homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarimi si dureri ingrozitoare in gat, urechi, tuse seaca!

#1 2008-06-19 19:39:54

alanina
New member
Inregistrat: 2008-06-08

mancarimi si dureri ingrozitoare in gat, urechi, tuse seaca!

cine stie si ma poate ajuta: am facut teste pentru aproape toate BTS pe care dna doctor mi le-a putut da, exudatul imi iese mereu negativ, am facut tratamente de imunitate puternice acum ceva timp si m-am simtit bine doar pt maxim o luna dupa care am revenit la aceleasi mancarimi...am dureri mari si mancarimi in gat si in urechi, am gatul mereu inflamat si senzatie de raceala in gat, nu am nici un fel de secretie, nu pot bea bauturi acidulate sau reci, nu pot manca dulciuri, am o tuse seaca si ma sufoc, junghiuri f mari in spate si dureri in torace cand tusesc .

am pus asta pe seama unor coci gram pozitvi care imi ies mereu in analize....nici nu mai aud bine iar simtul mirosului este diminuat...ma tarasc cu simptomele astea de cativa ani dar acum e din ce in ce mai rau...din pacate am dat peste un dr dermato care imi cere bani multi ca sa ma faca bine...m-am saturat sa tot experimentez medici cu prejudecati care se uita la mine ca la un rahat pt ca am poate BTS.......analizele sunt mereu incerte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va rog daca ati mai trecut prin asa ceva si ati facut vreun tratament sau daca stie cineva vreun cabinet ORL sau dermato cu medici obiectivi si intregi la cap care stiu sa isi faca datoria...ajutati-ma si pe mine...

va multumesc.....

alanina

Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta.

#2 2008-12-27 18:52:29

MirceaRomania
Membru
Inregistrat: 2008-12-27

Re: mancarimi si dureri ingrozitoare in gat, urechi, tuse seaca!

Poate te ajuta.
Vitamina E
Sa incerci sa vezi daca infectia nu este la nivelul creierului (meningita)
Regim sanatos de viata, stres diminuat (depinde de tine intr-o masura)
Tratamente cu plante, acupunctura, homeopatie.

Christos S-a nascut!

#3 2008-12-28 19:44:14

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Re: mancarimi si dureri ingrozitoare in gat, urechi, tuse seaca!

MirceaRomania a scris:

Poate te ajuta.
Vitamina E
Sa incerci sa vezi daca infectia nu este la nivelul creierului (meningita)
Regim sanatos de viata, stres diminuat (depinde de tine intr-o masura)
Tratamente cu plante, acupunctura, homeopatie.

Christos S-a nascut!

Meningita se manifesta in alte feluri... ar avea cefalee, ar vomita, ar durea-o gatul si CEAFA, convulsii...

Junghiurile in torace si spate foarte probabil sunt febra musculara de la tuse.
Eu m-as fi gandit la o angina... poate streptococica... SAU la o faringita. Daca ai iritatie faringiana (prurit), odinofagie (durere la inghitire), tuse persistenta, uscaciune in gat... pai ar trebui sa mergi la ORL (incearca la Spit. Sf. Maria sau la Spit. Coltea)

LE: exsudatul iese negativ??? De cate ori a iesit negativ? Eu tot m-as duce la ORL

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-12-28 19:45:23)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.