homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 15-135

#2547 2008-06-19 12:59:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 15

chiar ma gandeam ca esti cam prea linistita, Janis lol

#2548 2008-06-19 13:00:47

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

andrutza a scris:

eee cu profa de emditatie, m-am cam certat la tel aseara si imi bag picioarele in licenta ei...o sa-mi iau licenta la alta materie si gata. ca asta e nebuna rau bag de seama...femeie frustrata.

pai cum asa?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2549 2008-06-19 13:02:55

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

JanisJoplin a scris:

m'a luat poftutza de iubi-iubi rotfl tocmai acum cand mai am de terminat licenta!!! offf

bre, ar trebui sa faceti un studiu, cele de la psihologie... nush ce se intampla... de cand am terminat cu licenta am un chef nebun, nu stie iubi ce-i cu mine... si nici eu nu prea stiu lol normal ar fi sa fiu rupta, obosita etc, pt ca am tras f tare la sfarsit, iar acum ma asteapta alte examene. deci cred ca se leaga niste corelatii misterioase intr licenta si pofta lol... dea Domnul sa dureze rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2550 2008-06-19 13:05:58

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

pai tocmai..ca pana mai devreme nici sa n'aud..ma simteam asha stresata..cum era si el cand avea licenta..am avut cu portia atunci sad dar acum m'a luat..deodata asha

6 ani de dragoste  hjarta

#2551 2008-06-19 13:08:55

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

am plecat la invatat...cu un chef nebun sad pup fetele:*

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

Publicitate

loading...

#2552 2008-06-19 13:10:10

skumpi
Vizitator

eu m`as pune la somn...offf n`am nici un chef..is asa fara viata sad nu vreau sa`l duc pe tzupy grater grater

#2553 2008-06-19 13:11:12

andrutza
Vizitator

evilpink a scris:

andrutza a scris:

eee cu profa de emditatie, m-am cam certat la tel aseara si imi bag picioarele in licenta ei...o sa-mi iau licenta la alta materie si gata. ca asta e nebuna rau bag de seama...femeie frustrata.

pai cum asa?

ne chema azi la meditatie inainte de examenul de procedura care nici macar nu tzine de ea, nu e asistenta la procedura ea ci doar la penal special...si i-am zis ca nu am timp azi de meditatie ca tre sa ajung la fac si pe urma am alte treburi si ca am si la spiru la psiho examene...si m-a luat ca vezi-ti de examenele tale atunci si de treburile tale bla bla...si i-am zis dna prof eu nu stiu daca am vb pe tonul asta cu dvs..si nu stiu daca am comentat vreodata cand m-ati sunat cu 15 min inainte de a iesi din casa ca sa plec spre dvs ca nu mai puteti sa faceti meditatie ca a intervenit nu stiu ce...si ma face pe mine ca-s o pers f dificila de parca ma cunoaste ea pe mine ca sa afirme asta...si m-am cam certat cu ea ca m-a enervat si m-am hotarat nu-mi mai iau licenta la penal...o sa-mi iau la decana si gata. smile

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-06-19 13:14:12)

#2554 2008-06-19 13:11:24

AdA_Ad9
Hero member

skumpi dar de ce trebuie sa il duci definitiv?nu poti sa il iei inapoi cand te intorci acasa?

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#2555 2008-06-19 13:12:03

persifona
Vizitator

Eu am terminat cu licenta, mai am de facut prostii gen prima pagina si sa aranjez titulurile anexelor si aranjatul in pagina, deci nimicuri. Important e sa nu taie profu azi din ea! Ca mor grater Si acum nush ce sa fac, m-as duce si eu putin in patuc, ca mi-e cam lene si somn asa.

#2556 2008-06-19 13:13:01

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu fug la facut mancare...uffffffffff

#2557 2008-06-19 13:13:16

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

doamne ce imi face...am plecat la 7:30 de la el k el la 8 avea examen si a zis k dupa examen ma suna sa imi spuna ce a facut...si uite cat e ceasul si nici un semn si cand incerc eu sa il sun nu se aude nimic iar apoi imi vine ton de ocupat, dar fara sa sune, fara nimic (da chiar, ce inseamna asta?)...Damn it, imi fac griji pentru el grater

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2558 2008-06-19 13:13:29

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

gata,sper sa'mi treaca..ma duc sa fumez o tzigara sa'mi revin si ma intorc...oricum sunt pe final..la concluzii...rezum ultimul capitol....
am facut cum ati zis..prima oara in argument o pagina si ceva am scris motivatia,obiectivu principal si cum am de gand sa'l ating
dupa care in concluzii am reamintit acel obiectiv...si am zis ca analiza m'a ajutat in acest sens..dupa cum urmeaza..si'am luat'o pe capitole...

6 ani de dragoste  hjarta

#2559 2008-06-19 13:14:52

skumpi
Vizitator

AdA_Ad9 a scris:

skumpi dar de ce trebuie sa il duci definitiv?nu poti sa il iei inapoi cand te intorci acasa?

nu pot...ca numa il chinui aici...locu lui e intre iepurasi nu intre oameni sad

#2560 2008-06-19 13:15:59

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

katami a scris:

JanisJoplin a scris:

m'a luat poftutza de iubi-iubi rotfl tocmai acum cand mai am de terminat licenta!!! offf

bre, ar trebui sa faceti un studiu, cele de la psihologie... nush ce se intampla... de cand am terminat cu licenta am un chef nebun, nu stie iubi ce-i cu mine... si nici eu nu prea stiu lol normal ar fi sa fiu rupta, obosita etc, pt ca am tras f tare la sfarsit, iar acum ma asteapta alte examene. deci cred ca se leaga niste corelatii misterioase intr licenta si pofta lol... dea Domnul sa dureze rotfl

of of daca voi va mirati k aveti chef, io ce sa mai zic yikes deci ma mai apuca asa din cand cate un chef salbatic si ma gandesc k oricat as vrea nu as avea cum sa fac fara sa ma doara operatia rotflrotflrotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2561 2008-06-19 13:17:10

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

andrutza a scris:

evilpink a scris:

andrutza a scris:

pai cum asa?

ne chema azi la meditatie inainte de examenul de procedura care nici macar nu tzine de ea, nu e asistenta la procedura ea ci doar la penal special...si i-am zis ca nu am timp azi de meditatie ca tre sa ajung la fac si pe urma am alte treburi si ca am si la spiru la psiho examene...si m-a luat ca vezi-ti de examenele tale atunci si de treburile tale bla bla...si i-am zis dna prof eu nu stiu daca am vb pe tonul asta cu dvs..si nu stiu daca am comentat vreodata cand m-ati sunat cu 15 min inainte de a iesi din casa ca sa plec spre dvs ca nu mai puteti sa faceti meditatie ca a intervenit nu stiu ce...si ma face pe mine ca-s o pers f dificila de parca ma cunoaste ea pe mine ca sa afirme asta...si m-am cam certat cu ea ca m-a enervat si m-am hotarat nu-mi mai iau licenta la penal...o sa-mi iau la decana si gata. smile

cam naspa!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2562 2008-06-19 13:17:14

AdA_Ad9
Hero member

off...imi pare tare rau pt tine.si eu am avut un iepuras,dar mi-a murit.l-am tinut 2 saptamani dupa care a murit.am crezut ca mor de atata plans.ma atasasem foarte mult de el.gandeste-te ca o sa ii fie bine acolo.o sa aiba grija de el.si o sa faca si puiuti mici si dragalasi. pusspusspuss

#2563 2008-06-19 13:18:07

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

M-am saturat de invataaaaaat... si nu mai am niciun cheeef si mai am o gramaaaada... box

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#2564 2008-06-19 13:18:39

AdA_Ad9
Hero member

deadrose eu iti recomand sa nu faci deloc efort.avand in vedere ca trebuie sa dai si bacul la sport.e destul de periculos.

#2565 2008-06-19 13:19:52

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

deadrose, daca vrei, pot sa vin sa iti fac galerie big_smile Sau pot sa dau eu probele in locul tau, daca vrei kram

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.