homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema mare si situatie nasoala...

#1 2008-06-21 14:25:41

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Dilema mare si situatie nasoala...

M-a trezit mama vineri dimineata, si, radiind de fericire imi spune "am placerea sa te invit la mare la budva, o saptamana, incepand de luni"..
Acum, problema e cam asa:
Chef sa ma duc nu am, sa zici ca waw imi doresc sa ma duc.. m-as duce pt mama, ca stiu ca nu a mai fost intr-un concediu ca lumea de nu mai stiu cand, si ca nu are cu cine sa se duca, si ca s-ar bucura enorm sa ma duc cu ea.
Daca ma duc, o sa ma cert cu F. pt ca nu-i va conveni cu siguranta (stiu ca ar trebui sa inteleaga, ca ma duc cu mama si pt ea, nu ma duc sa ma distrez eu cine stie ce, dar asta e , asa e el...) si o sa se supere probabil si toate cele...
Daca nu ma duc, o sa se supere mama, si o sa-i stric intr-un fel tot concediu si toata bucuria.. si plus ca o sa am eu mustrari de constiinta, ca nu mi-ar fi fost greu sa ma duc 1 saptamana pt ea. Si asa tot zic ca vreau sa petrec mai mult timp cu ea, sa nu fie atata singura...
Lui mama nu i-am raspuns inca, lui F. nu i-am zis inca...
Ce sa fac? sad

hjarta

#2 2008-06-21 14:28:52

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Re: Dilema mare si situatie nasoala...

eu m-as duce cu mama iar pe el l-as face sa inteleaga ca e vorba doar de o saptamana. pentru mine mama e foarte importanta iar eu stiu ca al meu m-ar intelege si nu s-ar supara.

iubesc+Camelia+Matei

#3 2008-06-21 14:29:34

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

eu as zice sa te duci..
de ce sa nu ii convina prietenului? doar nu te duci sa iti faci de cap si e mamica ta... pune-te in situatia tuturor..

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#4 2008-06-21 14:32:22

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Si eu sunt de acord cu fetele. Mergi cu mama ta. El trebuie sa inteleaga ca e mama ta si ca asa cum el te vrea alaturi asa isi doreste si ea sa petreaca timp cu tine. Si pana la urma o mama ai ... eu zic s-o pretuiesti foarte mult. Prietenul tau mi se pare un pic egoist la faza asta.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-06-21 14:32:23

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Dap....mama ta e mai importanta decat orice capat de P*tz*
Iar el ar trebui sa se invete sa inteleaga ca sunt situatii si situatii,si sa nu-ti faca capul mare degeaba. Plus de asta,ce are rau daca pleci si tu sa te relaxezi o saptamana,chiar daca acum vezi balanta mai bine decat vacantza,la fata locului cred k va fi altfel peisajul si te vei bucura mai mult de sapt asta.

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

#6 2008-06-21 14:33:26

Loveable
Diamond member

prietena mea mi-a spus ca n-am de unde sa stiu ca se supara, pana nu-i zic. dar sunt sigura ca se va supara.. si ca o sa faca o intreaga tevatura din asta, ca ma duc sa ma distrez, o sa se supere, o sa-mi strice nervii, o sa ne certam, si o sa se razbune..
desi.. el s-a dus in octombrie in delta o saptamana cu prietenii si eu n-am zis nimic, am fost de acord... darrrr nu stiu sad asa naspa ma simt... parca ar trebui sa iau nush ce hotarare de viata si de moarte... sad

hjarta

#7 2008-06-21 14:34:57

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

atunci cum mai stai cu el? doar tu sa il intelegi pe el si el pe tine nu? umpic de mandrie din partea ta te rog. cum adica se supara? de ce?

iubesc+Camelia+Matei

#8 2008-06-21 14:35:09

skumpi
Vizitator

mergi cu mama ta !!!!!!!!!!!
dak nu poate sa accepte treaba lui...asa o sa faca toata viata ? nu o sa ai voie sa petreci timp cu mama ta ?
dak ii permiti sa te tzina asa sub papuc de pe acum numa bine nu o sa ajungeti

#9 2008-06-21 14:35:53

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Pey exagerezi un pic...nu e deloc o situatie de viata si de moarte....
Incearca sa discuti cu el din timp,sa se obisnuiasca cu ideea plecarii tale... Si daca iti face asemenea faze,nu inteleg de ce i le accepti...mai ales ca zici k el s-a si dus in vacantza fara tine...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#10 2008-06-21 14:37:09

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

deacord cu fetele!

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#11 2008-06-21 14:38:52

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

eu m-as duce cu mama. i-as explica ca o fac pentru ea, mai mult. si nu e asa mare distractie cand te duci cu mama. nu cred ca are de ce sa se supere.
dar ma gandesc, nu poate si el sa mearga cu voi ? sau nu poate ? sau nu vrea mama ta ? asa ar fi bine, ar fi toata lumea fericita.

#12 2008-06-21 14:39:18

Loveable
Diamond member

poate nici mie nu mi-ar conveni sa se duca la mare fara mine. dar daca asa e situatia.. mai ales ca nu imi doresc sa ma duc fara el, chiar nici n-as vrea sa ma duc fara el.. dar as vrea sa ma duc pt mama...
si chestia e ca eu oricum nu o sa ma simt cine stie cat de bine fara el, si daca o sa-mi si manance nervii toata saptamana aia, eu acolo si el aici, nu o sa rezist.. o sa stau in pat si o sa plang o saptamana. ca ma cunosc, nu poate sa mi se rupa si sa ma distrez...
si plus ca e ziua lui la cateva zile dupa ce ma intorc, si o sa fie frumos, o sa vedem ce face, dupa inca o saptamana mergem la o nunta, dupaia mergem si noi la mare...
Oricum, nu dati cu pietre inca smile Pt ca nu stiu cum reactioneaza...eu doar presupun

hjarta

#13 2008-06-21 14:40:54

Loveable
Diamond member

adina84 a scris:

nu poate si el sa mearga cu voi ? sau nu poate ? sau nu vrea mama ta ? asa ar fi bine, ar fi toata lumea fericita.

nu. asa as fi EU fericiiiiiiiiiiiita lol ei n-ar fi deloc lol

hjarta

#14 2008-06-21 14:43:33

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

loveable du-te cu mama ta. iar F e un ffff mare egoist daca face scandal. stiu povestea ta si chiar nu cred ca e cazul sa-ti superi mama pt el... mama e doar una, ti-a dat viata, te-a crescut si te iubeste neconditionat.

#15 2008-06-21 14:44:00

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Loveable a scris:

adina84 a scris:

nu poate si el sa mearga cu voi ? sau nu poate ? sau nu vrea mama ta ? asa ar fi bine, ar fi toata lumea fericita.

nu. asa as fi EU fericiiiiiiiiiiiita lol ei n-ar fi deloc lol

si io tot asa ma gandeam tongue

io zic sa te duci cu ea

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#16 2008-06-21 14:46:25

Loveable
Diamond member

Lelaina, n-am cum sa discut din timp smile ieri am aflat si poimaine e plecarea...
Si faza e ca de cand am aflat sunt asa data peste cap.. M-am certat cu el pe zeci de alte teme ieri, numa din cauza nervilor mei ca nush ce sa fac si cum sa fac sa fie bine pt toata lumea. Adica in situatia asta nu ma intereseaza sa-mi fie mie bine.. pt ca nah, ma duc fara el si frec menta acolo, si nu o sa-mi placa, dar nici la puscarie nu ma duc.. deci o sa fie ok, nu mor, nu patesc nimic.
Dar macar pe ei sa-i impac cumva...pe amandoi sad si nush cum.. ca nu am cum.

hjarta

#17 2008-06-21 14:50:05

andrutza
Vizitator

eu zic sa-i spuic a vrea mama ta sa mearga la mare cu tine sa-l inviti si pe el ca sa vada ca esti bine intentionata, daca nu vrea f bine tu ti-ai facut datoria de a-l invita si pe el...si atunci ii zici frumos ca mergi cu mama ta o sapt la mare si chiar n-ar avea dc sa puna bot. e mama ta pana la urma si tb sa mergi, nu tb sa te gandesti asa mult la el ca va face scandal etc....sa faca, sa fie sanatos.

#18 2008-06-21 14:51:38

Loveable
Diamond member

Si inca o chestie.. azi o sa trebuiasca sa ii spun, oricat de groaza mi-ar fi (stiti.. de fapt mi-e groaza si frica de gandul ca nu va intelege, ca nu poate sa fie alaturi de mine in problemele mele... in find, poate nici nu ma duc, hotarasc eu sa nu ma duc, cine stie.. dar macar sa stiu ca el a fost de acord si m-a inteles, si mi-a inteles motivele).
Voi cum ziceti sa ii spun? Adica cum sa pun problema?

hjarta

#19 2008-06-21 14:54:28

Loveable
Diamond member

andrutza a scris:

eu zic sa-i spuic a vrea mama ta sa mearga la mare cu tine sa-l inviti si pe el ca sa vada ca esti bine intentionata, daca nu vrea f bine tu ti-ai facut datoria de a-l invita si pe el...si atunci ii zici frumos ca mergi cu mama ta o sapt la mare si chiar n-ar avea dc sa puna bot. e mama ta pana la urma si tb sa mergi, nu tb sa te gandesti asa mult la el ca va face scandal etc....sa faca, sa fie sanatos.

Chestia e ca unul dintre clientii lui mama are agentie din asta de voiaj... si a sunat-o ieri si i-a facut "cadou" astea 2 bilete... deci sunt numai 2..
Si chiar daca sa zicem am putea sa-l cumparam pe al treilea sau ceva, e prea complicat, si oricum lor nu le-ar conveni deloc sa mearga impreuna...

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.