|
Nu esti logat.
Hello poeple#1 2008-06-18 17:51:29
hello poepleDe cateva zile prietena mea se plange k ii curge o substanta alba(comparabila cu iaurtul)...mi-a spus ca i se intampla asa inainte si dupa fiecare ciclu,numai ca de data asta este mult mai abundenta....imi puteti spune si mie cam ce ar putea fi???merci Iubirea nu este un targ:"te iubesc pentru ca ma iubesti"...este o certitudine"te iubesc pentru k te iubesc" Offline #2 2008-06-18 17:56:58
Re: hello poeplesa mearga la medic sa nu fie vreo infectie Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #3 2008-06-18 17:58:00
Re: hello poeple
wooooww....cam la ce te referi:f?rv?nad: Iubirea nu este un targ:"te iubesc pentru ca ma iubesti"...este o certitudine"te iubesc pentru k te iubesc" Offline #4 2008-06-18 18:10:27
Re: hello poepleadica sa nu fie vreo infectie,nu te gandii la boli grave ,infectiile pot aparea si de la apa asta plina de cloruri cu care ne spalam,mai asteapta si alte pareri poate a mai avut cineva asa ceva Offline #5 2008-06-18 18:13:12
Re: hello poepleinfectie vaginala,sau vreo candida ..etc..nu putem pune aici diagnostic si de aceea trebuie facut un control Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-18 21:48:44
Re: hello poeplePoate fi candida. O vizita la ginecolog nu strica. Asa e cel mai bine. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #7 2008-06-19 21:39:20
Re: hello poeplegataaaa....dupa ce am citit atent informatiile de pe forum despre candida ne-am dat seama k poate fi de la .....fiole de algocalmin luate in fiecare seara timp de cam 2 sapt pt dureri insuportabile de masea....oare un rationament destul de logic? Iubirea nu este un targ:"te iubesc pentru ca ma iubesti"...este o certitudine"te iubesc pentru k te iubesc" Offline #8 2008-06-19 22:00:59
Re: hello poepledaca ar fi fost de antibiotic as fi inteles...asa...altul e baiul happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|