homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 15-160

#3022 2008-06-19 22:51:06

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 15

stiti cumva cum se procedeaza la mariri de note? trebuie sa fac cerere sau ceva? parca asa auzisem... se dau in sesiunea de restante, nu?

#3023 2008-06-19 22:51:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

GreenBubbles a scris:

alinuutza_81_23_11 a scris:

GreenBubbles a scris:

au murit puii grater stiam k nu e de bine grater v-am zis sau nu fetele?? a murit ziggy meu grater gratergratergratergratergrater
ma duc sa plang...nu ma deranjati gratergratergratergrater

yikes yikes yikes yikes ceeeee? toti? pai cum, OMG deci nu are cum sa moata toti, ceva nu e bine aici, hai mah iti moare unu da chiar asa, sincer eu nu am auzit sa maora toti puii, da noah ce sa zic puss grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater

alinuta citeste posturile mele...
deci s-au nascut 2 in viata. apoi s-au mai nascut 2 morti,primu l-a nascut ea,al doilea nu vroia sa iasa si a fost operata. primii 2 nu au vrut sa suga,i-a tinut p lapte praf si au supt dar apoi s-a agravat situatia.
cateaua a fost bine ingrijita,a tinut-o p ultrasunete la spital...
apoi primu s-a dus luni si al doilea marti... cred k si bietu om e daramat,mai ceva k mine...k am vazut cat il iubea p hank si hank p el...
cateaua avea 5 ani,poate era prea batrana saracutza,k ei traiesc 8-9 ani maxim... nu stiu ce sa zic.
a zis k a trimis puiutii asa morti cum erau saracutii,la analize la budapesta si au zis k erau perfect sanatosi,fara virusi,aveau toate sansele sa traiasca,probabil maica-sa nu a avut destul lapte. cateaua nu a avut contractii la nasteri si de aia a durat nasterea atatea zile... vreo 2-3 parca... bietii de ei,sunt nevinovati...dar asa sufar...nu mai vreau asa ceva... a zis k o sa mai faca pui,dar nu mai am nervi sa stau atatea luni sa astept si dupa aia sa aflu k au murit saracutii...
l-am vrut prea mult,toata ziua vorbeam de ziggy,tot timpu ma gandeam la el...devenise un fel de obsesie...obsesie kre imi facea bine... dak eram trista ma gandeam la el si eram happy...sau deschidea cineva subiectu ziggy si ma inveseleam vorbind despre el...
deja il vedeam in curte cum alearga si se joaca,deja ma gandeam k va dormi cu mine... nu mai pot,sufar prea mult pt un caine ce nici nu l-am avut...poate ziceti ca-s nebuna dar...
cand am vazut mail de la stapan cu titlul "sad story" am inghetat... si v-am zis k ceva nu e ok de nu trimite poze. bebexianu zicea k are altele pe cap dar el probabil,satapanu,statea zi si noapte langa ei incercand sa ii salveze...bietu om,nu-l invinovatesc cu nimic...cred k si el e daramat grater

green, citeste ce ti-am scris... n-ai nici o vina. da, data viitoare poti ajuta daca nu iti mai doresti cu disperare (daca poti... eu imi propun dar nu reusesc)... dar acu nu te mai gandi ca ai nush ce vina sad... lasa, linisteste-te usor si... asteapta-l pe urmatorul... gandeste-te ca ai fi un stapan mai bun ca altii... macar pt asta ar trebui sa mai iei un catel smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3024 2008-06-19 22:53:11

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

oo pai da, in mod normal nu trebuia ca nasterea sa dureze atat, normal ca au fost afectati puii , si nu te crede nimeni nebuna, iti iubeai catelusu, chiar daca nu lai vazut, si vei avea catel, poate Doamne -Doamne nu a vrut sa il ai pe Ziggy, tocmai pt ati da altul, nu trebuie sa gandesti negativ, in sensul asta, eu ma uit cat sufar pt tembelu asta mic, azi cand il vedeam pe masa cum sta fara sa reactioneze, ma cuprins disperarea, ii zvicnea labuta si cand am vazut am intrat in panica, iar doctorita a zis sa iau loc pe scaun, am zis ca daca i se intampla ceva o bat ( imi e prietena si pot vb cu ea mai deschis) , apoi am sunat-o pe sefa mea sa vina sa ma ia cu masina, ca nu aveam cum sa il duc, de abia am vb cu ea la tel, plangeam ca nebuna

green puss imi pare asa de rau grater

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#3025 2008-06-19 22:57:17

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

multumesc de bafta fetele puss
am iesit o ora cu prietenul la al meu cel mai bun din liceu,,,pe care e putin gelos iubi ca zice ca e prea dragutz cu mine.sigur vrea sa ma f rotfl
si am fumat si m'am simtit bine..... uyyyy chiar il visasem aseara
baiatul asta suna mereu la tzanc..cand am nevoie,si's nervoasa hjarta

6 ani de dragoste  hjarta

#3026 2008-06-19 22:58:36

JanisJoplin
Platinum member

andru de ce te'a suparat vic? rezumati'mi o fata ca eu am de facut baieeeeeee
ce a facut vic?
puss

Publicitate

loading...

#3027 2008-06-19 22:58:46

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

am deja o catelusa katami,dar e ff rea...nu iubeste p nimei cred,nici p mine,asa e ea... speram ca ziggy va fi caine bun si va iubi p cei din juru lui...oricum eu imi iubesc cateaua asa rea cum e,dar nu ma pot apropia sufleteste de ea ca e ingrozitoare si nu ma lasa... si vroiam un caine bun cu care sa ma inteleg si sa il iube si el p mine...
nush dak mai vreau altu...cel putin nu acum... poate o sa adopt un vagabond ca si asa is multi p kre nimeni nu-i iubeste

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#3028 2008-06-19 23:00:57

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

am ajuns si eu acasa,sunt rupta,fac dus si ma pun sa invat.A cazut psiu meu grater

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#3029 2008-06-19 23:02:27

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu ma bag la nani.noapte buna puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3030 2008-06-19 23:06:30

meme
Full member
Inregistrat: 2007-10-16

home si eu....iubi se joaca la calc...of..ce frumy a fost ziua de azi....hepi...\big_smile/ \big_smile/

suntem actori pe o scena dominata de visuri.....

#3031 2008-06-19 23:07:04

SmackDown
Sr. member
Inregistrat: 2008-06-11

cred k ma bag la <requiem for a dream> wink

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#3032 2008-06-19 23:10:42

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

GreenBubbles a scris:

nu-s bine deloc mika,ma simt ingrozitor si eu si mama. plangem amandoua. m-am decis oricum: nu mai iau nici un caine. asta a fost un semn k nu pot sa am caine. neutral

puss nu lua lucrurile chiar asa, bubbles, poate o sa ai caine wink
ai grija de tine da?
puss kram

#3033 2008-06-19 23:14:12

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

buna fetelor...intru si eu pe forum din an in pasti grater nu mai pot...abia astept sa se termine...

happy with him...inlove with him...puss

#3034 2008-06-19 23:14:40

GreenBubbles
Insomniac member

nu mai vreaaaaaaau.
nici caine nici nimic. pisica in orice caz nu,k le dau un shut in fund

#3035 2008-06-19 23:15:01

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

SmackDown a scris:

hjarta hjarta pot sa vin si eu ? lol

Bună ! Arăți ca o curvă !

#3036 2008-06-19 23:16:11

JanisJoplin
Platinum member

l'am sunat..a zis ca inca era in oras..manca la kfc...i'am zis cu cine am fost afara a zis :ihim..scurt lol si dupa i'am zis ca mai are 2 chestii de aranjat si ca i'o dau acasa....a zis ca ok...hai cand vin acasa ti'o fac..chit ca stau toata noapte big_smile zic hai mah ca's 2 paginutze..chichitze..la cuprins..zice da mah iubi,pt iubi mea stau cat o fi
zic iarta'ma ca te innebunesc cu ea..da' cica nu maaaaaaah niciodata nu ma innebunesti..te iubesc hjarta
dagostea mea mica de baietzeeeeeeel big_smile

#3037 2008-06-19 23:17:06

GreenBubbles
Insomniac member

il innebunesti in pat janis tongue in sensu bun rodnar

#3038 2008-06-19 23:18:04

SmackDown
Sr. member
Inregistrat: 2008-06-11

pends a scris:

SmackDown a scris:

hjarta hjarta pot sa vin si eu ? lol

kram tummenupp rock am si gasit subtitrarea buna ... imi aduci popcorn , da ?

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#3039 2008-06-19 23:19:06

JanisJoplin
Platinum member

GreenBubbles a scris:

il innebunesti in pat janis tongue in sensu bun rodnar

haha da big_smile hjarta
aici e vorba de stresat big_smile dar si eu i'am corectat licenta lui ca el e un agramat punish ce mama masii lol normal ca ma ajuta tongue
green ti'ai mai revenit? puss

#3040 2008-06-19 23:19:20

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

da da da, tu sa fii cu berea sau apa lol

Bună ! Arăți ca o curvă !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.