homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lipsa de calciu???-2

#20 2008-06-19 20:31:27

skumpi
Vizitator

Re: Lipsa de calciu???

si eu am lipsa d Ca...tot tp imi iese la analize si lipsa d fier..
trb sa incep sa iau iar ca cu sala asta ma dor f tare oasele...

#21 2008-06-19 20:58:57

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

si eu am lipsa de calciu,iau pastilute din alea albe.dar pe timp de vara nu sunt recomandate(pana in septembrie)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#22 2008-06-19 21:34:13

andrutza
Vizitator

ba este recomandat si calciul vara....se spune ca nu tb sa-l iei vara cu vitamina d pt ca stand la soare se produce singura vit d, dar asta e mai mult pt oase....si oricum vara elimini prin transpiratie o gramada....si daca esti si stresata clar facic adere de calciu instantaneu

#23 2008-06-19 21:40:37

rrammonna
Diamond member

mie mi-a zis doctora sa nu iau pentru k trebuie luat in lunile cu ''r'' .si vara nu exista nici o luna kre sa cuprinda litera asta.acum dak o fi mit,nu e vina mea.oricum nu iau never vara

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#24 2008-06-19 21:42:41

andrutza
Vizitator

da, asa mi-a zis si mie doctorita de familie, dar mi se pare o prostie asta....eu in timul ciclului chiar am nevoie...ca am mult si din alimentatie n-am cum sa-mi iau necesarul...si daca mi-a recomandat si endocrinlogul de la Buc iau, nu am patit niciodata nimic.

Publicitate

loading...

#25 2008-06-19 21:43:36

rrammonna
Diamond member

eu nu mai stiu ce sa cred.dar prinde bine si pauza asta,k ce-i mult strik smile

#26 2008-06-19 21:48:07

andrutza
Vizitator

da...eu pana acum un an luam calciu aproape zilnic ca ma simteam prost si nu am avut niciodata nivelul ca mare...tot timpul mi-a iesit in limite, iar de acum 1 an iau doar cateva zile la ciclu si atat. fier iau de 1 luna ca mi-a iesit putina anemie si mi-a dat medicul de fam sa iau o luna niste pastile de fier.

#27 2008-06-19 21:49:10

rrammonna
Diamond member

eu am calciu si vitamine de tot felu pentru circulatie,dar nu le iau..........

#28 2008-06-20 12:21:20

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

andrutza a scris:

mie medicul mi-a recomandat sa iau in fiecare luna cand am ciclu ca si mg si iau si fier...ma simt f bine de la ele

Prin menstruatie esti predispusa anemiei, adica lipsei de fier. Nu prea inteleg cum e cu administrarea calciului, la ce ajuta in aceasta perioada.

Ultima oara a fost editat de ET (2008-06-20 12:21:52)

#29 2008-06-20 12:23:25

andrutza
Vizitator

Eu inainte de menstruatie am palpitatii si asta a spus ca e datorita sindromului pre-menstrual....si de asta mi-a recomandat sa iau calciu, am citit si pe net si acolo spune ca magneziu cu b6 si calciu scad simptomele sindromului premenstrual

#30 2008-07-03 01:17:19

katy86
Membru
Inregistrat: 2008-07-03

buna!!de vreun an de zile ma chinui cu lipsa de calciu.la inceput imi faceam calciu in vena,apoi am inceput sa iau pastile(supradin,am inteles k sunt cele mai bune),am exclus bauturile cu cofeina,fructele nu-mi lipsesc in fiecare zi.....in plus am o alimentatie diversa si sanatoasa;putine prajeli,mai mult fiert  si acum k e sezon de vara mai mult salate.:smile(Degeaba....in fiecare zi ma simt ffff slabita,am stari de ameteala,uneori de voma,insomnie,stare de stres si cateodata intru in panica si ma balbai daca vb in momentul ala....am 47 kg...Am ascultat sfatul medicului si m-am lasat de fumat de aproape 2 ani.Insa nu imi explic de ce am starile astea.....adevarul e ca sunt stresata cu examenele...butter:cry:nu mai stiu ce sa fac sa ma simt bine macar intr-o zi....tot timpul am starile astea.Analizele cand mi le-am facut mi-au iesit toate bune.cunoaste cineva vreun remediu natural dupa care sa ma simt mai bine?va multumesc;)

#31 2008-07-03 08:26:52

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

katy sa nu fie din cauza stresului si examenelor starea asta smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#32 2008-07-03 08:33:58

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Kati starea ta poate fi datorata stresului. Totusi de ce nu incerci sa consumi mai multe proteine (carne) in combinatie cu salatele alea. Salatele au un aport mic de calorii, lucru care duce la scaderea energiei. Sunt foarte bune pentru sanatate datorita vitaminelor, dar musai trebuiesc combinate cu carne si lactate pentru un aport echilibrat de substante nutritive. Si incearca sa consumi si lactate, desi ceea ce zici tu nu ma duce cu gandul la o lipsa de calciu.

Am uitat sa amintesc si de glucide (dulciuri). Acestea elibereaza o cantitate mare de enrgie in organism. Iar tu esti foarte slaba ... deci probleme din cauza greutatii nu cred ca ar aparea. Nici sa faci abuz nu e bine. Insa ceva dulce dimineata dupa micul dejun nu ti-ar face rau.

Fericita mamica de Aida Maria!

#33 2008-07-03 08:40:18

ET
Addicted member

andreea_andy2 a scris:

desi ceea ce zici tu nu ma duce cu gandul la o lipsa de calciu.

Nici pe mine, mai degraba la probleme cu tiroida sau o afectiune psihosomatica in cazul in analizele nu "spun" nimic concret.

#34 2008-07-03 08:44:32

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

si eu am aceleasi simptomr. mai putin cu zbatutul ochilor . dar dimineata cand ma intind prima oara, mi se face in talpa carcel...doare de mama mama....dar ii am de cand ma stiu ..roll

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#35 2008-07-03 08:47:02

evilpink
Banat

carceii ,spasmele musculare apar si datorita lipsei de calciu smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#36 2008-07-03 08:51:03

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Da evil. Dar lipsa de calciu nu are ca simptom si insomnia, starea de voma, atacurile de panica pe care ea spune ca le are.

Katy ... cat despre un tratament naturist ... ia legatura cu un homeopat. El este cel mai in masura sa iti recomande ce e mai bun pentru cazul tau.

Fericita mamica de Aida Maria!

#37 2008-07-03 08:52:16

evilpink
Banat

andreea eu lui Gugulik i-am raspuns smile

puss puss puss

#38 2008-07-03 08:53:28

ET
Addicted member

lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.