|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 16-102#1920 2008-06-25 09:57:53
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16
azi la 2.mersi la fel.o sa fie ok Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1921 2008-06-25 09:58:43
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16Vai ce draci imi facu o "prietena". se crede detinatoarea adevarului absolut, si inteligenta inteligentilor. :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: vai, cat m-a putut enerva, si ma trezisem asa bine. :f?rbannad: A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1922 2008-06-25 09:59:32
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16neatza femei Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #1923 2008-06-25 10:00:05
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16neata Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1924 2008-06-25 10:06:25
8 am luat si la partea a 3a am scris asa aiurea... adik nu stiam mai nimic de voiculescu... decat poezia+ comentariul asupra ei,dar nu invatasem nik despre autor. si in loc sa scriu frumos,cum ma invatase profa,cateva date despre autor (cateva insemnand o pagina sau o pagina jumate,cat stiam despre altii) eu m-am bagat asa aiurea.am inceput direct cu comentariul poeziei offff ce ciuda mi-a fost. sper k arde-n iad forever putza aia bleaga de voiculescu,un frustrat ratat i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#1925 2008-06-25 10:07:48
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16neatza si voua fetele....bafta la bac va mai zic o data celor kre aveti azi... c`mon,e engleza dak veniti cu note sub 8.50-9 e ceva putred la mijloc,clar i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #1926 2008-06-25 10:09:56
da-i in cap, n-o ierta. vin io sa ii dau daca vrei http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #1927 2008-06-25 10:10:32
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16fetelor oare o fi bai daca fac puti in weekendu asta? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #1928 2008-06-25 10:11:51
Vai, dar cat m-a enervat. ca mi-a zis ca ea nu a mai iesit din casa de nu stiu cand, ca a stat acasa sa invete pt romana, si eu ii zisei ca mai am cateva opere de invatat, dar ca am mai iesit si cu prietenul in oras. si imi zise ca lasa.. ca o sa ramai cu iesitul tau. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1929 2008-06-25 10:14:51
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16cum as putea sa ma calmez si sa nu mai fiu asa pesimista???...deja devine frustrant http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #1930 2008-06-25 10:15:05
da-le mah, scarbele astea nu merita. ma apuca dracii cand le aud. noi sa fim sanatoase http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #1931 2008-06-25 10:16:41
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16vai ce nesimtita e fata aia,alexa. asa a zis de parca "lasa,ramai tu cu ieshitu tau,o sa vedem peste 10 ani unde e fiecare. eu voi fi biznis lady si tu o sa maturi strazile,k iubit iti trebe" mie asa imi suna! acu eu m-am enervat...ma seaca proastele astea kre stau cik sa invete 24/27 si 7/7... sau asa sustin. fi tu sigura k si dak nu a iesit in oras,tot s-a uitat la tv,sau chiar si stand in casa,nu a invatat nici jumate din cat ai invatat tu...da-o dreq! i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #1932 2008-06-25 10:18:24
bea un ceai calmant,anti-stres... de pesimist,nush ce sa zic... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #1933 2008-06-25 10:19:46
deci la mine jumate de clasa era asa, invatau non stop, si io eram privita k fiind vai de capu meu, si tot timpu am fost ultima din clasa la medie i'm such a funckin genius http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #1934 2008-06-25 10:20:33
si tu de ce o bagi in seama??? da-o incolo de proasta! poate e inceata la minte si de-aia trebuie sa stea non-stop sa invete Offline #1935 2008-06-25 10:21:53
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16ma tirez la scoli va pup http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #1936 2008-06-25 10:25:10
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16eu am la 12 45, sper sa intru mai devreme, insa... A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1937 2008-06-25 10:26:17
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16eu ii faceam freza tipei Alexa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1938 2008-06-25 10:29:36
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16doamne nu scapam bine de o proba,k imediat venim sa invatam pt alta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|