|
Nu esti logat.
Chisturi si microchisturi ovariene#1 2008-06-17 21:20:54
Chisturi si microchisturi ovarieneBuna ziua, In urma unui control la Endocrinolog (am o foliculita de toata frumusetea combinata cu un pic de acnee) mi s-a spus ca as putea avea chisturi/microchisturi ovariene. As dori sa stiu in ce masura pot fi descoperite, tratate si care sunt efectele acestora asupra organismului. Offline #2 2008-06-17 21:28:13
Re: Chisturi si microchisturi ovarieneTrebuie sa-ti faci o ecografie intravaginala pt a vedea doctorul ginecolog daca ai chist sau nu. #3 2008-06-17 21:48:00
Re: Chisturi si microchisturi ovarieneMultumesc frumos! Offline #4 2008-06-17 23:15:08
Re: Chisturi si microchisturi ovarieneSi mie mi-a spus ca am chisturi,de fapt ovare polichistice dar am facut doar ecografie pelviana si nu intravaginala.Si mi-a dat ac Logest ca tratament. Offline #5 2008-06-18 00:23:23
Re: Chisturi si microchisturi ovarienebuna! nu cred ca ar trebui sa scriu aici dar nu am mai gasit alt topic recent. am descoperit acum cateva zile un fel de nodul, in zona inghinala, undeva la marginea dintre piele si mucoasa. Nu este dureros, am incercat sa il storc, crezand ca este un cos, dar am ramas doar cu un punct rosu. Are cam 1 cm diametru, sau poate mai putin si ma doare doar daca apas destul de puternic. M-am mai interesat si am descoperit ca asta ar putea fi simptom al numeroaselor boli cu transmitere sexuala; mi-e cam frica sa ma gandesc la asta, desi am un prieten stabil, singurul, primul si ultimul si nu au fost probleme pana acum. Sunt un pic cam speriata, mama a zis sa nu imi fac griji, dar un ganglion imflamat nu prea te lasa sa ai liniste. Help! ^^ Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-18 09:07:47
Re: Chisturi si microchisturi ovarienenu e un furuncul? Offline #7 2008-06-19 22:37:36
Re: Chisturi si microchisturi ovarienenu stiu daca e de la epilat, se poate. ma gandeam sa merg la medicul de familie dar am sa o iau si pe mama... sper sa nu am nimic, vreau sa plec in vacanta:( Offline #8 2008-06-19 22:45:29
Re: Chisturi si microchisturi ovarienes-ar putea sa fie foliculita...la dermatolog ar fi mai indicat sa mergi... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-06-20 09:46:00
Re: Chisturi si microchisturi ovarieneam descoperit ca era de fapt furuncul, s-a spart (o multime de puroi.. iachs) si pe urma a curs un pic de sange si o substanta tare ciudata, parca era apa colorata cu sange... straniu! acum s-a micsorat considerabil, dar am ramas cu o mica umflatura tare, dar am inteles ca o sa se retraga de la sine (am citit si topicul despre furunculi). multumesc mult oricum! Offline #10 2008-06-20 10:30:29
Re: Chisturi si microchisturi ovarienema gandeam eu Offline #11 2008-06-20 10:59:15
Re: Chisturi si microchisturi ovarienesi eu am o gramada de chisturi pe ovarul drept, ce ar trebui sa fac cu ele? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #12 2008-06-20 11:42:27
Re: Chisturi si microchisturi ovarieneSa te duci la un doctor ginecolog ca sa iti prescrie un tratament.Mie mi a dat Logest pt chisturi.Si peste 4 luni trebuie sa ma duc iar la control. Ultima oara a fost editat de deea_piti (2008-06-20 12:18:19) Offline #13 2008-06-20 11:47:08
Re: Chisturi si microchisturi ovarieneovarele trebuie sa aiba mici foliculi, e o dovada ca functioneaza normal si suntem fertile,daca sunt de ordinul mm,nu sunt probleme,sunt chisturi functionale si sunt normale,ce e de ordinul cm poate pune probleme,dar se trateaza mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|