|
Nu esti logat.
In dilema#1 2008-06-18 13:30:42
In dilemaieri am fost ptr prima oara la ginecolog, am reusit sa trec peste o mare teama! spre rusinea mea au trebuit sa treaca 23 de ani din viata mea ca sa fac asta!!! In fine.... ideea este ca mi-a dat doamna doctor(care este o femeie grozava), sa iau Diclovit. Aseara mmi-am luat pastilele de la farmacie, si am zis ca le iau de azi de dim. Dar dim. cand m-am uitat pe cutie, am vazut ca expira peste o luna. Este vreo problema daca le iau? In plus erau o gramada de contraindicatii acolo si de efecte adverse care m-au speriat! Scrie pe prospect ca daca ai probl. cu stomacul sa nu le iei. Eu nu stiu daca am probl. dar ma doare stomacul mai mereu! Ma gandeam sa merg la medicul de familie sa il intreb, dar ma tem sa nu rada de mine ca vin si io cu niste intrebari mai mult decta stuipde! Asa ca apelez la voi ptr un sfat. Merci!!:f?rv?nad: Offline #2 2008-06-18 14:03:40
Re: In dilemapai daca le iei inainte sa expire, e ok Offline #4 2008-06-18 22:23:45
Re: In dilemamergi ori inapoi la ginecolog ori la medicul de familie, pt ca daca ai gastrita, trebuie sa le iei cu un alt medicament care sa iti protejeze stomacul. Offline #5 2008-06-18 23:25:17
Re: In dilemamai pe mine ma doare stomacul destul de des.... dar am fost azi la medicul de familie si m-a intrebat daca m adoare cand iau aspirina sau paracetamol. Aspirina nu iau, dar la paracetamol nu m-a durut niciodata! SI am si luat o pastiluta in seara asta pe la 8. Parca simt ceva la stomac... ma cam arde. mai iau si maine si daca nu imi e bine o sa merg sa mi le schimbe.... Nu am ce sa patesc de la 2 3 pastile, nu? Ultima oara a fost editat de Inapinguina (2008-06-18 23:26:20) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|