionale Mentionez ca pina acum nu am luat conceptionale-Considerati ca este OK ?SOLUTIA ANTICONCEPTIONALE... Offline #2 2008-06-13 15:46:05
Re: dereglari de ciclu..SOLUTIA ANTICONCEPTIONALE..La varsta ta trebuie sa faci analize inainte de a incepe sa iei anitconceptionale. Si sa nu fumezi. E adevarat, anticonceptionalele sunt solutia. Insa nu inainte de ati verifica amanuntit starea de sanatate. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-06-13 15:46:30
Re: dereglari de ciclu..SOLUTIA ANTICONCEPTIONALE..Se Poate Regla Ciclul Cu Anticonceptionale? Offline #4 2008-06-13 15:54:13
Re: dereglari de ciclu..SOLUTIA ANTICONCEPTIONALE..Da. Folia de anticonceptionale are 21 de pastilute pe care le iei din prima zi de ciclu pana la final. Apoi urmeaza pauza de sapte zile cand trebuie sa vina menstra. Asta e mecanismul prin care anticonceptionalele regleaza menstra. Insa repet ... mergi la un medic la planning sa iti dea sa faci niste analize si sa te lamureasca in mai multe privinte inainte sa incepi sa iei antibebe . Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-06-13 16:19:02
Re: dereglari de ciclu..SOLUTIA ANTICONCEPTIONALE..ionela de ce nu faci niste analize pt a vedea daca AC sunt solutia? mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|