homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 16-102

#1920 2008-06-25 09:57:53

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16

Alexa27 a scris:

rrammo, bafta azi sau maine, cand esti programata big_smile

azi la 2.mersi la fel.o sa fie ok puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1921 2008-06-25 09:58:43

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Vai ce draci imi facu o "prietena". se crede detinatoarea adevarului absolut, si inteligenta inteligentilor. :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: vai, cat m-a putut enerva, si ma trezisem asa bine. :f?rbannad:

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#1922 2008-06-25 09:59:32

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

neatza femei

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#1923 2008-06-25 10:00:05

rrammonna
Diamond member

neata

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1924 2008-06-25 10:06:25

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

GreenBubbles a scris:

ce bine k e si vineri proba...yupiii big_smile
las-o-ncolo...scapi repede de ea...inainte de a-ti da seama de ce se petrece,e over lol
sunt curioasa ce subiect va pica anul asta,anu trecut a fost aberatia aia de voiculescu... sper k arde-n iad

8 am luat sad si la partea a 3a am scris asa aiurea... adik nu stiam mai nimic de voiculescu... decat poezia+ comentariul asupra ei,dar nu invatasem nik despre autor. si in loc sa scriu frumos,cum ma invatase profa,cateva date despre autor (cateva insemnand o pagina sau o pagina jumate,cat stiam despre altii) eu m-am bagat asa aiurea.am inceput direct cu comentariul poeziei neutral offff ce ciuda mi-a fost. sper k arde-n iad forever putza aia bleaga de voiculescu,un frustrat ratat

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#1925 2008-06-25 10:07:48

GreenBubbles
Insomniac member

neatza si voua fetele....bafta la bac va mai zic o data celor kre aveti azi... c`mon,e engleza big_smile dak veniti cu note sub 8.50-9 e ceva putred la mijloc,clar tongue
pooooooosiiiiikeeeeeeee pusspusspusspuss
%%-

#1926 2008-06-25 10:09:56

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Alexa27 a scris:

Vai ce draci imi facu o "prietena". se crede detinatoarea adevarului absolut, si inteligenta inteligentilor. :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: vai, cat m-a putut enerva, si ma trezisem asa bine. :f?rbannad:

da-i in cap, n-o ierta. vin io sa ii dau daca vrei lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#1927 2008-06-25 10:10:32

deadrose
Banat

fetelor oare o fi bai daca fac puti in weekendu asta?

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#1928 2008-06-25 10:11:51

Aryanne
Sr. member

deadrose a scris:

Alexa27 a scris:

Vai, dar cat m-a enervat. ca mi-a zis ca ea nu a mai iesit din casa de nu stiu cand, ca a stat acasa sa invete pt romana, si eu ii zisei ca mai am cateva opere de invatat, dar ca am mai iesit si cu prietenul in oras. si imi zise ca lasa.. ca o sa ramai cu iesitul tau. neutral

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#1929 2008-06-25 10:14:51

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

cum as putea sa ma calmez si sa nu mai fiu asa pesimista???...deja devine frustrant hmm

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1930 2008-06-25 10:15:05

deadrose
Banat

Alexa27 a scris:

deadrose a scris:

Alexa27 a scris:

Vai, dar cat m-a enervat. ca mi-a zis ca ea nu a mai iesit din casa de nu stiu cand, ca a stat acasa sa invete pt romana, si eu ii zisei ca mai am cateva opere de invatat, dar ca am mai iesit si cu prietenul in oras. si imi zise ca lasa.. ca o sa ramai cu iesitul tau. neutral

da-le mah, scarbele astea nu merita. ma apuca dracii cand le aud. noi sa fim sanatoase puss

si nu e cazu de puti in weekend chiar daca pleaca maicamea k imi adusai aminte k m-a suparat ieri lol

#1931 2008-06-25 10:16:41

GreenBubbles
Insomniac member

vai ce nesimtita e fata aia,alexa. asa a zis de parca "lasa,ramai tu cu ieshitu tau,o sa vedem peste 10 ani unde e fiecare. eu voi fi biznis lady si tu o sa maturi strazile,k iubit iti trebe" neutral mie asa imi suna! acu eu m-am enervat...ma seaca proastele astea kre stau cik sa invete 24/27 si 7/7... sau asa sustin.  fi tu sigura k si dak nu a iesit in oras,tot s-a uitat la tv,sau chiar si stand in casa,nu a invatat nici jumate din cat ai invatat tu...da-o dreq!
deadrose,eu zic sa fol un prez...dak ai avut candida...mai bine nu i-o da si lui,dupa aia e si mai complicat tratam...

#1932 2008-06-25 10:18:24

GreenBubbles
Insomniac member

pink_butterfly a scris:

cum as putea sa ma calmez si sa nu mai fiu asa pesimista???...deja devine frustrant hmm

bea un ceai calmant,anti-stres... de pesimist,nush ce sa zic...
Off,acu s-a termina p MGM filmu ala cu "He`s my girl!" sad

#1933 2008-06-25 10:19:46

deadrose
Banat

GreenBubbles a scris:

vai ce nesimtita e fata aia,alexa. asa a zis de parca "lasa,ramai tu cu ieshitu tau,o sa vedem peste 10 ani unde e fiecare. eu voi fi biznis lady si tu o sa maturi strazile,k iubit iti trebe" neutral mie asa imi suna! acu eu m-am enervat...ma seaca proastele astea kre stau cik sa invete 24/27 si 7/7... sau asa sustin.  fi tu sigura k si dak nu a iesit in oras,tot s-a uitat la tv,sau chiar si stand in casa,nu a invatat nici jumate din cat ai invatat tu...da-o dreq!
deadrose,eu zic sa fol un prez...dak ai avut candida...mai bine nu i-o da si lui,dupa aia e si mai complicat tratam...

deci la mine jumate de clasa era asa, invatau non stop, si io eram privita k fiind vai de capu meu, si tot timpu am fost ultima din clasa la medie lol i'm such a funckin genius lol

#1934 2008-06-25 10:20:33

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Alexa27 a scris:

deadrose a scris:

Alexa27 a scris:

si tu de ce o bagi in seama??? da-o incolo de proasta! poate e inceata la minte si de-aia trebuie sa stea non-stop sa invete diablo

#1935 2008-06-25 10:21:53

deadrose
Banat

ma tirez la scoli tongue va pup pusspuss
gagico u la cat intri? io dupa ma duc in pirati, daca iesi cu colegii sau asa la un suc o sa fiu acolo cel mai probabil, mai dupa 12 1 k ii astept pe toti? bafta pusspuss

#1936 2008-06-25 10:25:10

Aryanne
Sr. member

eu am la 12 45, sper sa intru mai devreme, insa...
Bafta si tie. ma, nu cred ca vin, ca ma pusei pe plans din cauza aleia, ca nu stiu 7 opere grater sper sa le invat pana vineri

#1937 2008-06-25 10:26:17

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu ii faceam freza tipei Alexa lol

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1938 2008-06-25 10:29:36

rrammonna
Diamond member

doamne nu scapam bine de o proba,k imediat venim sa invatam pt alta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.