homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema mare

#1 2008-06-21 00:44:52

diana_80
New member
Inregistrat: 2008-06-21

dilema mare

Si eu ca majoritatea femeilor ce apeleaza la acest forum pentru un sfat/o opinie o sa spun ce  nevoie urgenta am de el.

Iau anticonceptionale microgynon de 2 ani, luna aceasta am reusit si eu sa uit o pastiluta din a 3 a sapt, bun, am luat-o in 12 ore insa am uitat-o si pe cea imediat urmatoare si am luat-o in aprox 13 ore de la ultima. Pe urma am luat restul la ora obisnuita si am inceput imediat alta folie asa cum recomanda prospectul in caz ca uiti o pastila mai mult de 12 ore. 

Problema mea este ca am avut o relatie sexuala neprotejata fix intre cele 2 pastilute cu problema. Am inceput de 5 zile noua folie si inca am sanii durerosi aproximativ ca inaintea unei menstruatii. Exista posibilitatea ca acesta sa fie un semn de sarcina?

imi cer scuze anticipat daca dau semne de paranoia smile

#2 2008-06-21 01:15:57

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: dilema mare

ti-a venit menstra in pauza de 7 zile?
eu una nu vad o problema... prima pastila uitata si luata in cele 12 ore nu a reprezentat un pericol, ci doar a doua, daca ai fi avut contactul dupa a doua pastila uitata, ar fi putut fi probleme
mai astepta si alte pareri smile

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-06-21 01:16:26)

There ain't no sunshine now that he's gone

#3 2008-06-21 01:28:05

diana_80
New member

nu am lasat pauza de 7 zile pentru ca in prospect erau date 2 variante de rezolvare a crizei. Una cu reinceperea imediata a altei folii, deci fara pauza. Teoretic in timpul acelui act sexual am fost protejata insa cum domnii spermatozoizi traiesc aprox 3 zile, in urmatoarele 2 dupa contact nu am mai fost protejata practic si fix atunci m-am gasit sa uit a 2 pastila. Din toti acesti 2 ani fix atunci smile

De asemenea iau anticonceptionale de 2 ani, aproape de 2 ani jumate si-mi vine greu sa cred ca fix la 2 pastile uitate/intarziate intr-o luna pot ramane. Insa mai presus de calcule complexe sunt femeie si ma panichez instant cand vine vorba de kinderi.

Ultima oara a fost editat de diana_80 (2008-06-21 01:29:51)

#4 2008-06-21 01:30:52

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

ah, la asta nu m-am gandit... la zilele de supravietuire ale spermatozoizilor...
astepata o prarea avizata totusi...
eu inclin sa cred ca n-ar fi probleme
poti face test de sarcina la 3 sapt dupa contactul cu risc
bafta! smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#5 2008-06-21 02:21:53

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

diana_80 a scris:

Si eu ca majoritatea femeilor ce apeleaza la acest forum pentru un sfat/o opinie o sa spun ce  nevoie urgenta am de el.

Iau anticonceptionale microgynon de 2 ani, luna aceasta am reusit si eu sa uit o pastiluta din a 3 a sapt, bun, am luat-o in 12 ore insa am uitat-o si pe cea imediat urmatoare si am luat-o in aprox 13 ore de la ultima. Pe urma am luat restul la ora obisnuita si am inceput imediat alta folie asa cum recomanda prospectul in caz ca uiti o pastila mai mult de 12 ore. 

Problema mea este ca am avut o relatie sexuala neprotejata fix intre cele 2 pastilute cu problema. Am inceput de 5 zile noua folie si inca am sanii durerosi aproximativ ca inaintea unei menstruatii. Exista posibilitatea ca acesta sa fie un semn de sarcina?

imi cer scuze anticipat daca dau semne de paranoia smile

daca le iei de 2 ani in continuu stai linistita...nu e sarcina smile mai degraba un efect secundar al unirii foliilor smile

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-06-21 02:26:12

diana_80
New member

m-a dus si pe mine minte pana acolo dar te-ai gasit sa ma potolesc, am zis ca daca mai aud pareri de genul doar,doar dorm linistita in astea 2 saptamani smile

multumesc de raspuns, fetelor

#7 2008-06-21 02:27:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cresti mare si somn usor smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.