homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 15-176

#3326 2008-06-20 13:12:43

persifona
Vizitator

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 15

Choco,  sa treci la retete smile

#3327 2008-06-20 13:13:35

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

da katami,is super frumy astia cu blana mare,dar si cand naparlesc e horror lol mama strangea o tona de smocuri de la ciobanescu ei german si deh,ala nu e asa blanos..un terranova sau un ciob mioritic naparleste la greu...leonbergeru la fel..si samoyedu imi place,dak nu stii rasa da un search p google,sunt superbi,dar latra mult..
dar vroiam un blanos grasun,sa simt k iau un animal in bratze..

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-06-20 13:14:33)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#3328 2008-06-20 13:19:33

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

GreenBubbles a scris:

dar vroiam un blanos grasun,sa simt k iau un animal in bratze..

lol ce misto ai zis-o. si eu la fel... si la matze la fel, tot astea paroase imi plac... desi, vorba ta, stiu ce chin si durere e cu blana. pai a mea (birmaneza) e considerata medie ca blana... si dau cu aspiratorul vreo jumate de ora numai pe covor (care are vreo 3m/2m)... culegand smocuri smocuri. vin musafiriii mei "neoficiali" si se asaza direct pe jos... ma injura cand pleaca. iar eu zambesc: "am dat cu aspiratorul acu 2 ore... ce sa-i faci". lol dar si cand iei namila in brate....

orice animalut e scumpel... dar astea mari si cu multa blana mi se par irezistitbile...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3329 2008-06-20 13:22:41

tess
Full member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-02-11

GreenBubbles a scris:

is ff frumosi labdradorii hjarta si pot sta si in apartament desi sunt rasa mare,dar nush dak 2 sau 3 tongue oricum,vezi k sunt predispusi la obezitate deci grija cu cat ii hranesti tongue

aaa...nici nu ma gandeam sa-i tin in apartament...auleu, saracii, nuu, am de gand sa plek de tot din Romania, inclusiv din cutiile de chibrit (apartamente) . O casa, nu f mare, dar sa aibe curte, cu foisor si tarc maaare pentru scumpeii mei hjarta
ups, nu stiam de faza cu obezitatea, da` las` ca o sa ma documentez bine inainte si am sa fiu un stapan exemplar pentru ei, chiar daca o sa-i alint la greu lol

big_smile Smile! big_smile

#3330 2008-06-20 13:23:31

GreenBubbles
Insomniac member

eu nu ma omor dupa pisici...adik is frumoase dar nu-s loiale ca si cainii,n-o spun cu rautate...dar o pisica se da bine p langa orice om kre o hraneste,fuge de acasa si vine cand are cchef... un caine e in stare sa moara pt tine dak stie k asa te salveaza,sunt extraordinar de loiali... cum a zis si ralu despre cutzu ei k a asteptat sa vina toti acasa ca sa-si dea duhu,saracutu...iar am inceput sa plang cand am citit ce a scris ea... off,si mama plange si amandoua suntem cu ochii umflati...

Publicitate

loading...

#3331 2008-06-20 13:26:33

GreenBubbles
Insomniac member

tess eu am studiat ff multe rase,inclusiv labdradorii smile si zicea k is ff predisupusi la obezitate,dak ii dai un camion plin cu hrana sa manance,ti-l manca p tot chit k dupaia ii e rau lol
eu vroiam unu negru sau ciocolatiu,k aia aurii se murdaresc mai repede...
oricum le place apa ff mult,si sunt caini aportori deci dak gasesc ceva in curte,fie si o carpa,o sa ti-o aduca ff mandru de ce a gasit el lol

#3332 2008-06-20 13:29:16

GreenBubbles
Insomniac member

mie mi-a placut leonbergeru pt k sunt caini de familie,se inteleg ff bine si cu alte animale,si chiar vor si alte animale p langa ei altfel se deprima...si ma gandeam k imi mai iau un leonberger k sa nu fie singur,deci imi convenea sa am 2 hjarta
plus k sunt ff buni cu copiii,au o relatie super speciala cu ei...
si isi adora stapanu,sunt iubitori cu toata lumea...si la o adik te apara si de dushamn,nu latra decat dak e ff necesar...etc

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-06-20 13:30:20)

#3333 2008-06-20 13:31:41

tess
Full member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-02-11

regim dom`le, regim... big_smile
imi aduc aminte cand eram mica, aveam la curte un ciobanesc german si ma agatam de gatul lui si ma taraia prin toata curtea. cred ca de mica am avut asa o dragoste mare pentru caini. probabil d-aia ma aplec la fiecare cutu` care-mi iese in cale, fie ca e pui sau adult hjarta sa-l mangai un pic.
un nene mi-a zis sa nu ma apropii de un rottweiler ca musca, etc, si cand am pus mana pe el a inceput sa ma linga lol rau taaare lol

big_smile Smile! big_smile

#3334 2008-06-20 13:33:24

katami
Platinum member

mie imi plac toate jivinele.... cat despre mate, in general ai dreptate. despre a noastra ce sa zic... eu mi-as dori sa fie mai sociabila cu publicul larg smile. daca incearca vreun strain sa o mangaie face ca toti dracii. si cu noi mai are fite... dar si cand te trezesti dimineata cu ea varata la tine in brate, rozand de zor la degetul tau sau lingandu-ti mainile... atunci mi-e tare draga....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3335 2008-06-20 13:38:06

GreenBubbles
Insomniac member

cand merg p strada toti cainii se iau dupa mine lol vai e teroare lol dar cand vad bietii vagabonzi...se apropie de mine asa cu capu plecat si cand dau sa ii mangai se trag,le e frik totusi si nu au incredere,k altii i-au batut...si chiar dak is jegosi si zice bebexianu sa nu pun mana k poate iau cva,eu tot ii mangai si le dau d mankre dak manc cva in mom ala...off

#3336 2008-06-20 13:38:18

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

GreenBubbles a scris:

tess eu am studiat ff multe rase,inclusiv labdradorii smile si zicea k is ff predisupusi la obezitate,dak ii dai un camion plin cu hrana sa manance,ti-l manca p tot chit k dupaia ii e rau lol
eu vroiam unu negru sau ciocolatiu,k aia aurii se murdaresc mai repede...
oricum le place apa ff mult,si sunt caini aportori deci dak gasesc ceva in curte,fie si o carpa,o sa ti-o aduca ff mandru de ce a gasit el lol

rotfl parca ai descris`o pe cora, labradorul auriu femela a lui iub  lol

Dragostea nu se stă, se face.

#3337 2008-06-20 13:39:56

GreenBubbles
Insomniac member

m-am dus la mall o data si era un cocker de vanzare acolo,la pet shop...si atata ma holbam la el si ma pupam cu el prin geam pana l-a scos vanzatoarea afara si ma lasat sa ma joc cu el putin...l-am plimbat prin tot magazinu si vorbeam cu el,zici k eram dusa cu pluta lol si cand am plecat a fost asa trist sad

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-06-20 13:42:12)

#3338 2008-06-20 13:41:56

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

neatza fetili! puss
is asa suparata sad

hjarta

#3339 2008-06-20 13:47:51

andrutza
Vizitator

gata m-am spalacit parul, mi-am facut si un gomaj la ten si m-am dat cu cremutza si is asa fina....tre sa ma usuc si s-o tai la cosmetica, dar afara ploua iar...oricum face bine ploaia asta . mai curata soselele, pomii, plantele si miroase frumos a aer curat afara....vreau la munte hjarta

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-06-20 13:48:54)

#3340 2008-06-20 13:48:41

katami
Platinum member

GreenBubbles a scris:

m-am dus la mall o data si era un cocker de vanzare acolo,la pet shop...si atata ma holdam la el si ma pupam cu el prin geam pana l-a scos vanzatoarea afara si ma lasat sa ma joc cu el putin...l-am plimbat prin tot magazinu si vorbeam cu el,zici k eram dusa cu pluta lol si cand am plecat a fost asa trist sad

la faze dintr-astea innebunesc si eu. si eu am avut mereu caini vagabonzi dupa mine, la bloc, la munte... peste tot se lipeau. dar cel pe care n-am sa-l uit si dupa care am bocit si eu vreo 2 zile a fost unul... unul destul de mic, negru tot... eram cu ai mei la munte, undeva pe langa manastirea secu (neamt) si stateam cu cortul... cainele s-a aciuat pe langa noi, l-am hranit, l-am flocait.... am stat 2 zile... in ziua plecarii s-a urcat in masina... ai mei au ramas blocati, ei nu si-au dorit niciodata animale si de aia nici n-am avut decat broastele... dar au ezitat, mai-mai il luau... si a fost cu noi un prost, prieten cu frate-meu, care a facut misto.... si i-a "trezit" pe ai mei, au dat catelul jos.... a alergat dupa noi pana cand am avut acceleatie prea mare si l-am pierdut... tot alerga... si acu' ma doare cand scriu... cainele ala TREBUIA luat.... sad dar eram mica si n-aveam destula putere sa-i conving, oricat am bocit

si inca doi dupa care am plans... la harghita bai... acolo mi-am petrecut multe vacante cand eram copil... si avea o catelusa, blackie ii ziceam, tot neagra, un soi de dingo australian... nu f frumoasa, dar extrem de desteapta si de loiala... mergea cu noi pe munte, ne recunostea de la o vara la alta... vreo 5 ani a fost acolo. si tot acolo era mocsy, cainele padurarului de la care luam lapte... ala cica traieste si acu... ciobanesc carpatin e. si padurarul mai avea un caine, un doberman pe care il alinta si-l lasa liber... iar pe astalalt il tine in lant si abia daca-i dadea niste paine uscata. si de 2 ori pe zi, cand luam lapte, ii duceam papa... ne astepta cainele ala pe cusca... si, mereu, in ziua plecarii, simtea.... si sarea in 2 labe si ma"imbratisa", cu labele in jurul meu... mama, ce bocete erau...

#3341 2008-06-20 13:49:29

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

persi cum tzi s'a parut "comoara" mea? rotfl

6 ani de dragoste  hjarta

#3342 2008-06-20 13:53:36

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

persifona a scris:

Choco,  sa treci la retete smile

am inteles! sa traiti buga

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3343 2008-06-20 13:55:35

andrutza
Vizitator

ce-ai patit loveable?

#3344 2008-06-20 13:57:33

GreenBubbles
Insomniac member

off katami grater
eu o data am gasit un caine mic negru afara in ploaie... nu avea un ochishor,probabil se luptase cu o matza mare si i l-a scos ... l-am botezat nosferatu lol k eram into vampire stuff atunci...si a adormit in bratele mele,cu nasucu la incheietura mea, brat acolo...si cand sa merg la somn,l-am pus intr-o cutie mare,cu ceva pufos acolo,mancarica si apa dar nu a reusit sa adoarma,k tot scancea... a doua zi era frumos afara si l-am scos in scara blocului...l-a luat cineva smile
si am mai ajutat asa un caine gasit in bloc,l-am dat la frate-meu si l-a dus la sat...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.