|
Nu esti logat.
Fara orgasm-2#20 2008-06-16 20:13:37
Re: fara orgasmeu iau de ceva timp anticonceptionale si imi e bine asa...o singura data am folosit prezervativ si sincer nu mi-a placut absolut deloc Offline #21 2008-06-16 20:20:00
Re: fara orgasmOanna, ce vezi prin filme e foarte''tras de par''.. fiecare se manifesta cum simte.poti sa si urli daca asa te simti u mai bine... Offline #22 2008-06-16 20:59:54
Re: fara orgasmelui...ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile happy with him...inlove with him... Offline #23 2008-06-16 22:34:47
Re: fara orgasmooops...scuzele mele.fara intentie... Offline #24 2008-06-17 02:13:08
Re: fara orgasmsi eu am aceeasi problema..sunt intr-o relatie de mai bine de 3 ani si mi se intample la fel.......nu am orgasm.ajung intr-un moment cand simpt ca vine si....gata nu il las sa iasa si nu stiu cum sa rezist la placerea aceea infinita.........poate aveti dreptate nu trebuie sa te gandesti la el ci la momentul de iubire dar eu nu pot sa uit,si multe ori dupa ce am terminat merg in baie si incep sa plang singura si ma intreb ce sa intampla cu mine de ce eu nu pot sa ii ofer priatenului meu ce vreau sa ii ofer de mai bine de 3 adica surasul de pe buze cand am orgazm.....el todeauna imi spune ca am rabdare ca va veni dar cand......pt ca din cate stiu eu asta nu are nuci o legatura cu ani...apropo am 23 ani... ESTI LUMINA OCHILOR MEI Offline Publicitateloading...
#25 2008-06-17 13:04:05
Re: fara orgasmfetelor daca aveti orgasm clitoridian n-ar tb sa va stresati atat....iar in timpul actului puteti sa-l puneti pe partener sa va atinga clitorisul sau voi sa faceti asta si sigur o sa aveti in felul asta. #26 2008-06-17 15:11:49
Re: fara orgasm
daaaaaaaaaaa....este super,se amplifica placerea cu muuult mie al meu de fiecare data imi face "masaj" acolo ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #27 2008-06-17 19:10:50
Re: fara orgasm
hmmm...sh cum ii spun sa faca asta? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #28 2008-06-17 22:19:27
Re: fara orgasmcarmen,u spui k il iubesti si k te iubeste...vorbiti deschis despre ceea ce ti se intampla sau mai bine zis ce nu ti se intampla.dak te iubeste nu cred k o sa fie reticent.incearca... Offline #29 2008-06-17 22:33:22
Re: fara orgasmpur si simplu ii pui degetul acolo la tine daca nu indraznesti sa-i spui, sau pui u manuta ta....nu tb sa te jenezi sunteti un cuplu si ar tb sa fiti deschisi la orice. #30 2008-06-17 23:29:51
Re: fara orgasmsuntem destul de deschisi unul cu celalalt...stie "problema" asta cu orgasmul...k nu am din ala vaginal...da io-nu stiu dak sunt paranoica- am impresia k el nu se multumeste sa am clitoridian ...adica tot incearca sa am sh "d'alalalt"...cu toate k i am zis de ataea ori k eu ma simt bn sh fara... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #31 2008-06-18 00:22:34
Re: fara orgasmzi ms ca incearca si ca ii pasa,ar fi mai rau daca ar fi indiferent Offline #32 2008-12-10 03:59:02
Re: fara orgasmhttp://www.feminis.ro/video/sex-si-rela … gasmul-202 Offline #33 2008-12-10 11:42:57
Re: fara orgasmaceiasi pr o am si eu...si cred ca necesita rabdare nu stiu ce...imi ziceau fetele...ca trebuie sa uiti de tot cand esti in pat cu el... Offline #34 2008-12-10 19:00:11
Re: fara orgasmtb sa fi f relaxata sa lasi inhibitiile la o parte, sa comunici cu partenerul sa-i spui ce iti place si ce nu...dar pt asta mai intai tb sa te cunosti tu si sa stii cam ce-ti place si ce nu... Offline #35 2008-12-11 20:24:40
Re: fara orgasmbuna fetelor!azi am avut putin timp si am mai citit pe forum cate ceva...si vroiam sa ma plang si eu in legatura cu orgasmul...fetelor am observat ca de cand am inceput sa iau anticonceptionale nu am mai avut orgasm deloc deloc....inainte se intampla daca o faceam de 3 ori pe sap 1 data aveam si eu orgasm...insa din luna aprilie anul asta decand am inceput sa iau anticoncep nu am mai avut deloc.am incercat de multe ori sa ma concentrez insa degeaba..ce ma fac?iubitul meu de multe ori imi face si oral si tot degeaba..de la pastile o fi?sunt cam ingrijorata pt ca sincera sa fiu sunt cam stresata si nu mai suport nimic,ma rog o fi ca am si prea mult de invatat insa nu stiu ceva se intampla cu mine..nu ma mai simt in apele mele...ce sa fac?sa am si eu orgasm si sa am in primul rand cheful de sex de dinainte sa iau pastilele?! Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #36 2008-12-12 04:35:30
Re: fara orgasmse stie ca de la ac iti poti pierde din apetitul sexual.. Offline #37 2008-12-17 14:44:12
Re: fara orgasmDupa orgasm ... nu mai am chef de nimic si nici nu mai sunt in stare nici macar sa-mi sarut iubitul ... si chiar ma deranjeaza faptul ca eu prima am orgasm si dupa trebuie sa rabd pina temina si el, asta ma enerveaza Offline #38 2008-12-17 14:52:35
Re: fara orgasmPai foarte bine ca ai... vedeti si voi cum va sincronizati Ca si mie uneori dupa ce am orgasm imi vine sa ma imbrac si sa plec acasa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|