homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati patit...?

#1 2008-06-20 17:06:57

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Ati patit...?

...vreodata sa va doriti din suflet un lucru, sa luptati luni sau ani de zile pentru el, iar cand l-ati realizat, sa fiti prea obosite pt a va bucura de el? sau sa realizati ca de fapt nu e deloc ce ati fi dorit?

hjarta

#2 2008-06-20 17:08:27

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Re: Ati patit...?

se poate.. nu-mi amintesc acum... dar fii mai explicita, de ce (anume) nu te poti bucura ?

#3 2008-06-20 17:12:33

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

da... am asteptat vreo 2 ani sa ma cuplez cu un tip, si cand s-a intamplat in sfarsit mi-am dat seama ca nu pe el il vroiam tongue

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2008-06-20 17:13:21

Loveable
Diamond member

sa zicem ca mi-am dorit sa fie cumva relatia dintre mine si cineva...
si cand e cum mi-am dorit (cel putin cand "corespunde standardelor pe care le-am enumerat eu pe o lista imaginara), imi dau seama ca nu`mi place, ca nu ma bucur..
cand de fapt ar trebui sa fiu cea mai fericita din lume, pt ca asta a fost scopul meu in ultimii ani, asta a fost telul, lucrul pentru care am luptat secunda de secunda...

hjarta

#5 2008-06-20 17:15:20

Loveable
Diamond member

ivy a scris:

da... am asteptat vreo 2 ani sa ma cuplez cu un tip, si cand s-a intamplat in sfarsit mi-am dat seama ca nu pe el il vroiam tongue

smile credeam ca eu sunt nebuna...
de fapt probabil asta se intampla cand dezvolti o obsesie, si nu mai vezi altceva in afara de ea.. nu mai conteaza daca lucrurile s-au schimbat, daca situatiile sunt altele.. tu vrei aia si atat..

hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-06-20 17:16:23

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

eu is obosita de tot. cum am zis si la offtopic. daca saptamana viitoare nu vine, asa cum a promis, ma iau si plec pe vas in grecia

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#7 2008-06-20 17:30:39

Loveable
Diamond member

Chocolate22 a scris:

eu is obosita de tot. cum am zis si la offtopic. daca saptamana viitoare nu vine, asa cum a promis, ma iau si plec pe vas in grecia

daca saptamana viitoare nu vine, ai putea sa-l stergi frumos din minte, sa-l lasi in urma..
si sa-ti vezi frumos de viata ta..
nu trebe sa faci tu lucruri exagerate, sa te iei, sa te duci, sa schimbi nush ce...

hjarta

#8 2008-06-20 17:31:22

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

da, mi s-a intamplat si e vorba de profesia mea...
mi s-a mai intamplat si sa lupt did tot sufletul pt un anumit lucru, sa fiu la un pas mic mic de tot sa il obtin, pt ca apoi sa vad cum se naruie totul in fata mea, fara ca eu sa pot face ceva sad si doare asa de tareeeeeeeeeee

Ultima oara a fost editat de mika (2008-06-20 17:31:57)

#9 2008-06-20 20:35:26

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

din pacate da...si e foarte urat sentimentu

#10 2008-06-20 20:40:58

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

si eu am luptat din rasputeri dar cam de fiecare data m-am bucurat de ce am realizat...m-am luptat mult timp sa il conving sa facem credit pt casa si am reusit si acum ne bucuram de fiecare moment acasa...la fel si cu masina...s-a speriat cand am zis ca luam credit asa mare dar acum e mandru ca are W in fata blocului chiar daca stam cocosati de rate...eu incet incet am invatat sa ma bucur de orice din viata asta care si asa e scurta si plina de toate cele smile

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#11 2008-06-20 21:12:13

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

mi se intampla mereu.. cu relatiile

#12 2008-07-02 17:33:41

Didem
New member
Inregistrat: 2008-06-20

da,mi s-a intamplat. in general atunci cand vreau mult de tot ceva, si astept f mult timp pt a avea acel lucru, atunci cand il obtin ma plictisesc f repede de el, sau ii dau seama k nu ceea e vreau.stii vorba aia "Ai grija ce iti doresti , ca s-ar putea sa ai."smile

"Nu exista culmi de neatins, ci doar aripi prea scurte!"wink

#13 2008-07-02 17:42:09

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

si eu patesc asa cu relatiile ... aproape mereu ... cand nu patesc inseamna ca n-a fost o simpla obsesie , ca restu` , inseamna ca e ceva deosebit .

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#14 2008-07-02 17:44:09

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

da, se intampla pentru ca in perioada in care lupti nu te mai gandesti daca ceea ce faci iti va aduce cu adevarat ceea ce vrei, adica nu mai ai in fata decat unde trebuie sa ajungi. Asa am facut eu in ceea ce priveste facultatea: de la inceputul clasei a 11-a am zis k io dau dom'le la ASE in Bucuresti doar cu gandul de a pleca de acasa si a scapa de ai mei...si am intrat si mi-am dat seama ce de fapt eu nu asta imi doresc, nu imi doresc sa fiu departe de cei care ma iubesc, nu imi doresc sa fiu singura. Probabil ca daca m-as fi oprit pentru o secunda in cursa asta nebuna de a-mi capata "independenta" si as fi pus lucrurile in balanta nu as mai fi plecat...dar...ce sa-i faci, stii vorba aia "Da-mi Doamne mintea de pe urma"

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#15 2008-07-02 18:53:45

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

daa si eu mai mereu mi s-a intamplat sa lupt prea mult pt anumite lucruri si sa-mi dau seama ca de fapt erau poate doar capricii.. azi am ajuns la concluzia ca lucrurile de care ma bucur intr-adevar sunt cele la care ma asteptam cel mai putin: sa descopar persoana minunata pe care o am langa mine (acum vreun an ar fi fost ultima la care m-as fi gandit).. sa descopar ca imi place noul servici, cu toate ca m-am dus in prima zi cu inima foarte indoita, dat fiind faptul ca o cunosteam pe sefa de deja..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#16 2008-07-02 19:49:20

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

si eu mi-am dorit f mult sa gasesc pe cineva care sa ma iubeasca si sa-l iubesc..sa fie asa cum din totdeauna mi-am dorit...l-am gasit acum vreun an dar parca tot nu era cum vroiam eu...si am sperat mult timp la o schimbare.si tocmai  cand obosisem sa mai sper s-a intamplat hjarta s-a schimbat      si simt ca el e alesul..e exact ce imi doream smile acum sper la viitorul nostru, sa fie asa cum amandoi ne dorim.si sper ca atunci cand visele noastre vor deveni realitate sa ma pot bucura din plin de ele.

#17 2008-07-06 16:40:05

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

se intampla foarte des sa ne dorim ceva care suntem siguri ca daca il vom obtine vom fi fericiti si multumiti,dar uneori ne inselam.credeam doar ca acel lucru ne va aduce implinirea si fericirea dar nu este asa.am vazut o data un video cu un tip care vb despre chestia asta.si isi tot punea intrebarea:"do i really want that thing?would that make me happy?"si asta m-a facut sa ma gandesc la multe lucruri...oricum poate in cazul tau este sau nu asa,dar gandeste-te bine...

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

#18 2008-07-06 17:05:43

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

Loveable a scris:

...vreodata sa va doriti din suflet un lucru, sa luptati luni sau ani de zile pentru el, iar cand l-ati realizat, sa fiti prea obosite pt a va bucura de el? sau sa realizati ca de fapt nu e deloc ce ati fi dorit?

ooo, da ! si e frustrant rau...

#19 2008-07-06 20:54:31

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

in relatia mea inca mai lupt sa realizez un anumit lucru, dar n-am reusit inca in atatia ani.
dar de exemplu mi s-a intamplat sa imi doresc foarte foarte mult o vacanta pe malul altei mari decat a noastra. ani de zile incercam sa-mi conving parintii sau sa ma lase pe mine. si cand am reusit, nu mi s-a mai parut nimic deosebit. poate locul nu era extraordinar...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.