|
Nu esti logat.
Idei preconcepute?-2#20 2008-06-20 11:01:02
Re: Idei preconcepute?cadru legal inseamna sa ai acte in regula,ca acel copil sa se bucure de toate drepturile sale,chiar daca el ii da numele sau asta nu inseamna cadru legal,stii cum e la scoala copii rad fac glume sunt usor rautaciosi,e bine sa gandesti si pe mai departe daca vrei un copil,iar parintii prietenului tau sunt o exceptie,pt ca nu suntem chiar asa natie de oameni oribili cum se spune pe la tv,suntem si cu capul pe umeri Offline #21 2008-06-20 11:04:24
Re: Idei preconcepute?Eu nu vad casatori ca pe un act legal si gata. E un act prin care spui raspicat lumii ca el/ea e cel/cea cu care vrei sa imbatranesti. Iar copilul are nevoie de stabilitate. Stiu ca sunt si cazuri fericite, dar gandste-te ca merge la scoala si vede ca pe parintii celorlalti copii ii cheama la fel, numai parintii lui sunt unul Ionescu si unul Popescu, si da-i si explicai ce si cum. Offline #22 2008-06-20 11:04:59
Re: Idei preconcepute?
problema e ca asa gandesc si EI. sau, cel putin, unii din ei. sunt extrem de reticenti sa accepte chestia asta... de te sperii. li se pare ca "nu-s barbati" daca nu te cer ei. iti spun din surse extrem de sigure... stiu eu un caz dintr-asta si el a ramas traumatizat... pe bune!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #23 2008-06-20 11:07:54
Re: Idei preconcepute?Mey, el e un om responsabil, are 31 de ani...ma gandesc ca realizeaza ca isi asuma o mare responsabilitate. Offline #24 2008-06-20 11:08:01
Re: Idei preconcepute?ciudat, mie mi se pare mult mai greu de asumat responsabilitatea reala decat cea formala (semnatul de acte, dansatul la nunta etc)...daca macar jumatate din cei care se casatoresc pentru ca asa se face ar avea o idee de ce presupune asta nu cred ca s-ar mai inghesui sa se legalizeze... Offline Publicitateloading...
#25 2008-06-20 11:09:42
My Tears Dry On Their Own Offline #26 2008-06-20 11:11:11
asa gandim NOI si-i corect EI se tem se acte si legalizari. dar in rest... in realitate, cum spui... pot sa-si asume f bine greul. dar le e frica de chestia aia publica. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #27 2008-06-20 11:11:56
Re: Idei preconcepute?Ciudate fiinte barbatii astia :-)) Offline #28 2008-06-20 11:12:28
Re: Idei preconcepute?eu ma tem de amandoua si de cea reala, pentru ca e enorma, si de cea publica, fiindca mi se pare inutila si ridicola trebuie sa ma tratez Offline #29 2008-06-20 11:37:50
Re: Idei preconcepute?ba deloc.... de ce? daca tu te simti implinita asa.... care-i problema? stiti bine ca eu sunt mare adepta a casatoriei... dar la fel va spun ca cel mai fain cuplu pe care l-am intalnit (el are acum aprox 60 de ani si ea aprox 50) nu sunt casatoriti. el a fost, dar e divortat, iar ea e ferictia asa... si-s niste oameni de nota 20, extrem de echilibrati. si se iubesc. putine femei maritate la 50 de ani isi iubesc sotul ca o adolescenta, asa cum face tipa de care spun. so... care-i problema? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #30 2008-06-20 11:50:57
Re: Idei preconcepute?nush voi dar io ptr un as da orice la o parte Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #31 2008-06-20 12:16:42
Re: Idei preconcepute?eu nu as face un copil fara sa fiu casatorita. totusi, eu zic ca acest copil trebuie sa aibe o familie caci in societatea de azi, hartia aceea conteaza la urma urmei. si mai mult, nefiind legat de tine prin acea foaie de hartie poate mult mai usor sa-si ia zborul decat daca ati fii casatoriti. eu zic sa nu te grabesti cu facutul de copii dar e decizia ta in fond si la urma urmei "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #32 2008-06-20 12:20:56
Re: Idei preconcepute?el vrea copil 100%? Offline #33 2008-06-20 12:26:30
Re: Idei preconcepute?eu nu stiu ce sa zic...chiar vrea copil?si daca vrea copil de ce nu vrea casatorie? vba rallukai.un copil inseamna responsabilitate, sacrificiu..si mi se pare corect fata de copil sa aveti o relatie legalizata prin casatorie...adica sa ii ofere un mediu stabil..cei mici simt asta sa stii si de la o varsta pot fi complexati si incep sa puna intrebari. Ultima oara a fost editat de roxicutza (2008-06-20 12:27:42) Offline #34 2008-06-20 12:27:57
Re: Idei preconcepute?aveam si eu o prietena care tot urla ca vrea copil de parca vroia animal de companie Offline #35 2008-06-20 12:31:04
Re: Idei preconcepute?deci mai bine ma potolesc si astept sa fie bine intre noi mai intai:) Offline #36 2008-06-20 12:32:18
asta clar, un copil nu rezolva problemele dintr-un cuplu... ba inca poate sa le agraveze Offline #37 2008-06-20 12:36:26
Re: Idei preconcepute?dap asa e..deci rabdare si intelegere mai intai..iar la faza cu fortatul..stiu perfect ca nu e bine. ca imi trecuse si mie la un moment dat prin cap. dar nu-i bine deloc..si decat sa chinuim copilul mai bine nu il mai facem Offline #38 2008-06-20 12:40:52
bun venit in club la tine inca e ok, in sensul in care n-ai tras tu de el "hai ca ar fi cazul sa facem si noi nunta". si e fix la fel cu implicarea... oare asa sunt ei? ca de iubit STIU ca ma iubeste (na, am si eu intuitia mea feminina, plus ca sunt momente in care chiar imi arata asta)... dar... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|