homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce inseamna prezenta leucocitelor rare in urina?

#1 2008-06-18 17:29:04

lili_anna
Membru
Inregistrat: 2008-06-17

ce inseamna prezenta leucocitelor rare in urina?

mi-am  facut sumar de urina si nu inteleg acest aspect...ce fac daca la urocultura descopar o infectie,cistita presupun,cu ce o pot trata avand in vedere ca nu vreau sa recurg la antibiotice(am probl.cu candidoza:cry:) )ce tratament sa urmez?

#2 2008-06-18 17:30:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ce inseamna prezenta leucocitelor rare in urina?

pai stai intai sa vezi daca ai o infectie... e posibil
poti sa iei antibiotice si cu un antimicotic, in felul asta n-o sa faci candida
in plus, exista si tratamente naturiste si homeopate, mai ales pentru e-coli

#3 2010-03-31 10:36:58

angel sweet for u
New member
Inregistrat: 2010-02-10

buna ziua .mi-am facut de curat un examen la urina iau la sediment mi-a iesit:rare leucocite,rare epitelii plate.restul analizelor sunt normale .ce inseamna asta?multuimesc anticipat!

#4 2010-03-31 10:40:18

heimdall
Diamond member

daca sunt rare leucocitele e normal, sa nu fie mai multe, ca atunci e semn de infectie... ai vreun simptom ?
epiteliile sunt celule ale pielii, au ajuns acolo cand ai recoltat urina, deci nimic neobisnuit

#5 2010-03-31 15:11:24

angel sweet for u
New member
Inregistrat: 2010-02-10

multumesc mult.am avut candida ,am urmat tratament,iar acum am repetat analizele si mi-a dat sa fac si sumar de urina.la secretie a iesit:
S-a examinat si frotiul Gram

CELULE EPITELIALE SUPERFICIALE: RELATIV FRECVENTE
CELULE EPITELIALE INTERMEDIARE SI PARABAZALE: ABSENTE
CLUE CELLS: ABSENTE
LEUCOCITE: RELATIV FRECVENTE
HEMATII: ABSENTE
LEVURI: NU SE OBSERVA
TRICHOMONAS VAGINALIS: NU SE OBSERVA
FLORA MICROBIANA: RELATIV FRECVENTI LACTOBACILI
Iar papanicolau inca nu este gata .:(am crezut ca este ceva neobisnuit in urina cand am vazut rezultatele.din analize mai reiese vreo infectie?mentionez ca nu mai am simptome
\

Publicitate

loading...

#6 2010-03-31 15:22:12

heimdall
Diamond member

din analiza de secretie reiese ca nu mai ai nimic

#7 2010-04-01 18:49:11

adita
Full member
Inregistrat: 2008-03-26

Buna fetelor,am si eu nevoie de o lamurire ,un sfat,de cateva zile am avut un incident si anume,fara nici o simtomatologie am mers la baie iar la urinare mi-a venit sange si ma piscat f tare ,m-am speriat si am mers la urgenta,mi-a facut un eco si mi-a zis ca dupa cele spuse de mine a r fi o infectie urinara si sigur am eliminat ceva piatra sau nisip care a ranit si asta a dus la sangerare(dar specific eu nu am avut nici un simptom inainte,durere,usturime,nimic absolut),mi-a dat ceva tratament si acasa.Evident ca nu am fost linistita si am mers direct la primu laborator si am facut un sumar de urina,urina recoltata fiind foarte rosie,in urmatoarele ore ceaiuri multe de la 5 dupa masa pana la vreo 8 urina sa limpezit  foarte bine,am rimit si rezultatul care spunea doar ca hematii multe ,proteine multe ph acid atat.In dimineata urmatoare am recoltat prima urina,am facut din nou un sumar de urina si am cerut o urocultura(dimineata urina normala ),acum sunt in asteptarea uroculturii,maine primesc rez,maine merg si la eco,dar sumarul l-am primit si si-au revent aproape toate valorile ,in schimb apar leucocitele multe(care cica ar fi cistita),dar eu nu am un simptom de asa ceva,merg des la baie pt ca beau ceaiuri multe,dar nu ma pisca ,nu ma doare.,nimic.Ce parere aveti???????

#8 2010-04-01 18:53:53

heimdall
Diamond member

pai pana vine urocultura nu prea avem ce parere sa avem... sangerarea poate fi si de la o piatra, cum ti-au spus, si de la o infectie... o sa vezi rezultatele
nu e neaparat sa ai toate simptomele cand ai o infectie urinara

#9 2010-04-01 18:56:13

adita
Full member
Inregistrat: 2008-03-26

ce ma nedumereste pe mine e faptul ca am eliminat o posibila piatra,fara nici un pic de durere,pt ca stiam ca doare cumplit de rau,iar eu nu am avut nici un fel de durere,nimic,nimic doar sangerarea respectiva la urinare.Acum sunt oki,nu ma doare nimic ,nu ma pisca ,nu mai sangerez.nimic totul a durat cateva ore si gata

Ultima oara a fost editat de adita (2010-04-01 18:57:13)

#10 2010-08-02 01:10:40

danieladumitrescu
New member
Inregistrat: 2010-07-16

DAca iau argila e posibil sa am senzatii de infectie urinare ma refer la urinari dese ...insa fara usturime...?am doar senzatie de disconfort daca nu urinez pe urma totul e ok pana cand am o senzatie de urinat ...si apoi am o senzatie de disconfort...am avut o infectie urinara si candida dupa..p care le-am tratat inainte de menstratie ..sa fi revenit infectia?Am aceste senzatii mai ales dupa contactul sexual...si la contact am o usturime..mica dar totusi deranjanta

Ultima oara a fost editat de danieladumitrescu (2010-08-02 01:22:01)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.