homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 15-144

#2718 2008-06-19 16:22:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 15

mykutza a scris:

ma gandeam sa le zic la ai mei k fac nunta la anu  sau sa ni le rezolvam noi incet incet si sa le ofer invitatiile la anu? hmm

si eu m-am gandit tot asa.. si iubi a zis ca e mai de bun simt sa-i anuntam inainte, sa ma "ceara" de la tata.. si sa ii implicam si pe ei in organizare (stii, si pe invitatii se scrie "parintii..., impreuna cu nasii...., va invita la nunta..." deci traditional ei sunt cei care fac organizarea.. chiar daca practic nu-i asa).

dar dupa ce le-am zis... fraaateee, mi-a partu rau de toate politeturile... astia sunt mai implicati ca noi lol ma suna tat non-stop ca si-a mai amintit ceva legat de nunti rotfl de-acu devine stresant... parcva ne preseaza sa ne miscam repede

felicitari pt nunta, nu stiam ca te mariti smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2719 2008-06-19 16:22:27

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

alinutza,e bine Caine? hjarta inca nu am poze cu bebe meu sad
mel,nu cred k te-a iubit vreodata...sincer... puss altfel nu se comporta asa...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2720 2008-06-19 16:22:41

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Melany1 a scris:

am venit si eu de la facultate....m-am intalnit cu EL pe scari...ne-am salutat si ne-am intrebat de sanatate si gata sad
cred ca a plecat inapoi acasa...cand l-am vazut parca mi se luminase ziua...nu cred ca a fost acelasi sentiment si ptr el

sad

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#2721 2008-06-19 16:23:09

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

evilpink a scris:

Melany te-ai despartit de el?

mi-a cerut o pauza ...ir in pauza asta am decis sa nu il masi sun ,sa nu-i mai dau nici un sms ..nimic.
pana la urma e mai bine asa ...isi va da seama daca ii este dor de mine sau nu,daca simte ceva puternic sau nu...fara sa fie influentata de mesaje sau telefoanele mele.
ma enerveaza rau pauza asta...dar dupa pauza voi sti macar ce sa fac.pauza mi-a spus ca va dura in jur de 1saptamana -maxim 2 si apoi va vorbii

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-06-19 16:23:17)

#2722 2008-06-19 16:24:28

alinuutza_81_23_11
Hero member

GreenBubbles a scris:

ce sa zic si azi l-au taiat, tot nimic, eu cred ca numa il ciopartesc saracu, nu de alta da il stresez, mi mila de el, e asa cuminte, acu ii fac antibiotice dse deocamdata il lasa asa, ii mai dau ceva solutie care ar trebui sa impinga chestia aia afara.... sa videm puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

Publicitate

loading...

#2723 2008-06-19 16:25:35

katami
Platinum member

alinuutza_81_23_11 a scris:

GreenBubbles a scris:

ce sa zic si azi l-au taiat, tot nimic, eu cred ca numa il ciopartesc saracu, nu de alta da il stresez, mi mila de el, e asa cuminte, acu ii fac antibiotice dse deocamdata il lasa asa, ii mai dau ceva solutie care ar trebui sa impinga chestia aia afara.... sa videm puss

despre ce "chestie" e vorba? sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2724 2008-06-19 16:26:01

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

katami a scris:

mykutza a scris:

ma gandeam sa le zic la ai mei k fac nunta la anu  sau sa ni le rezolvam noi incet incet si sa le ofer invitatiile la anu? hmm

si eu m-am gandit tot asa.. si iubi a zis ca e mai de bun simt sa-i anuntam inainte, sa ma "ceara" de la tata.. si sa ii implicam si pe ei in organizare (stii, si pe invitatii se scrie "parintii..., impreuna cu nasii...., va invita la nunta..." deci traditional ei sunt cei care fac organizarea.. chiar daca practic nu-i asa).

dar dupa ce le-am zis... fraaateee, mi-a partu rau de toate politeturile... astia sunt mai implicati ca noi lol ma suna tat non-stop ca si-a mai amintit ceva legat de nunti rotfl de-acu devine stresant... parcva ne preseaza sa ne miscam repede

ms la fel..eu nu am o relatie tocmai stralucita cu ai mei...cateoata kiar sau si ma gandesc dak vreau sa ma marit pt k in subconstient vreau sa plec..pe maica-sa nici n-o chemam..e  un pic mai complicat la noi sad

Sa nu te astepti sa te salut!

#2725 2008-06-19 16:27:00

alinuutza_81_23_11
Hero member

Melany1 a scris:

evilpink a scris:

Melany te-ai despartit de el?

mi-a cerut o pauza ...ir in pauza asta am decis sa nu il masi sun ,sa nu-i mai dau nici un sms ..nimic.
pana la urma e mai bine asa ...isi va da seama daca ii este dor de mine sau nu,daca simte ceva puternic sau nu...fara sa fie influentata de mesaje sau telefoanele mele.
ma enerveaza rau pauza asta...dar dupa pauza voi sti macar ce sa fac.pauza mi-a spus ca va dura in jur de 1saptamana -maxim 2 si apoi va vorbii

sfatu meu, nu te mai stresa cu el... pfuaii pai daca iubesti pe cineva , sau macar tii la el, pt ca asa ar trebui din mom ce trebuia sa va casatoriti , nu? nu iiceri pauze si alea alea, incerci sa il convingi ca il iubesti sincer si vrei sa fii alturi de el, nu sa il faci sa sufere, sincer mel, gandeste-te un pic, asta e parerea mea.puss

#2726 2008-06-19 16:27:08

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

Chocolate22 a scris:

mycu puss

anytza cum te simti? puss

nu foarte bine sad....ma duc la cimintir plang ma descarc si apoi iarasi o iau de la capat sad
multumesc choco puss

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#2727 2008-06-19 16:27:43

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

fetele stie cineva unde si daca se mai gasesc pixuri din acelea cu pasta invizibila? big_smilebig_smilebig_smile

#2728 2008-06-19 16:27:51

alinuutza_81_23_11
Hero member

katami a scris:

alinuutza_81_23_11 a scris:

GreenBubbles a scris:

despre ce "chestie" e vorba? sad

varful nui spic de iarba, arista cica se numeste, nasol ca ala inainteaza , nicidecum nu se trege inapoi:box:

#2729 2008-06-19 16:28:16

mykutza
Moderator

ioana_4 a scris:

fetele stie cineva unde si daca se mai gasesc pixuri din acelea cu pasta invizibila? big_smilebig_smilebig_smile

esti din bucuresti?

#2730 2008-06-19 16:29:23

ioana_4
Diamond member

da

#2731 2008-06-19 16:29:32

katami
Platinum member

mykutza a scris:

katami a scris:

mykutza a scris:

ms la fel..eu nu am o relatie tocmai stralucita cu ai mei...cateoata kiar sau si ma gandesc dak vreau sa ma marit pt k in subconstient vreau sa plec..pe maica-sa nici n-o chemam..e  un pic mai complicat la noi sad

ei, multe sunt complicate la multi... dar ar trebui sa te gandesti de zece ori inainte... daca n-ai alt motiv decat plecatul de acasa e cam aiurea neutral dar daa va iubiti ce adevarat... ar trebui sa faceti pace cu ai vostri... macar la modul in care voi sa fiti departe de ei, dar sa nu va certati. acu' nu ma bag, ca nush ce motive ai... dar e cam uratel sa nu-ti inviti parintii la nunta...

#2732 2008-06-19 16:31:20

ioana_4
Diamond member

mykutza a scris:

ioana_4 a scris:

esti din bucuresti?

ai idee unde as putea gasi?

#2733 2008-06-19 16:32:41

mykutza
Moderator

el cu maica-sa nu vorbeste de mult timp..el plateste tot in casa, o intretine si ea zice k el nu are dreptul la nimic k e casa..desi dak pleaca el moare de foame..ma rog..iar cu ai mei ii invit,da nu vreau sa se implice..sa fie doar invitati..
suntem de 3 ani jumate impreuna..toata lumea ne invidiaza pt relatia noasstra dar..poatte sunt si un pic stresata acum si de asta gandesc asa. neutral

#2734 2008-06-19 16:33:04

mykutza
Moderator

ioana_4 a scris:

mykutza a scris:

ioana_4 a scris:

esti din bucuresti?

ai idee unde as putea gasi?

prin regie..stai k iti caut eu
http://bazar.regielive.ro/diverse/pix_c … 54470.html

Ultima oara a fost editat de mykutza (2008-06-19 16:34:02)

#2735 2008-06-19 16:33:40

SmackDown
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-11

mika big_smile

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#2736 2008-06-19 16:33:49

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

SmackDown a scris:

skumpi a scris:

SmackDown a scris:

fata cu U600 .. las k stii u big_smile

nici eu nu`s sigura ?
numele tau incepe cu i si se termina cu a ? lol

da .. scuzati intarzierea rodnar

shiiiiniiiiii estiiiiiii tuu??? big_smile
ma roade curiozitatea rodnar

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.