homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fetelor...am varicela:(-3

#39 2008-06-20 09:38:02

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

Re: fetelor...am varicela:(

nu apar toate odata ieri dimi aveam 2 ieri seara 15 acu am in jur de 50....nu am cum sa ajung la doctor..imi este imposibil! ma vazut vecina care este asistenta si a vb iubi si la farmacie!..

when god made man she was only kidding.

#40 2008-06-20 10:43:52

ocsa
New member
Inregistrat: 2008-06-20

si eu am varicela de 2 zile. e oribil! ma mananca de mor! dar rezist eroic sa nu ma scarpin. problema e ca foloseam retin-A pentru acnee si nu stiu daca pot folosi in continuare . una dintre basicute este chiar pe pleoapa,intre gene, va dati seama .am o nelamurire cu baia. de ce nu tre facuta baie? sa nu se suprainfecteze sau pt altceva. sanatate tuturor!

#41 2008-06-20 10:52:05

Sea
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-08

ocsa a scris:

si eu am varicela de 2 zile. e oribil! ma mananca de mor! dar rezist eroic sa nu ma scarpin. problema e ca foloseam retin-A pentru acnee si nu stiu daca pot folosi in continuare . una dintre basicute este chiar pe pleoapa,intre gene, va dati seama .am o nelamurire cu baia. de ce nu tre facuta baie? sa nu se suprainfecteze sau pt altceva. sanatate tuturor!

Eu am avut in martie!big_smile
Eu am fost la Victor Babes (e de boli infectioase). Mie doctorita de acolo mi-a spus ca pot face dusuri scurte, dar sa nu ma sterg cu prosopul ci sa tamponez. Eu am facut si cate 4-5 dusuri pe zi pt ca era singurul mod in care imi mai trecea mancarimea (ma "biciuiam" cu jetul de apa rotfl ). Nu s-a supra infectat nimic si nu mi-au ramas semne pe corp (pielea e doar depigmentata, dar merg eu la mare!).
Pentru gat, pt ca eu am avut si in gasi si in gura, am facut gargara cu apa si bicarbonat si mi-au trecut cam in 4-5 zile.
Dupa ce au cazut cojitele m-am dat in fiecare zi cu crema de galbenele si ulei de catina pe cicatricile de pe fata si s-au vindecat f frumos.
Bafta! Stiu ca e nashpa, dar dupa prima saptamana mancarimile dispar.

#42 2008-06-20 11:18:40

mimoo
Sr. member

multu mult....nush  cat mai rezista am sa sfarsesc devenind emo aceasta boala grater(

#43 2008-06-20 11:31:41

Sea
Full member

mimoo a scris:

multu mult....nush  cat mai rezista am sa sfarsesc devenind emo aceasta boala grater(

Fruntea sus!
Sa vezi a 2-a sapt ce placuta e. E ca un concediu! Nu te mai mananca si nu te mai doare nimic, dar trebuie sa stai in casa, iar ceilalti sa aiba grija de tine, ca doar esti bolnava!applause
Trece!puss
Cu bubitele de pe fata sa ai mare grija.

Publicitate

loading...

#44 2008-06-20 11:34:51

mimoo
Sr. member

fetelor nu stiu ce as face eu fara voi! pusspuss:

#45 2008-06-20 11:37:08

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ocsa a scris:

nu e bine sa faci baie pt k se pot rupe bubitele si prin apa sa se duca lichidu ala din ele in alta parte si sa apara si acolo bubite. ceva de genu asta, nu e cea mai buna explicatie tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#46 2008-06-20 11:43:14

Sea
Full member

deadrose a scris:

ocsa a scris:

nu e bine sa faci baie pt k se pot rupe bubitele si prin apa sa se duca lichidu ala din ele in alta parte si sa apara si acolo bubite. ceva de genu asta, nu e cea mai buna explicatie tongue

Baie nu, dar dus poti face. Eu zic ca e si indicat, gandeste-te ce strat de transpiratie+pudra mentolata se face pe bubitele alea. Daca faci dus scurt si nu te stergi cu prosopul (te tamponezi usor) e ok.

#47 2008-06-20 11:45:25

mimoo
Sr. member

pot sa pap orice?

#48 2008-06-20 11:46:11

deadrose
Banat

Sea a scris:

deadrose a scris:

ocsa a scris:

Baie nu, dar dus poti face. Eu zic ca e si indicat, gandeste-te ce strat de transpiratie+pudra mentolata se face pe bubitele alea. Daca faci dus scurt si nu te stergi cu prosopul (te tamponezi usor) e ok.

dap tongue dar un dus rapid, eventual sapun doar in zonele esentiale, si in rest decat apa

eu tin minte k mi-am facut baie k m-am dat cu albastru de metil pe bube, dar nu am dat decat pe bubite, am facut linii intre ele lol si mi-am facut si 2 dungi sub ochi lol si dupa am frecat la mine de nu mai stiam cum ma cheama lol si am stat f mult in casa lol imi apareau bubite incontinuu lol a fost tragic, si nici nu aveam forumu atunci

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#49 2008-06-20 11:47:15

deadrose
Banat

mimoo a scris:

pot sa pap orice?

e bine sa ti si un oarecare regim, sa mananci chestii mai usoare.

#50 2008-06-20 11:48:35

mimoo
Sr. member

eu tin regim nu pap doar chesti usoare de ani de zile inttrebarea este ce imi iau dulece..am o pofta:(

#51 2008-06-20 11:51:13

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mananca ceva mai usor de digerat, gen piure, supa, grisulet smile stiu ca mie asa mi-au dat cand aveam pojarel... mi-era o foameeee

#52 2008-06-20 11:52:04

Sea
Full member

mimoo a scris:

eu tin regim nu pap doar chesti usoare de ani de zile inttrebarea este ce imi iau dulece..am o pofta:(

Ideea e sa mananci chestii usoare pt ca bubitele apar si pe organele interne. Si trebuie sa ai mare grija de ficat si pancreas.
Ia o lingurita de miere.
A, sa nu uit. Sa mananci chestii moi: supe, creme pt ca nenorocitele apar si in gat, pe esofag etc si sa nu le spargi

#53 2008-06-20 11:52:18

mimoo
Sr. member

da tocmai ma anuntat iubi ca nu mai avem bani

#54 2008-06-20 11:53:02

deadrose
Banat

mimoo a scris:

iaurt din ala cu cico sau vanilie sau caramel... danete big_smile si pana la urma nu cred k e cine stie ce daca manaci orice dulce, mai ales daca in rest nu faci exces wink

#55 2008-06-20 12:05:48

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

brrr si eu am fost paranoia perioada asta sa nu fac varicela ca un coleg de-al meu a facut si numa ce i-a trecut. cum ma manca pielea cum imediat ma speriam...plus ca mi-am luat febra de n ori si am cautat de nush cate ori pe net despre varicela... de fapt inca mai is paranoia si mi-e frica sa nu ma trezesc cu varicela pe luni cesafac

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#56 2008-06-20 12:06:24

ocsa
New member

am facut dus rapid, am diluat gel de dus in mai multa apa, nicimacar nu m-am fracat , doaram aruncat pe mine apa +gelul diluat.si m-am spalat pe cap ca nu mai puteam! si asta fff sumar,vad ca nu s-a spart nici o basica. daca am parul murdar nu pot dormi noaptea deloc, nu stiu ce soi de om is. la mine e tragica situatia. dupa ce ca am cosuri si pete  de nu mai stiu cum sa scap de ele , mai vine si varicela asta. parca nu mai stiu care e cos si care e varicela

#57 2008-06-20 12:07:55

ocsa
New member

am luat varicela de la baietelul meu.lol acum el rade de mine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.