homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cabinete Stomatologice...

#1 2008-06-21 15:26:28

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Cabinete Stomatologice...

hello,hello...
m-ar interesa un cabinet stomatologic-ortodentist in tara,fie in Bucuresti fie in Cluj...daca ar fi 2 in 1 ar fi super (ceea ce ar fi mai greu) deoarece vreau sa imi pun un aparat dentar,nu prea conteaza pretul ci ma intereseaza calitatea... recomandarile sunt extra-bine venite...si ar fi super daca ar avea vreun site unde sa ma interesez pentru extra-detalii...big_smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#2 2008-06-21 15:40:14

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Re: Cabinete Stomatologice...

www.leodent.ro daca zici ca nu te intereseaza pretul, cat te intereseaza calitatea. Eu la ei mi-am pus aparatul, mai exact la dr. Stanciu Dragos, care acum e decan al facultatii de medicina dentara, si e si stomatolog si ortodont. pe site o sa gasesti si CVul  si tot, in afara de preturi big_smile

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.