|
Nu esti logat.
Probleme menstruatie?#1 2008-06-19 00:58:06
probleme menstruatie?ultima data cand am avut menstruatie am eliminat nu numai sange, dar am observat si un fel de tesut, niste firisoare de carne. de ani de zile de cand am menstruatie nu am observat sa am asa ceva si mi se pare foarte dubios. in ultima zi a menstruatiei(care trebuia sa fie) am purtat un tampon intern pentru ca vroiam sa merg la plaja... menstruatia mi s-a prelungit cu o scurgere maronie... iar odata cu ea acele firisoare de tesut n-au disparut... acum dupa o zi pare sa se fi oprit si acea scurgere maronie... dar tot ma ingrijoreaza. am senzatia ca sunt foarte bolnava... nu stiu... poate n-am motive sa ma ingrijorez si totul e doar in capul meu... dar daca am motive??? Offline #2 2008-06-19 01:06:59
Re: probleme menstruatie?nu ai de ce sa te sperii acel tesut este endometrul care se elimina la menstruatie... Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-06-19 01:07:26) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2008-06-19 10:38:05
Re: probleme menstruatie?stai linistita,eu aveam perioade de cateva luni cand pateam asa,nu trebuie sa fie la fel in fiecare luna. mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #4 2008-06-24 23:03:10
Re: probleme menstruatie?Buna tuturor de pe acest forum....fiecare cu cate o problema mai mare sau mai mica , nu stiu daca am intrat pe subiectul potrivit dar nu-l mai gasesc .Ce pot spune ...este ca mi-a intarziat menstruatia , exlus sarcina caci nu mai am prieten de cateva luni ..trebuia sa imi vina in jur de 16 iunie ...si nici macar azi nu mi-a venit ...pur si simplu nu -mi dau seama ce poate fi ..poate stresul...rareori mi se intampla sa nu mi vina o luna pe an...dar acum nu mi dau seama ce poate fi , mentionez ca eu iau euthyrox..sa fie ceva hormonal ,,dereglari..inca nu am ajuns la medic , dar asta o sa fac cat de curand; daca cineva de aici poate sa si dea cu parerea...astept sfaturi . Noapte buna tuturor ! si Sanatateeee Offline #5 2008-06-25 00:20:09
Re: probleme menstruatie?din cate mi amintesc euthyroxu e pt tiroida...banuiesc ca l iei de ceva vreme si daca nu ai avut pana acum probleme nu vad dc ar fi acum...mai degraba stres sau alte cele...oricum intarzierea nu e foarte mare... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|