homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce reactionez asa? :(

#1 2008-06-14 22:12:20

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

de ce reactionez asa? :(

fetelor nu stiu c se intampla cu mine....sunt cu iubi de 1 an si 2 luni si inainte obisnuiam sa ne anuntam mereu ce facem...sa nu iesim unul fara altul in oras..in cluburi...dar acum lucrurile s-au cam schimbat.avem f mare incredere unul in celalalt si trebuie sa mai iesim si cu prietenii..nu numai impreuna.el vad ca e f relaxat si imi spune ca a realizat multe lucruri si nu ar trebui sa ne mai tinem asa din scurt pt ca fara incredere nu facem nimic. si are f mare dreptate...numai ca eu sunt cam geloasa, nu stiu c am dar uneori nu ma pot controla.a  fost el la un gratar cu clasa ca anul asta a term lieul si am vazut o poza unde o colega(care nu prea ma sufera) il tinea de gat.stiu ca sunt doar colegi si am incredere f mare in el dar tot am simtit eu ceva in suflet chiar daca stiu ca nu e nimic.si cand iese in oras stiu ca iese cu baietii si eu oricum nu am cum sa ajung la el ca stam cam la 15 km distanta, si mai are si bacul acum si nu are cum sa vina la mn.dar eu stand acasa ca nu prea am unde sa ies aici unde stau, imi cam fuge gandul la el...nu stiu cum sa fac sa ma controlez pt ca trebuie sa reusesc.nu vreau sa ajungem Doamne fereste sa ne desp[artim din cauza geloziei mele.vi s-a intamplat asa ceva?c ati facut sau c ati face in locul meu?pls help

#2 2008-06-14 22:24:26

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

Re: de ce reactionez asa? :(

mereu mi se intampla asta... asa sunt fetele..se ataseaza mult mai mult de partener...

#3 2008-06-14 22:25:35

deea03
Full member

da dar simt cum ma "autodistrug" cu chestiile astea pe care le simt cand sunt geloasa....ca se intampla destul de des

#4 2008-06-14 22:29:37

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

si eu sunt mai geloasa de felul meu, insa trebuie sa te stapanesti, sa incerci sa te abtii, macar sa nu vada ca esti geloasa, stii asa am patit eu, pai cu aia de ce te-ai intalnit, ca de ce ai vb , si pana la urma nu am reusit altceva decat sa il fac sa nu imi mai spuna nimic, tocmai pentru a nu ma supara , si am schimbat placa, sunt mult mai maleabila, si nu arat, pana la urma gelozia asta e ca o boala, dar are leac, poate ca si distanta asta intre voi , inconstient te face sa reactionezi asa, pentru ca nu esti tot timpul cu el.. dar daca e cum zici tu, si aveti incredere unul in celalalt, eu zic sa nu iti faci griji...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#5 2008-06-14 22:29:39

anda23
Full member

eu incercam sa imi ocup timpul cu altceva si sa nu ma mai gandesc. daca ai incredere in el  nu ar trebui sa fie asa greu. iesi in oras cu fetele, la un film, citeste  o carte, vezi un film... daca il sufoci cu intrebari si suspiciuni nu o sa iasa bine..

Publicitate

loading...

#6 2008-06-14 22:31:14

alinuutza_81_23_11
Hero member

pai cam asa e cum zice anda23, se va simti ingradit, sufocat, si relatia va incepe sa scartaie

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

#7 2008-06-14 22:32:48

deea03
Full member

da pai incepusem sa-l sufoc si il simteam ca incepe sa se distanteze de mine..sa nu-mi mai zica chiar tot..si dupa c am purtat o discutie despre asta am hotarat ca o sa incep sa ma schimb sa nu mai fiu asa.e f greu sa fiu invatata cu ceva si apoi sa se schimbe anumite chestii..dar poate asta inseamna maturizarea relatie...nu stiu c sa zic..

#8 2008-06-14 22:38:36

alinuutza_81_23_11
Hero member

daca tii la el, si banuiesc ca tii, big_smile schimba-ti comportamentul, si lasa gelozia la o parte, stiu ca e greu, pune-te un pic in locul lui, daca ai avea prieteni, nu stiu liceu , sau din copilarie, baieti, amici, si pe el l-ar apuca crizele, ca de ce vb cu ala, etc cum te-ai simti, si asta zi de zi , nu ti-ar venii sa iti ei campii, sa iti fie frica sa vb cu un baiat, sa te saluti, ca vine el si se gelozeaza, nu te-ai simti ingradita.. nu te-ar sufoca chestia asta... ?

#9 2008-06-14 22:41:34

deea03
Full member

ba da ai f mare dreptate....cred ca asa suntem noi fetele mai sensibile decat ei.pt ca el vad ca se abtine f bn, nu imi reproseaza nimic.trebuie sa reusesc sa nu mai fiu asa pt ca tin enorm la el si nu vreau sa-l pierd pt prostioarele mele big_smile

#10 2008-06-14 22:47:53

skumpi
Vizitator

pai dak sti k distrugi relatia cu comportamentu tau ce mai astepti sa te schimbi
eu chiar nu inteleg...adika sustzi k omu nu`ti da motive si cu toate astea u esti geloasa...pai pb e la tine si banuiec k il ``terorizezi `` si pe el cu comprtamentu tau...
nu e bine...nu e bine deloc...dak ai avea motive da...dar asa....

#11 2008-06-14 22:53:11

deea03
Full member

pai daia am si deschis topicul pt ca nici eu nu stiu c se intampla cu mine.ai dreptate skumpi si pana la urma daca vreau ceva cu adevarat asa o sa fie. trebuie sa reusesc

#12 2008-06-14 23:08:32

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

eu te inteleg.Nici eu nu as suporta sa il vad cu una de gat :f?rbannad:

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#13 2008-06-14 23:16:00

anda23
Full member

usor de zis..greu de facut... roll

#14 2008-06-15 01:21:59

skumpi
Vizitator

anda23 a scris:

usor de zis..greu de facut... roll

mda ...da trb sa te gandesti un pic la tine...adika dc sa`ti faci nervi aiureah...sa te stresezi, sa nu poti dormi linistit dak tot n`ai nici un motiv ?
asa facea si iubi la inceput...bine da eu avusem antecedente lol dar d cand eram cu el ma schimbasem si el tot pe`a lui...pai stai putzin...omu`ti demonstreaza ca te iubeste...ca nu te`ar insela orice ar fi si u tot n`ai incredere ? pai atunci hai k fac ceva ca sa stiu macar dc nu ai incredere`n mine neutral

... si atunci prin atitudinea ta...u il indemni pur si simplu...greu d crezut da asa e
tie ti`ar conveni ca el sa se indoiasca la tot pasu d tine ? la un moment dat te`ai satura si ai zice..pai stai putzin k mai sunt si alti barbati care nu ma streseaza cu aceiasi placa zi d zi
de ce tzi`e frica nu scapi wink
cum sa treci peste asta` ? incepe prin a avea mai multa incredere in tine si in omu d langa tine

#15 2008-06-18 14:58:31

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

Chiar daca tu in suflet simti ca esti geloasa pe anumite faze care sunt minore si nu trebuie bagate in seama nu ii arata asta...si eu mai simt asa niste impulsuri in piept cand mai zice ceva dar stiu ca sunt chestii micute si ca nu ar trebui sa ma agit pentru ele sau sa i le trantesc in fata.Gandeste-te ca poate si el e uneori gelos dar nu o spune pentru ca nu vrea sa iti manance libertatea si sa te tina din scurt daca el simte ca are incredere deplina in tine.Incearca sa iti ocupi timpul cu diverse lucruri care iti plac tie si atunci cand te gandesti la el,gandste-te la momentele frumoase si la cum va fi data viitoare cand o sa il vezi si asa mai departe.Nu are sens sa te agiti pentru ceva care nu e acolo...

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.