|
Nu esti logat.
Maruntishuri, obiecte mici, nimicuri...-2#20 2008-06-22 22:02:59Re: maruntishuri, obiecte mici, nimicuri...eu aveam o gramada de jucarii de plush dar le-am bagat pe toate intr-o cutie mare si le-am dus la bunica sa le depoziteze ea pe undeva.. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #21 2008-06-23 14:54:38
Re: maruntishuri, obiecte mici, nimicuri...eu nu as putea renunta la nimic din toate chestiile astea mici.. am si jurnale, caiete de cand eram mica si desenam.. am par de-al meu de cand m-am tuns am plicuri cu tot felul de chestii decupate.. si am oracole:)) alea chiar nu le pot arunca. am si peretii scrisi.. si imi pare asa rau ca o sa m mut si nu o sa mai fie asa. camera mea de acum e un fel de muzeu al vietii mele in birou.. nici nu stiu de cat timp nu am scos de acolo ceva.. am doar infundat.. am o cutie cu biletele din ore din generala vaaai Offline #22 2008-06-23 17:09:59Re: maruntishuri, obiecte mici, nimicuri...de curand am facut curatenie in toate marafeturile si maruntisurile...si toate alea...si am aruncat tot. nu am crutat nimic. deja aveam prea multe. lucruri pe care nu le-am folosit niciodata. tot felul de lumanarele, margelute, hartiute si naiba mai stie....nu mai aduc in veci de astea pe langa casa Cu zambetul pe buze... Offline #23 2008-06-23 17:22:59
Re: maruntishuri, obiecte mici, nimicuri...am shi eu tot felu de papushele micutze... pahare farfurii castroane etc..tot pt papushi..hainele kre le faceam eu papushilor knd eram mica...shi acuma saracele stau dezbracate pe dupa combina, dupa cartzi etc...am martzishoare primite ink din clasele primare de la colegi multeeee pixuri kre nu mai scriu de knd lumea...dar eu le tizn acolo.... de fiecare data knd fac curat mai arunc din ele dar nu par sa scada....cand i se termina pixul lu taik-miu nu il arunca la cosh..il pune la mn... plushurile le-am pus in 3 sacoshe shi mai am cateva prin casa... ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #24 2008-06-24 11:11:07
Re: maruntishuri, obiecte mici, nimicuri...ce feng-shui ?! ce convingere ?! daca as cumpara cartea aia ar insemna sa-mi " completez " biblioteca cu inca o carte , pentru ca asta ar face mama cu ea . dupa ce as incerca sa o conving , bla-bla , asta insemnand 2-3 zile ar pune-o tot in biblioteca MEA care si asa e plina ! nu-mi ramane decat sa astept sa plec la facultate ( 3 ani ) si atunci sa-mi amenajez yo singura camera " cat mai goala " Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline Publicitateloading...
#25 2008-06-24 12:16:48
Re: maruntishuri, obiecte mici, nimicuri...
chiar ca.. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|