|
Nu esti logat.
Chirie bucuresti!-26#476 2010-08-26 23:41:43
Re: chirie bucuresti!
hmm... Brancoveanu? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #477 2010-08-27 14:15:15
Cauta pe Publi24.ro sau daca mergi in Timisoara sa iti iei publitimul..... Offline #478 2010-08-27 14:55:21
Si ce ar avea direct din Brancoveanu? Offline #479 2010-08-27 15:57:57
Re: chirie bucuresti!am gasit in militari ceva..ap cu 2 camere...e pe langa metro din militari..as dori sa va intreb ce as putea lua pt a ajunge p bvd geniului sau p soseaua panduri , cam p acolo e facult mea.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #480 2010-08-27 17:58:43
Re: chirie bucuresti!Joy, chimie sau psiho? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#481 2010-08-27 18:10:07
E cam mult prea departe Offline #482 2010-08-28 13:08:12
Psiho Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #483 2010-09-11 21:44:12
Re: chirie bucuresti!am inchiriat si noi un apartament cu 4 camere, in care intentionam sa ocupam doar 3 din ele, una sa fie folosita gen living... doar ca din cele 3, avem doar 2 camere ocupate, pentru ca cei ce trebuiau sa stea in a3a camera au renuntat. apartamentul este in drumul taberei, la 5 minute de statia lui 41, piata moghioros. chiria pe tot apartamentul este 360 euro, deci pe camera ramasa 120 euro. apartamentul este semimobilat, bucataria are de toate, frigider, masina de spalat, hota, aragaz...2 grupuri sanitare, termopane... . daca este cineva interesat, doar sa dea de veste pentru alte detalii. Offline #484 2010-10-04 00:14:32
Re: chirie bucuresti!Spuneti-mi si mie va rog cam ce intretineri sunt in Bucuresti? They can because they think they can. Offline #485 2010-10-04 09:03:48
Re: chirie bucuresti!paai depinde de zone, suprafata locuintei, apartament/garsoniera...si dc din ac iarna nu va mai exista subventia la caldura, ne-am cam dus pe pluta Cap patrat cu minte-n colturi Offline #486 2010-10-08 16:53:16
Re: chirie bucuresti!sper sa nu se supere nimeni daca postez si eu anuntul acesta: Caut colega de camera. Apartamentul are 3 camere, toate decomandate, 2 camere se ocupa, una -living-ul- ramane libera.. Camera in care stau eu are pat pe mijloc, dressing,baia in camera (toaleta, cabina de dus, chiuveta). In casa sunt 2 bai.Apartamentul este mobilat ultra modern, cu toate cele necesare. Persoana care este interesata as dori sa fie curata, ordonata si linistita. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #487 2010-10-09 02:16:42
Re: chirie bucuresti!Cat este chiria si in ce cartier este? They can because they think they can. Offline #488 2010-10-09 10:41:22
Re: chirie bucuresti!chiria e 80 de euro p luna..strada Sebastian, undeva p la intersectia Dr Taberei -Razoare, aproape de statia Drumul Sarii ... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #489 2010-10-17 23:31:40
Re: chirie bucuresti!fetelor,care vreti sa stati in gazda la mine.? eu stau pe Brancoveanu(berceni)[buc] , la cateva statii de fac SPIRU HARET si de metrou la doar 5 statii.... daca se poate si este interesata , sa-mi lasati si mie un msj pe (mt_flrz )id meu “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #490 2010-10-27 18:48:12
Re: chirie bucuresti!ca sa nu deschid topic nou...totusi ceea ce vreau sa intreb are cat de cat legatura cu topicul... daca esti chirias la cineva, pe tine ca si chirias ar trebui sa te intereseze si lucrurile care ar trebui sa il intereseze exclusiv pe proprietar? adica eu ca si chirias ar trebui sa ma interesez de absolut tot chiar si de lucrurile de care ar trebui sa se intereseze proprietarul? de exemplu izolarea blocului pe mine ar trebui sa ma "afecteze" cu ceva? nu ma refer la plata...intelegeti ce vreau sa spun/intreb? logic ar trebui sa vina proprietarul si sa rezolve lucrurile de genul, nu? eu ca si chirias ar trebui sa imi vad de plata chiriei, consum, cablu tv etc, nu??? Ultima oara a fost editat de puffball (2010-10-27 18:48:42) Offline #491 2010-10-27 19:49:54
Re: chirie bucuresti!n-ai nici o treaba gen, izolatia blocului..in caz ca se fac sedinte pe scara sau ceva de genul, tu ca si chirias dragut ce esti, poti cel mult sa anunti proprietarul de existenta acesteia..nu are cu ce te afecta pe tine, tu iti platesti cheltuielile si cam atat.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #492 2010-10-27 20:52:08
Re: chirie bucuresti!ok, deci de-aia am intrebat ca s-a luat proprietara de mine ca de ce nu m-am ocupat eu de asta, ca de sa faca ea drumuri pana aici in oras cand pot eu sa fac asta...m-am certat destul de urat cu ea, dar pe buna dreptate, pt ca pe mine nu ma intereseaza aspectele alea cu izolarea blocului s.a.m.d. Iar fiica-sa sta chiar in blocul de vis-a-vis si mi-a zis ca fiica-sa n-are vreme ca are copii si e ocupata / BUN, deci si eu am facultate si chiar nu ma intereseaza asptectele alea! Jur ca de azi de cand m-am certat cu ea nu mai suport batranii astia posomorati si suparati pe viata. Offline #493 2010-12-08 13:49:56
Re: chirie bucuresti!Buna! Daca e cineva printre voi care cauta chirie in buc, avem o camera libera intr-un apartament cu 2 camere. Pretul este 125 Euro/luna. Cealalta camera este locuita de mine si inca o prietena. Daca e vreuna dintre voi interesata, lasa-ti un mesaj. Don't worry, be happy!!!! Offline #494 2010-12-09 00:28:23
Re: chirie bucuresti!Pe unde este apartamentul? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|