|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat urgent!!!!#1 2008-06-14 10:05:39
am nevoie de un sfat urgent!!!!Buna ziua...am si eu o problema care ma maina foarte tare...mai ales acum inainte de bacalaureat!!!Va rog sa ma ajutati...Deci...problema mea e urmatoarea..:am avut un contact sexual cam in a cincea zi dupa menstruatie..am folosit prezervativ dar a iesit insa el nu isi daduse drumul inca...cam dupa 5 minute de petting si-a dat drumu si evident nu in mine...am luat cam la 18 ore postinor 2..de frica...dar a doua pastila am luat-o la 16 ore nu la 12....deci..in conditiile date..pot fi insarcinata??va rog raspundeti-mi urgent!!!nu mai suport!!!?mii de multumiri!!! Offline #2 2008-06-14 10:07:32
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!ce a iesit?...prezervativul? in ce sens? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-06-14 10:11:00
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!deci..gaura era in afara..nu ramasese in mine cu totul...si nici nu isi daduse drumul...dar totusi ma doare kapul de cat m-am gandit dak pot fi sau nu insarcinata..am luat si postinor..dupa 20 de ore...dar nu stiu...i am scared Offline #4 2008-06-14 10:12:46
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!ioi...da nu trebuia sa-l iei...partea "importanta" din prez a ramas afara...apoi el nu a ejaculat in tine...chiar nu era nevoie de postinor...doar ca ti-ai complicat umpic existenta cu ele...asa ca stai linistita happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-06-14 10:16:16
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!stiu ca nu era nevoie,am actionat asa..de frica cum sa zic...am zis k mai bine iau decat sa nu fac nimic...chiar constienta fiind ca nu exista risc..oricum m-am mai linistit akum sa aflu o parere:)multumesc mult...tot eram eu nelinistita chiar daca am si simptomele de inainte de menstruatie..ma dor sanii etc..dar..asta e..frica;))mc muuuult!!! Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-14 10:18:21
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!nu ai dc sa-ti fie frica...cresti mare si pe viitor mai bine intreaba inainte sa iei postinor happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-06-14 10:32:53
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!dap..stiu ca nu e bine..orikum vreau sa iau anticonceptionale ca sa nu mai fie necesar sa mai trec printr-o situatie de asta..mai ales ca postinor..am luat de 3 ori anul acesta...stiu ca e rau..foarte rau....si k pot face chisturi..poate chiar am..dar asta e...nu mai pot schimba... Offline #8 2008-06-14 10:37:41
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!Buna Ziua! Offline #9 2008-06-14 10:44:46
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!e vb de sangerare de dupa postinor...si e un efect advers normal...asteapta menstra in 2 iulie...dar se poate sa intarzie... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-06-14 10:45:42
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!cred ca e bine daca ti-a curs sange..e normal de la Postinor...adik si-a facut efectul un fel...nu cred k ai dc sa iti faci griji;) Offline #11 2008-06-14 10:47:57
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!
sangerarea de dupa postinor nu inseamna nimic...nici ca sia facut efectul nici ca nu... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-06-16 08:11:03
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!scuze ca va bat la cap din nou,dar am o nelamurire..adika..credeam k daca ma dor sanii,burta etc..sigur nu am putut ramane insarcinata si trebiue sa imi vina maine-poimaine..insa am mai citit k acestea pot fi deasemenea si simptome la o sarcina...si am visat si urat pe tema asta...sigur nu sunt insarcinata daca nu a ejaculat in mine si am luat si postinor la 20 ore??totusi mi-e frica...pe alt forum mi-au vbit urat tare..nu ma asteptam..voi va faceti treaba intr-adevar!!multumesc din nou. Offline #13 2008-06-16 08:22:52
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!pai nu prea avea rost sa iei postinorul ala justme13011989, eu zic ca e ok, nu te stresa, esti foarte stresata mai ales ca zici ca ai si visat urat, linisteste-te, va veni si menstra... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #14 2008-06-16 08:26:43
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!stiu ca postinorul nu a fost necesar..dar..am zis ca mai bine iau..chiar daca stiu ca nu e bun..multumesc oricum ca m-ati linistit...sper sa nu se fi intamplat nimic si sa-mi vina menstruatia.... Offline #15 2008-06-16 08:29:41
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!cu drag Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #16 2008-06-16 09:33:39
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!buna...am si yo o nelemurire..eu iau de 3 luni miligest si acuma in ultima lunama avut contact a doua zi dupa ce am inceput pastilele...problema e ca pana acuma mie mai venit ciclul luni la 3 zile dupa ce terminam pastiele iar luna aceasta nu mai venit e cazu sa ma ingrijorez?...mentionez ca pastilele leam luat corect...ms mult va pup Offline #17 2008-06-16 11:32:35
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!deci nu a aparut mentra in pauza? daca le-ai luat corect nu te ingrijora...dar daca nu apare nici pauza viitoare mergi la medic...trebuiesc schimbate... happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-06-16 11:51:39
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!am si eu o nelamurire cu perioada fertila..nu stiu daca o calculez corect..cel mai lung ciclu e de 27 zile,cel mai scurt 26 zile..si nu mai stiu exact se si kum se scade;))din nr cel mai mare si cel mai mic..ma puteti ajuta?:(multumesc Offline #19 2008-06-16 11:59:35
Re: am nevoie de un sfat urgent!!!!in =10+n-28 si y=17+N-28 inlocuiesti n cu 26 si N cu 27 happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|