|
Nu esti logat.
Licenta 2008????????#1 2008-06-15 21:48:33
licenta 2008????????Buna fetelor!Eu sunt stresata rau de tot din cauza licentei...unei profe tampite i s-a pus pata pe mine si nu a vrut sa ma treaca la o materie..motiv pentru care nu pot intra in licenta.Nu voi intra f mult in detalii pt k nu are rost,dar tampita a facut niste faze care nu ar trebui sa existe la nivelul unei facultati!a avut grija sa pic de fiecare data,mi-a luat cursurile si pe motiv ca ea considera ca nu imi trebuie nu a vrut sa mi le dea inapoi.Am vb cu decanu el m-a plasat inapoi la profa ,iar ea mi-a dat exm din nou neanuntat in 30 min si a zis ca dak scriu de 5 bine dak nu sa-mi iau adio de la licenta ca nu imi va da voie sa intru.In fine...multe alte faze de genu.Acum k n-am rez nimk la nivelul facultatii ma tot bate gandul sa ma duc la rector sa cer supracomisie pt o noua reexaminare sa pot intra si eu in licenta k n-am piedut 3 ani degeaba in facultatea astea de kko...sa imi faca zile negre o profa(care ,apropo,acum cativa ani a fost data afara de la alta facult exact pt fazele care mi le face mie acum)care are p cineva in spate!Problema mare e ca ma preseaza timpul ca licenta incepe maine si nu stiu dak mai pot rezolva ceva...dar nu vreau sa las lucrurile asa..nu merita sa pierd un an din cauza unei tampite care nu vrea sa ma treaca "pt ca am sfidat-o si i-am facut pbl in invatamant...si orice ar fi nu ma trece ca nu merit"ce ziceti sa fac...sa ma duc la rector sa ii explic pbl?Nu vreau decat sa mi se respecte drepturile!credeti ca as mai avea vreo sansa?mi-e groaza cand ma gandesc cum vor reactiona ai mei cand vor afla ca dau licenta abia la anu in februarie....se duce de rapa totul...toate palnurile mele pt vara asta...banuiesc ca stiti ce-i in sufletul meu....Va rog da-ti=mi un raspuns... Ultima oara a fost editat de Kitty_Cry (2008-06-15 21:50:15) Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #2 2008-06-15 21:51:07
Re: licenta 2008????????eu zic sa te duci la rector pt ca daca e sa pierzi un an tot aia e,macar stai linistita ca ai incercat si la el,iar refritor la profa e super aberant ceea ce face,mi-e greata de asa oameni,incearca si la rector si vezi parerea lui Offline #3 2008-06-15 21:54:56
Re: licenta 2008????????voi ati auzit de cazuri similare?dak da..s-au rezolvat? Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #4 2008-06-15 21:58:36
Re: licenta 2008????????eu am la mine la facultate foarte multi care nu intra in licenta din cauza unui prof de civil ,au restanta din an 2 si el tot nu ii trece dar nu face faze nasoale ,nu ii trece pt ca e foarte exigent are obsesia sa ii stim doua carti a cate 800 de pagini fiecare,aaaa....mai stiu o profa care i-a picat pe toti la un examen ,absolut pe totiei au facut galagie si au dat din nou cu tot cu rectorul de fata si tot i-a picat...pe toti,si stiu ca nu mai e acolo profa aia dar nu stiu ce s-a intamplat,ca a plecat ea sau a fost data afara...oricum curaj si vb cu rectorul nu are ce sa se intample ...e vb de facultate ata si de licenta ta ,nu mai zic bani cheltuiti si altele Offline #5 2008-06-15 22:06:54
Re: licenta 2008????????mergi pana`n panzele albe pt dreptu tau Publicitateloading...
#6 2008-06-15 23:15:23
Re: licenta 2008????????
subscriu Offline #7 2008-06-16 09:28:07
Re: licenta 2008????????pai daca licentza incepe azi ..azi ar trebui sa rezolvi ceva ..dar cred ca e deja tarziu ..trebuia sa te si inscrii la licentza ...nush ce sa zic..intr-adevar femeie frustrata... "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #8 2008-06-16 11:43:17
Re: licenta 2008????????am vb la secretariat cu o tipa cu care ma inteleg bine,cunoaste sit fff bine si a zis sa nu ma las ca n u mai am ce pierde .nu puteam sa-mi bag dosaru la licenta pt ca nu am sit incheiata si nu se accepta asa ceva,dar tipa mi-a promis ca dak rezolv ceva la rectorat ma lasa sa depun dosaru si sapt asta(discutia asta avand loc acum cateva zile);m-am dus la facult sa vb din nou cu ea si mi-a zis ca nu mai poate baga dosaru,indiferent dak cer comisie pt k i s-a pus in vedere sa nu cumva sa apara dosaru meu la licenta din iunie!si nu are ce sa faca in sit asta!asa ca ...e totul pierdut...ramane s-o dau in febr...(acum hopu cel mare e sa le spun alor mei...tine-ti-mi pumnii va rog! Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #9 2008-06-16 12:05:42
Re: licenta 2008????????imi pare rau #10 2008-06-16 13:44:53
subscriu. e vorba de viitorul tau si trebuie sa faci tot ceea ce poti Offline #11 2008-06-16 13:49:44
Re: licenta 2008????????i s-a pus in vedere sa nu cumva sa apara dosaru meu la licenta din iunie! Offline #12 2008-06-16 16:51:20
Re: licenta 2008????????ce ma enerveaza babetele astea care se cred buricul pamantului... Ultima oara a fost editat de greeneyes (2008-06-16 16:51:57) viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6 Offline #13 2008-06-16 17:38:30
Re: licenta 2008????????eu sincer nici nush de ce ne mai pune sa ne luam profesori indrumatori ca nici pe mine nu ma ajuta cu nimic...a mea si-a luat vacantza si abea maine o mai gasesc ...iar eu speram ca sa termin cu licentza de sapt trecuta ..dar nu am cum ca tre sa se uite pe el ..plus ca nici nu sta de vb cu mine ...imi ia proiectu si imi spune sa ma duc peste cateva zile si atunci zice ca n-are timp imi da niste notite si tot asa ma plimba ...plus ca nici bibliografie sau cuprins n-am de la ea "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #14 2008-06-16 17:45:15
daaa, pe mine nu m-a ajutat cu nimic! cu nici un cuvant, nici bibligrafie, nici o parere, nik viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|