homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele si apetitul sexual

#1 2008-06-15 16:24:49

algocalmin
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-04

anticonceptionalele si apetitul sexual

hmm nu ca nu as fi citit o gramada de lucruri pe tema asta, dar... intreb si eu. se poate ca anticonceptionalele sa-ti taie din apetitul sexual?...
ideea e ca am luat anul trecut 8 luni a.c. si m-am simtit perfect, n-am avut niciun efect advers, nimic! apoi am facut o pauza de 3 luni, stupid me sm si de cand le-am reluat (acum sunt la a 2-a folie dupa pauza aia) , aceleasi pastile- de precizat, nu numai ca am avut spotting, dureri de cap, ma dor sanii... simt ca ma ingras fara sa mananc cine stie ce, dar ma simt mai grea asa... acum, colac peste pupaza observ ca mi-a cam murit si apetitul sexual... adica pur si simplu nu mi mai vine sa...

what is wrong with me?!
ma gandesc ca pauza aia mi-a cam dat organismul peste cap si acum tre sa se reobisnuiasca cu pastilele, dar a trecut deja o luna jumate de cand le-am reluat... sad

“if you want something in life, reach out and grab it...”

#2 2008-06-15 16:50:09

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: anticonceptionalele si apetitul sexual

se poate sa modifice libidoul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.