homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 16-20

#362 2008-06-22 11:40:05

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 16

neata! aseara iar nu  mi-a mers netul :f?rbannad: astia de la upc au inceput sa ma enerveze rau de tot! cred ca renunt la contractul cu ei

#363 2008-06-22 11:40:13

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

deja l'am balacarit pe mess
m'as desparti de el
sincer...astept un oral si eu..de nush cand...astept ceva...acum munceste inloc sa fim la plaja
sincer,ma pij pe munca lui,am adormit plangand...

6 ani de dragoste  hjarta

#364 2008-06-22 11:41:31

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

offf janis sad lasa ca iti trece ...parca te vad peste 2 zile:"ce scump a fost la telefon...ce il iubi eu pe el"

#365 2008-06-22 11:43:34

JanisJoplin
Platinum member

e scump...e scump si acum..dar nu shtiu cum nu i se rupe sufletul sa viziteze portugalia si eu sa plang in perna acasa.singura!
ma inec cu plansul....nu mai pot!!! nu merit singuratatea! daca vroiam singuratate,nu'mi mai faceam prieten

#366 2008-06-22 11:45:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Melany1 a scris:

JanisJoplin a scris:

pa pa andreea puss
ehh eu nici fete nu mai am cu care sa sarbatoresc..sunt acre toate cu mine...ma simt asha singura..parasita...de kko...
si el pleaca...nush de ce,dar ma mananca gura sa'i fac iar scandal pe tema asta,sa i'o arunc asha...of...

calm down.... lasa baiatu in pace crezi ca lui ii convine sa plece la munk?
nu vreau munk grater da daca tot tb sa merg sper sa-mi fac targetu signof10popa
camysh ca ce muncesti?

receptionera la un hotel.. sa vedem pana cand...

Publicitate

loading...

#367 2008-06-22 11:50:39

camysh
Moderator

JanisJoplin a scris:

m'as desparti de el
sincer...astept un oral si eu..de nush cand...astept ceva...acum munceste inloc sa fim la plaja

te-ai desparti de el pt ca pleaca o sapt in portugalia cu colegii de la munca? mai janis... ce-i cu tine?
daca vrei oral, de ce nu-i zici?...
normal ca trebuie sa munceasca omul, ca sa poata trai.
si al meu munceste de dimineatza pana seara si iubi iubi prindem  de 1-2 ori pe luna. dar asta nu e motiv sa ma despart de el. abia astept sa ne vedem, sa petrecem timp impreuna... nu te lasa impulsionata asa de moment...

#368 2008-06-22 11:54:04

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

JJ gandeste-te ca ai timp sa mergi la plaja, sa faci baie in mare hjarta sa te relaxezi, sa iesi cu prietenele cat timp e el plecat. dupa ce va mutati o sa fiti numai voi 2 si o sa va saturati unul de altul smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#369 2008-06-22 11:55:13

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

eloooooooooooooooooooo big_smile
ce bine am dormit hjarta
ma duc sa fac o baitza si ma pun sa invat smile
ziua buna

There ain't no sunshine now that he's gone

#370 2008-06-22 11:55:27

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

au zis colegii ca azi ma bat ca eu sunt singura care nu se streseaza cu bacu rotfl
ma duc sa fac o baita si sa ma fac frumy` ca mai incolo ies cu colegii la suc si dupa aia vine iubi p`aci si sa mergem sa vedem listele cu sali,comisii chestii nebunii big_smile doamne cat il iubesc si cat ma bucur ca am trecut peste faza aia nasoala sjuk
janis ce`ai,iar te`a apucat? nu mai plange ca nebuna si fii sigura ca si lui ii pare rau ca nu poti veni! bucura`te pt el si nu`l lasa sa plece asa cu un gust amar,lasa`l sa se bucure de iesirea asta .. kram

Dragostea nu se stă, se face.

#371 2008-06-22 11:55:50

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

JanisJoplin a scris:

m'as desparti de el

poate gasesc un gif adecvat sa bag o carcoteala smile
acu serios janis, incearca sa te calmezi. stiu cum te simti, pentru k si eu m-as simti la fel, si eu reactionez la fel, eu ma bosumflu si daca ma trimite la 10 seara acasa k sa se duca cu baietii la sala (k doar in fond si eu stiu sa joc ce joaca ei lol ) dar priviind din afara situatia imi dau seama k exagerezi.
stiu k e greu. k si cand sunt eu pusa intr-o situatie de genu stiu k tre sa ma calmez si sa imi gasesc ceva de lucru, dar apare ispita de a da in stanga si in dreapta sa ma ia si pe mine, sau sa gasim o cale de mijloc

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#372 2008-06-22 11:58:43

camysh
Moderator

vine iubi la mine la scarbici si aduce mancarica chinezeasca applause abia astep sa-l vad, mor de dorul lui hjarta

#373 2008-06-22 11:59:25

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

camysh a scris:

vine iubi la mine la scarbici si aduce mancarica chinezeasca applause abia astep sa-l vad, mor de dorul lui hjarta

mi`ai amintit ca nu am mancat nimic azi :f?rv?nad: lol

Dragostea nu se stă, se face.

#374 2008-06-22 11:59:29

JanisJoplin
Platinum member

n'am prietene!!! sad nu v'am zis  ce nemernice au fost cu mine in ultima vreme? acum vorbim strict de scoala...maxim! daca nu se intorc cu fundu la mine..si;n niciun caz nu ma mai cheama daca ies!!
si nu a fost obligat sa mearga...intr;adevar se duc toti in afara de unul in varst(36 ani) cu nevasta si copil ca nu are sa le i si lor bilet
dar nu e vorba de zis..m'am saturat sa'i zic ca vreau..nu vreau sa ma mai lase intratata si sa'si dea drumu el...i'am zis asta o data(luni)..mi'a facut oral...si ieri iar a facut'o!!am mers in curte la un suc si'o tigara....si eu sa mor de nervi si excitatie....
plang de nu ma pot opri,n'am sa mai pot sa rezist cu el mult..asha egoist...ce's eu pt el? ma lasa neterminata...dupa licenta mea pleaca in portugalia..stai'ar plimbarea'n gat!
in rest e un baiat super atent,si'mi pare rau tocmai de'asta...ca reuseste sa ma dezamageasca tocmai el care e asha bun...

#375 2008-06-22 12:02:40

Melany1
Banat

ia nu mai vorbiti de iubi,de iubi-iubi etc...sunt in suferinta... tongue....offff cat as vrea macar sa vad ca da un sms ceva....da deh,e in pauza(poate sa nu-mi dea nimic)...nici eu nu-l mai stresez,da nu inseamna ca nu mi-e dor de el ...si cat mi-e dor sad
poate de aia si plec la munca suparata...fara chef.dupa ce termin promotia as fi vrut sa mergem la munte ..ai mey mi-au spus ca imi du cheile de la casa sa merg cu el....da cine stie daca o sa mai fim impreuna,nici acum nu stiu daca-s impreuna cu el sad

#376 2008-06-22 12:05:54

JanisJoplin
Platinum member

oofff Mel...ia poop aiciea kram
dar as vrea sa fiu in locul tau,sa mi se taie de el de la inceput,sa ma dezamageasca de la inceput..nu sa fim 1 an juma de lapte si miere dupa care sa'mi faca fazele astea.....ma simt fff rau...ff rau...va zic sincer..ca l'as injura si i'as intoarce spatele
or fi si nervi ca urmeaza sa am licenta? nu shtiu..cert este ca eu nu as pleca nicaieri daca el ar da licenta maine...dovada ca nici n'am plecat cand a dat'o...si am fost langa el ...zi si noapte..l'am sustinut
si el se duce si se plimba in portugalia....de ce nu mi se raspunde la fel???de ceeee?

#377 2008-06-22 12:09:11

Melany1
Banat

ai dreptate si tu janis...da e o oportunitate sa vada portugalia...
dar si ptr tine licenta e ceva important... sad
n-ai vrea sa fii in locu meu ca n-ai putea intoarce spatele asa usor cand inca tii mult la el sad
v-am pupat puss plec la munca...ne vedem dupa ora 8 cand vin si eu acasa sad

#378 2008-06-22 12:09:39

andrutza
Vizitator

neatza....ce vreme frumi afara si eu sunt pe stop, nu pot merge la plaja sad

#379 2008-06-22 12:09:59

persifona
Vizitator

JanisJoplin a scris:

osi am fost langa el ...zi si noapte..l'am sustinut
si el se duce si se plimba in portugalia....de ce nu mi se raspunde la fel???de ceeee?

Cam asa esti tu acum, Janis

http://images.google.com/url?q=http://la.indymedia.org/uploads/2005/11/authentic_drama_queen.jpg&usg=AFQjCNGIu07iY068RHKnI7v187NF4VuSIA

#380 2008-06-22 12:11:28

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

http://i47.servimg.com/u/f47/11/87/42/47/iubire10.jpg

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.