|
Nu esti logat.
Dureri interne#1 2008-06-16 17:18:37
dureri interneam inceput mestra miercuri si sambata seara mi s-a terminat, de atunci imi curge un lichid maro , vascos si cam cu bucatele . sunt umflata in partea de jos a burtici si ma doare parte dreapta, unde simt si ceva tare acolo. faza e ca nu de acum ma doare in partea dreapta si sunt umflata , ci cam de 1 luna. dar acum parca s-a agravat, si ma doare inauntru vaginul , si ma ustura cand fac pipi, si am o senzatie de arsura in vagin. ce pot sa fac sa-mi treaca, caci la doctor pot sa ma duc dupa ce se termina scurgerile. ce poate fi , pot sa ma duc la farmacie sa cer ceva pt durere, fara sa ma fi vazut medicul . ofera viata unui mic inger Offline #2 2008-06-16 17:29:52
Re: dureri interneNu trebuie neaparat sa megi la ginecolog de-abia dupa ce se termina menstra, poti si acum. Iti va va ecografie transabdominala. Din ce scrii tu, mie imi suna a anexita, dar poate fi si altceva. Ultima oara a fost editat de ET (2008-06-16 17:31:10) Offline #3 2008-06-17 12:40:38
Re: dureri internenu ma mai ajuta nimeni , fetelor va rog. Ultima oara a fost editat de minola (2008-06-17 13:56:16) ofera viata unui mic inger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|